Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vallomás

Vallomás 
„A látszat néha csal 

Bevezetés 
Soha nem gondoltam volna ezt az odaadó aggódást éppen róla. De a látszat gyakran csal és rá kellett jönnöm, nem csak az számít, amit az ember a külvilágnak mutat, mert akkor ismerünk csak igazán valakit, ha észrevesszük a különbséget a valódi belsője és a magáról alkotott kép között, melyet másoknak mutat.
 

Kinyitottam a szememet. Hűvös fuvallat érte az arcomat, végigfutott a hideg a hátamon. Mikor felkapcsoltam a villanyt észrevettem Edwardot a nyitott ablakban guggolva. Szemében pajkos tűz égett, ravasz, mosolygó száját most szólásra nyitotta.

–Öltözz fel, mutatnom kell valamit! – mondta kicsit türelmetlenül.

Nagyon kíváncsivá tett. Mi lehet olyan fontos, hogy felkeltett miatta a mély álmomból - ami persze róla szólt? Tétováztam, majd rövid gondolkodás után felhúztam az egyik farmeremet, egy meleg sötétzöld kötött pulóvert, majd hagytam, hogy a hátára kapjon és könnyed ugrással a levegőbe repítsen magával. Alig öt perc alatt megérkeztünk egy tisztásra, ahol azonnal megcsapta az orromat a vizes fű és a virágok illata. Elgondolkoztam, hogy vajon ő is ennyire vonzónak találja-e a természet illatát; vagy csak az én illatom csábítja? Hamar kivertem a fejemből a kérdést, mert hirtelen egy sötét alakot láttam közeledni. Fél perc alatt már mellettünk termett. Hosszú, hullámos, szőke haja most nem hullott a vállára, egy fekete hajgumival volt összekötve. Meghökkentem, mikor Rosalie arcán nem ült az a megszokott dühös tekintet. Kérdőn Edwardra néztem, ő pedig mintha belelátott volna a fejembe, azonnal választ adott ki nem mondott kérdéseimre.

–Azért hoztalak ide, mert Rosalie valami fontosat szeretne mondani neked.

Kíváncsian vártam a mondanivalóját, mert nem értettem mit akarhat mondani nekem éppen ő. Hacsak nem a további elemzéseit annak, mennyire nem látja helyesnek a kapcsolatomat az öccsével. De az a nyugodtság, az a barátságos tekintet azt sugallta valami jobbról lesz szó. Aztán hosszú idő után végre megszólalt.

–Bella. Tudom, hogy a kapcsolatotok kezdete óta az ellenszenves oldalamat fordítottam feléd, de erre tudok magyarázatot adni. Nem tudom miért, de csak most láttam elérkezettnek az időt arra, hogy ezt elmondjam neked. Nem akarom tovább megjátszani magam.

Most már teljesen megőrültem a kíváncsiságban, mit akarhat közölni velem. Biztosan nagyon komoly dolog volt, amit elmesélni készült, hiszen láthatóan húzta az időt, ami viszont az én idegeimet húzta. Aztán végül belefogott.

–Szeretném, ha tudnád, hogy az égvilágon semmi bajom nincs veled. Egyszerűen csak féltelek. Nem tudom, hallottad-e már Alice történetét. Arról, hogyan változott át.

Hirtelen eszembe jutott az, amit James mondott, amikor megtámadott. Azt hittem azelőtt senki sem tudott róla, hogy ő változtatta át, de most volt egy olyan érzésem, hogy Rosalie részletes beszámolót fog tartani a történetről. Folytatta.

–Arról már mindannyian tudunk, hogy James tette azzá, ami, de arról azt hiszem, csak én tudok, hogy ez hogyan is történt.

Akaratlanul is Edwardra pillantottam, majd érdeklődő és kíváncsi tekintetét látva be kellett ismernem, hogy Rosalienak igaza lehet.

–Kérlek, ülj le, mert hosszú történet lesz! – utasított, de jó ötlet volt, mert miután leültem a nedves fűre, lábaim mintha újra éledtek volna.

Beszippantottam a friss, erdei levegőt, majd tovább figyeltem.

-1901-ben Alice és nagyapja horgászni mentek a közeli tavukhoz. Alicenek már akkor remekül ment a jövőbe látás, csak persze nem ilyen erősen, hanem olyan emberi szinten. Érezte már, hogy baj lesz. Amikor leértek a tópartra, alighogy a nagyapja kidobta a csalit a vízre, megrezzent a bokor és egy hosszú, egyenes, gesztenyebarna hajú nő lépett ki mögüle. Arca sápadt volt, ravasz szeme éjfekete, foga hófehér és ruhája régimódi volt. Mintha egy hercegnő állt volna velük szemben. Egyre közeledett, amikor egy másik alak is kilépett mögötte a sötét erdő fái közül. Ő volt James. Alice értetlenül figyelte a két idegent, de a nagyapja, mintha mindent tudott volna karon ragadta unokáját és rohanni kezdett. A próbálkozás hiába volt, James egy szempillantás alatt előttük termett és kirángatta Alicet nagyapja védelmező karjából. A nő Alice nagyapja előtt állta el az utat, míg James kiéhezve nézte unokáját. Hirtelen vérfagyasztó sikoly tört ki Aliceből.

Tudtam, hogy miért és nem szívesen emlékeztem vissza az én vérfagyasztó sikolyomra, mikor James velem tette meg ugyanezt.

–Mielőtt komoly baj történhetett volna, Alice nagyapja kitört a fogságából és hátulról lerángatta Jamest Aliceről. És ami ekkor történt, azon még ma is megborzongok. A nagyapja hirtelen már nem a sötét bőrű, hosszú fekete hajú fél indián öregember volt, hanem egy szőrős, fogát csikorgató, morgó állat.

Úgy érti, egy farkas? És akkor hirtelen bevillant a rémtörténet, amit annak idején még Jacob mesélt a Pushon. Annyira lefoglalt a döbbenet, hogy amit Cullenékről mesélt, igaz volt, hogy eszembe sem jutott azon gondolkodni, az ő ősei mik lehetnek. Vérfarkasok? ...

–Hosszú, hegyes fogát James lábába vájta, majd egy jókora darabot harapott ki belőle. Mire James és a nő elmenekült, már túl késő volt. Alice testében teljesen elterjedt a méreg és nem lehetett mit tenni. Hát így változott vámpírrá.  Ledöbbenten fogtam végre fel, amit Rosalie mesélt, de még mindig nem értettem, miért meséli ezt el nekem. Nem vártam meg, hogy tovább mesélje, rákérdeztem:

-Ez borzasztó, alig tudom felfogni, amit hallottam, de miért meséled ezt el nekem? – kérdeztem türelmetlenül, de határozottan.

–Azért, mert én is éppen ettől féltem. Ha a családunkkal maradsz, fennáll a veszélye annak, hogy olyan más vámpírokkal találkozzunk, mint James, akik emberi vérrel is táplálkoznak. Nem akartam, hogy az történjen veled, mint ami Alice-szel, ezért elleneztem kettőtök kapcsolatát, azt remélve, hogy undokságom majd elriaszt a családunktól és újra biztonságos közegben élhetsz.

Megértettem aggodalmát és egy csapásra más emberként tekintettem rá, mint korábban. Hála járta át a szívemet, de később nevetni támadt kedvem, mikor Edward ledöbbent arcára és tátva maradt szájára pillantottam.

–Köszönöm, hogy elmondtad nekem. Igazán sokat jelent és fontos volt tudnom, miért vagy olyan ellenszenves.

Rosalie bólintott, majd otthagyott minket. Ujjammal lassan visszacsuktam Edward még mindig nyitott száját, aki mosolyogva vállat vont.

–Hát ez érdekes volt, de én kicsit izgalmasabb történetet vártam…- mondta gúnyosan, de láttam benne az iróniát.

Hogy várhatott volna érdekesebbet annál, amitől így is tátva maradt a szája? Mielőtt válaszolhattam volna, szájon csókolt, majd a hátára kapott és hosszú léptekkel megindulva suhantunk végig újra a zöld lombú fák közt, míg végre újra hazaértem és alhattam egyet az egészre. 

Írta: Zytus

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal