Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ha a lélek összeforr

Prológus

Drusilla   

A régmúltban…

Hajdanán az indiánok fénykorán négy törzs élt, akik képesek voltak az átváltozásra. A medvék, a szarvasok, a sasok és a farkasok. A négy törzs célja az emberek védelmezése volt a vámpírok ellen. A szarvasok és a sasok megfigyelők voltak, míg a medvék és a farkasok harcoltak. Sok időt töltöttek tanácskozással és egymás segítségével, majd jöttek a gyarmatosítók, és a törzsek egyre jobban megfogyatkoztak. Végül lassan a medvék és a szarvasok alakváltói, mind áldozatul estek és mivel nem maradtak alakváltó örököseik, így elveszítették azt a génállományt, amely elősegítette az átváltozásukat. A törzsek nem bírták ki a veszteséget, majd lassan teljesen beleolvadtak a civilizációba és eltűntek a föld színéről. A két másik törzs tartotta magát, bár területeik egyre fogyatkoztak megtartották hagyományaikat és féltőn óvták az alakváltóikat is.

Kötelesség - 1.

Drusilla   
Joshua és George hamar odaértek a Black házhoz, be is mentek, de még csak Billyt találták otthon. A férfi meglepetten nézte a törzsi tanács tagjait. A tekintetük sokatmondó volt, és Billy sejtette, hogy megtörtént az, amit egyik farkasnak sem kívánt volna. (...)

Kötelesség - 2.

Drusilla   
Derűs napra ébredt Joanne a Black Eagle törzs sasainak vezetője. Nehéz volt a feladata, hiszen annak ellenére, hogy a védelmező feladatot ellátó sasok mindig nők voltak a törzsi tanács csak férfiakból állt, és egy női vezetővel mindig keményebben bántak, de Joanne jól kezelte a tanáccsal való találkozásokat. (...)

Ha nincs választás - 1.

Drusilla   
Jacob néhány óra dühödt száguldás után végre kezdett lehiggadni, ezért elindult hazafelé. A fák csak suhantak mellette miközben a házuk felé tartott, majd az erdő szélén, amikor vissza akart változni megtorpant, mert rá kellett döbbennie, hogy nagy dühében nem törődött a ruháival, egyszerűen csak széttépte őket, ahogy átváltozott, így pedig mégsem változhatott vissza emberi alakjába. (...)

Ha nincs választás - 2.

Drusilla   
Joanne lassan lehiggadt a repüléstől, így úgy határozott, hogy lassan elindul haza. Lassan repült vissza a Black Eagle törzs rezervátumába, majd rádöbbent, hogy nincs nála ruha, úgyhogy boldog volt, amiért mindig nyitva szokott lenni a szobája ablaka. Gyorsan berepült az ablakon, majd magára kapta az első ruhadarabokat, amik a kezébe akadtak. Közben azon gondolkozott, hogy vajon a többiek már visszaértek-e az őrjáratból, mert ezt a hírt jobb lenne minél előbb közölni a barátnőjével. (...)

Egy barát, aki meghallgat

Drusilla   
Seth feldúlva rohant végig az erdőn, egészen addig meg sem állt, ameddig végérvényesen ki nem fáradt. Majd egy fa tövéhez ment és lefeküdt, a fejét a földre tette és a mancsaival elrejtette, szeretett volna eltűnni a világ elől legalább néhány napra, mielőtt szembe kell néznie a törzzsel és Jacobbal. (...)

Hogyan tüntessünk el egy farkast? - 1.

Drusilla   
Seth bement a Cullen ház egyik fürdőszobájába és beállt a zuhany alá. A langyos zuhany ellazította egy kicsit, már azt sem tudta, hogy mióta állt ott bent, amikor végül úgy határozott, hogy most már biztos ideje lenne, hogy kijöjjön, mivel elég illetlen dolog, hogy Edward meghívta vendégségbe magukhoz, ő pedig elfoglalja a fürdőszobát. (...)

Hogyan tüntessünk el egy farkast? - 2.

Drusilla   
Seth békésen aludt. Edward sejtette, hogy fáradt lehet, de muszáj volt felébresztenie, különben lekésik a repülőjáratokat. Nagyon kíváncsi volt, hogy vajon melyik egyetemet fogja Seth választani, de tudta, hogy nem faggathatja ki róla barátját, mert akkor a terve már azelőtt csődbe megy, mielőtt Seth elindult volna, mert Edward biztos volt benne, hogy Bella és Nessie Jacob pártjára fog állni, ebben a kérdésben. (...)

Ismerkedés az új hellyel

Drusilla   
Seth kitartóan kereste a szobáját, ahová beosztották, de a feladat nehezebbnek bizonyult, mint ahogy valaha is képzelte volna. Ez a kollégium lehet, hogy nagyobb volt, mint egész La Push. De aztán nagy nehezen sikerült megtalálnia a megfelelő folyosót, aminek a végén megtalálta a szobát, amit kereset. Halkan bekopogtatott, de válasz nem jött bentről, úgyhogy elővette a kulcsot, amit kapott és bement a szobába. (...)

Marie

Drusilla   
Seth becsukta maga mögött a szoba ajtaját és elindult az egyetem főépületébe, hogy bejelentkezzen a kurzusokra, amik érdeklik. Közben pedig azon gondolkodott, hogy mi történhetett a szobában. (...)

Hazugságok - 1.

Drusilla   
Marie és Noah az asztalnál ült és reggelizett, már mindent megbeszéltek a kialakult helyzettel kapcsolatban, amikor Noah-ra hirtelen rátört a felismerés és hirtelen megszólalt. (...)

Hazugságok - 2.

Drusilla   
Ismét esős nap volt Forksban, bár ezen már senki sem lepődött meg. A Cullenek előző este érkeztek haza Denaliból és értesültek arról, hogy a két alakváltó törzs milyen szerződést kötött egy évszázaddal ezelőtt és, hogy éppen legkedvesebb barátjuknak Seth-nek kell beteljesíteni a szerződést. Minden Cullen kissé feldúltan ült a nappaliban, amikor megérkezett Jacob. Nessie rögtön az érkező nyakába vetette magát és Bella is odament hozzá, hogy megölelje, de a többiek csak nézték, és meg sem szólaltak. Jacob fáradtan sóhajtott. (...)

A terv

Drusilla   
Jacob csak állt döbbenten Edward előtt és nem szólalt meg. Edward pedig még mindig próbálta magát lenyugtatni a hallottak után. Néhány percig álltak így, aztán Jacob feladta a várakozást és megszólalt. (...)

Lányszöktetés vámpírmódra

Drusilla   
Másnap reggel Edward, Bella és Nessie átmentek kis otthonukból a Cullen házba, mert úgy beszélték meg, hogy aznap Nessie az egész napot Jacobbal tölti, Emmett és Rosalie egy kisebb kiruccanásra indultak a Cullenek hegyi házába, Esme pedig Bellával és Alice-szel elmegy egy lányos bulit csapni, mivel a fiúk úgyis vadászni mennek, Carlisle pedig dolgozik éjszaka a kórházban. (...)

Új élet

Drusilla   
Másnap reggel, amikor Gina éppen reggelit vitt a vörös sasnak, meglepő látvány tárult elé. Az őrök, akiket oda küldött, hogy vigyázzanak a lányra a földön feküdtek. Egy pillanatra megijedt, hogy nyilván valami történt és bajuk esett, mert még soha nem fordult elő, hogy valaki elaludt volna az őrségben, de amikor odaért melléjük meglepetten tapasztalta, hogy tényleg alszanak. Gyorsan ellenőrizte az ajtót, és mikor zárva találta egy kicsit megnyugodott. (...)

Első nap az egyetemen

Drusilla   
Sonja gyorsan Sarah szobájához ment és bekopogtatott, hogy megkérdezze tőle, van-e valamilyen lehetőség arra, hogy biztonságos helyre tegye az értékeit. Az ajtó néhány pillanattal később kinyílt. (...)

A buli

Drusilla   
Sonja miután letette a telefont gyorsan az ajtóhoz szaladt és kitárta. Az ajtó  mögött, ahogy sejtette Sarah volt, alaposan megpakolva ruhákkal.  (...)

A titok kiderül

Drusilla   
Sonja és Sandy nagy nehezen elvitte Jennyt a szobájáig, majd miután bementek óvatosan lefektették az ágyra. Sandy vele maradt, Sonja pedig gyorsan hozott hideg vizes borogatást és lázcsillapítót. Miután sikerült kicsit lehűteniük a felhevült testhőmérsékletét a lány egyre jobban lett.  (...)

A medvék

Drusilla   
Marie nem akart távol lenni Noah-tól, úgyhogy kapálózni kezdett, hogy visszajusson mellé, de Seth szorosan tartotta. Majd miután a lány nem adta fel a fülébe suttogott. (...)

Te vagy az?

Drusilla   
Másnap reggel Noah kipihenten ébredt, de senki nem volt rajta kívül a szobában. Úgy gondolta, hogy biztosan annyira elaludt, hogy már mindenki elment órára, de aztán rápillantott az órájára és meg kellett állapítania, hogy még csak nyolc óra van, tehát elvileg még Marie-nek is itt kellene lennie. Ezért kicsit hangosabban szólította őket. (...)

Érzések

Drusilla   
(Seth szemszöge)

Az első közös este

Drusilla   
(Sonja szemszöge)

Egy tökéletes nap

Drusilla   
(Seth szemszöge)

Gina

Drusilla   

Joanne vidáman ébredt fel, mert végre meggyógyult a karja és eljött az ideje, hogy újra repüljön. Komótosan előkészítette a reggelijét, mint minden nap és éppen nekilátott volna, amikor kopogtattak az ajtón. Gyorsan odament és kinyitotta. (...)

Új terv

Drusilla   
Edward éppen Jasperrel volt vadászni, amikor a telefonja csörögni kezdett. Azonnal megálltak és, amikor meglátták, hogy Seth az Edward azonnal fel is vette. (...)

Vallomások

Drusilla   
(Sonja szemszöge)

26. fejezet - Ha a lélek összeforr

Drusilla   

( Sonja szemszöge) 

Az utolsó  emlékem az volt, hogy Seth azt mondta, hogy „Én is szeretlek”  azután pedig a világ elsötétült körülöttem. Nem tudom, hogy mi történhetett az egyik pillanatban még boldogan mosolyogunk egymásra a következőben pedig semmi sem maradt csak a sötétség. Nem tudom, hogy mióta vagyok ezen a különös helyen, de nem látok semmit és senkit. Lehet, hogy meghaltam? Talán valaki lesből támadt ránk, és mivel nem figyeltünk könnyű szerrel végzett velünk?

 

27. fejezet - Ébredés

Drusilla   

(Sonja szemszöge) 

Hirtelen nyílalt belém a fájdalom, olyan érzés volt, mintha valaki felhasította volna a mellkasomat, aztán hirtelen elmúlt a fájdalom és én megint jótékony sötétségbe zuhantam. Azután arra lettem figyelmes, hogy valóban zuhanok, de vajon hová? Remélem, hogy a testembe tartok éppen vissza. Különös volt, hogy a lelkem, pontosabban immáron a lelkünk elhagyta a testünket, és régi idők szellemével társalgott. Bár nem sikerült eldöntenem, hogy Shanti meggyőzni, vagy lebeszélni akart-e, hogy vállaljam a veszélyt azért, hogy az örökkévalóságig Seth-hez tartozzak. Vagy talán ő sem tudta, hogy melyik a jó megoldás.

28. fejezet - Hogyan tovább?

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Még csak hajnalodott, amikor felébredtem, Sonja még mindig úgy feküdt a mellkasomon, mint amikor elaludtunk. Nem akartam felébreszteni, ezért csak feküdtem és azon törtem a fejem, hogy mit kéne tennünk, hogy mindkettőnknek jó legyen. Jason azt mondta, hogy nagy veszélyben vagyunk, nyilván egy szellem nem tévedett ezzel kapcsolatban, úgyhogy az az egy biztos, hogy segítség kell. Noah és Marie biztosan készséggel a rendelkezésünkre áll, de azt hiszem, hogy Noah-val ketten kevesek lennénk az ellen, ami valószínűleg még ránk várhat.

29. fejezet - Előkészületek

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Kissé  még mindig idegesen indultam útnak a szobánk felé. Nem tudtam, hogy hogyan is magyarázzak meg mindent ilyen hirtelen Marie-nak és Noah-nak ráadásul úgy, hogy közben meggyőzzem őket, hogy velem jöjjenek, arról nem is beszélve, hogy tudtukra kell hoznom azt is, hogy az egyik legjobb barátom egy vámpír, akinek népes családja van, de ne aggódjanak miattuk, mert csak állatok vérén élnek. Vannak olyan napok, amikor nem kéne felkelni az ágyból.

30. fejezet - Hazatérés

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Mindennel készen voltam estére. Szerencsére sikerült gyorsan összepakolnom, és elintéztem, hogy Sonja is és én is, kapjunk halasztást, és ha esetleg eljutunk odáig, akkor jövőre visszajöhessünk. Marie is így tett. Bár túl sok reményem nem volt arra, hogy valaha is visszajutunk az egyetemre, de azért gondoltam, hátha mégis visszatérhetünk. Csodálatos időszak volt az életemben az, amit itt tölthettem.

31. fejezet - Érzelmek viharában

Drusilla   

(Sonja szemszöge) 

Az utolsó  emlékem az volt, hogy köszönök Jaspernek, aztán a világ elsötétült. Nem tudtam, hogy mi történhetett, csak abban reménykedtem, hogy Seth jól van, és amikor felébredek ott lesz velem. Lassan kezdtem el újra magamhoz térni és fogalmam sem volt, hogy mennyi ideig voltam eszméletlen, és hol vagyok most. Megrémültem.

32. fejezet - Ismerkedés a farkasokkal

Drusilla   

(Noah szemszöge) 

Nem tetszett nekem ez az egész. Igazából nem nagyon értettem meg, hogy miért nem jön Seth haza a rezervátumba Sonjával. Miért kell ennyit szenvedni, hogyha egyszer úgyis szeretik egymást. Hiszen már a lelkük is összeforrt. Egyszer úgyis össze fognak házasodni, akkor meg nem mindegy, hogy mikor? Micsoda ostobaság. Teljesen feleslegesen idegesítenek fel mindenkit, ráadásul vámpírokkal fognak élni. Nem fér a fejembe, hogy ez mire jó.

33. fejezet - Beszélgetések

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Még azután is döbbenten ültem a kanapén, miután Sonja már eltűnt Edward régi szobájában. Istenem meg akarja beszélni a dolgot, ez nagyon jó  jel. Legalább szóba áll velem. Ez már most sokkal több, mint amit valaha is remélni mertem.

  • Meg fog bocsátani, és még mindig szeret téged – mosolygott rám Jasper.

34. fejezet - Amikor minden rendben megy

Drusilla   

(Sonja szemszöge)   

Reggel kipihenten és vidáman ébredtem. Seth karja még mindig a hátamat ölelte, ahogy az éjjel is. Nehéz volt meggyőzni magam, de végül sikerült kinyitnom a szemem is. A látvány, ami fogadott nagyon meglepett. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mit kéne reagálnom. Renesmee a padlón ült az ágy mellett egy igencsak nagydarab indián fiú ölében és szélesen mosolygott.

  • Szia! - köszönt Nessie suttogva, mert Seth még aludt.

35. fejezet - Új vendég

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Kellemesen elbeszélgettünk az egész családdal és Sonja is teljesen beilleszkedett Joanne-val együtt, aztán Edward hirtelen Carlisle-ra pillantott és mosolyogva megcsóválta a fejét.

  • Mi történt? – kérdeztem kíváncsian.

36. fejezet - Félre sikerült vadászat

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Mielőtt visszaértünk a házhoz a fiúk megvárták, amíg visszaváltozok és felöltözök, majd David még egyszer bocsánatot kért, amiért rám támadott, de biztosítottam róla, hogy a dolgok fényében, amit elmondott nem haragszom rá. Persze arról még fogalmam sem volt, hogy ahhoz mit fog szólni, hogy Noah és Marie közelebb van, mint hinné. Mert nem tudtam másra következtetni csak arra, hogy Noah volt az az alakváltó, aki végezni akart vele a húga miatt.

37. fejezet - Bonyodalmak 1.

Drusilla   

(Jacob szemszöge) 

Egészen kellemesen telt a nap eddigi része, amit Marie-val és apával töltöttem el. Bár tény, hogy apám nem is lehetne boldogabb ennél, mert még soha senki nem hallgatta ekkora lelkesedéssel a törzsi legendáit. Már vagy négy órája mást sem csinál, csak folyamatosan Marie-nak mesél, és még legalább nyolc órán át ezt fogják csinálni, ugyanúgy, ahogy tegnap is. Nem akarom elkeseríteni őket, de ez a legendák iránti imádat, már beteges.

38. fejezet - Bonyodalmak 2.

Drusilla   

(David szemszöge) 

Ezt nem hiszem el. Azt hittem, hogy soha többé nem fogom látni Marie-t. Két  év alatt, ha ez lehetséges még gyönyörűbb lett. Pedig azt hittem, hogy az már teljesen kizárt. Még mindig melegszívű és tökéletes. Vajon mit keresnek itt? Hiszen az egyetemen kellene lennie. Talán valami baj van?

39. fejezet - Egy kis segítség

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Korán  ébredtem fel, és legnagyobb meglepetésemre Sonját már ébren találtam. Háttal ült nekem az ágy mellett a padlón és nagyon dolgozott valamin. Óvatosan közelebb osontam, mert kíváncsi voltam, hogy mit csinál. Majd elmosolyodtam, amikor megláttam, hogy egy csomó színes cérnából fon éppen karkötőt, nagyon szép volt. Egy igazi barátság karkötő. Biztosan Renesmee-nek készíti. Régen szokás volt ilyet csinálni egy barátnak, hogyha hosszabb időre elhagyta a szeretteit, de ma már nem használják csak kevesen ezt a gesztust.

40. fejezet - Egy gyönyörű éjszaka

Drusilla   

(Sonja szemszöge) 

Boldogan repültem a találkozónk helyszínére, amit még Edwarddal találtam nemrég, amikor versenyeztünk. Csodálatos hely volt. Nagyon apró kis rét, körbevéve hatalmas fákkal. Gyönyörű, nyugodt és békés. Pontosan olyan, amilyenre most szükség van. Szerettem volna, hogyha csodálatosan sikerül az este. Egy kis romantikára vágytam és az utóbbi napok tapasztalatai alapján ez lehetetlen volt, hogyha Emmett is a közelben volt. Még szinte semmi sem történt általában, amikor vagy tett valami elég zavarba ejtő megjegyzést, vagy éppen csak fütyülni kezdett nekünk. Egyszerűen hihetetlen, hogy nem unta még meg azt, hogy minket piszkáljon.

41. fejezet - Felejthetetlen éjszaka

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Miután beszéltem Noah-val azonnal elindultam a Sonja által megadott útvonalon. Nagyon kíváncsi voltam, hogy hová vezet a térkép, és hogy mit forgat a fejében szerelmem. Tudtam, hogy már régóta szeretett volna egy közös estét kettesben, mert már nagyon idegesítette néha Emmett állandó kötözködése, bár bevallom, hogy akármennyire is kedvelem Emmettet, néha már én is boldogan a torkának ugrottam volna. Nem telt sok időbe, hogy odaérjek ahova a térkép vezetett, és éreztem Sonja illatát is, ami egyértelműen jelezte, hogy ő előbb ideért, mint én, de biztosan így is tervezte. A látvány, ami elém tárult teljesen megdöbbentett, de természetesen jó értelemben. Meg is torpantam, amikor megpillantottam a csodálatos helyet.

42. fejezet - Egy esély

Drusilla   

(Noah szemszöge) 

Eszeveszetten futottam hazafelé, és végig csak azon gondolkodtam, hogy mit tegyek. Most, hogy már teljes mértékben tisztában voltam vele, hogy Marie tényleg szereti, ezt a félvért kegyetlenség lenne a részemről, hogyha elválasztanám tőle. Csak azt akartam, hogy a húgom is boldog legyen, hiszen neki is mindig az én boldogságom volt a legfontosabb. Nélküle már nem is élnék talán. Ha végezte volna el miattam az elsősegélyt, sőt még többet is, már biztosan a halottasházban lennék, vagy jobb esetben egy elmegyógyintézetben győzködnének, hogy nem vagyok medve és nincsenek vámpírok.

43. fejezet - Egy kis baleset

Drusilla   

(David szemszöge) 

Gyors tempóban szaladtunk a Cullen ház felé és én már alig vártam, hogy újra láthassam Marie-t. Még soha nem voltam ennyire boldog. Ha most még nem is kedvel engem Noah, akkor is kaptam egy esélyt és ennél többet azt hiszem, jelenleg nem is kívánhatnék. Még kicsit dühös voltam Edwardékra, amiért elkábítottak, de mivel valószínűleg ezért akartak itt tartani, majd megköszönöm nekik a segítséget. Talán végre letelepedhetek, hiszen eddig mindig csak menekülnöm kellett, mert furcsa vagyok az emberek számára.

44. fejezet - Párosan szép az élet

Drusilla   

(Joanne szemszöge) 

Megbabonázva figyeltem az ájultan heverő Noah-t. Most már a nevét is tudom. Elképesztően jóképű volt, ráadásul egy harcos. Már kezdtem feladni a reményt, hogy valaha is bevésődök, hiszen olyan régóta vezetem már a sasokat és hála a Tanácsnak nem sok férfival találkoztam eddigi életem során, mert a sasok vezérének szerintük csak az a dolga, hogy a többi sas boldog legyen, és kiegyensúlyozott és ez bizonyos értelemben persze igaz, de nekem is élnem kell az életem.

45. fejezet - Jó hírek

Drusilla   

(Edward szemszöge) 

Nagyon boldog voltam, hogy mindenki jól érzi magát végre a környezetünkben. Most, hogy Noah is párra talált és elkezdett elfogadni minket, talán sokkal egyszerűbb lesz minden. Szinte minden tökéletes volt, leszámítva, hogy Renesmee nincs itthon. Még alig ment el, és ez a kis idő is szörnyű nélküle. Mindenkinek nagyon hiányzik, de így volt a legjobb. A legfontosabb most az, hogy ő biztonságban legyen. Jacob is lassan megérkezik haza.

46. fejezet - Végre kettesben

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Kora reggel volt, Sonja békésen aludt a mellkasomhoz bújva, de én nem tudtam már aludni, inkább csak néztem őt. Annyi minden járt a fejemben. Minden csodálatosan alakult mostanában. Leah szépen betartotta Carlisle utasításait és mindent megevett, amit kellett, pedig a menüben többször is szerepelt olyan étel, amit nagyon utált, de ha fintorogva is, akkor is legyűrte. Minden falat után azt mondta, hogy „egy babáért mindent”. Néha jót mosolyogtam rajta, de tudtam, hogy semmire sem vágyik jobban, mint arra, hogy nagy családja lehessen. Kevinnel pedig egyre inkább haladtak a házasság felé, ezt onnan tudom, hogy Kevin felhívott a minap és megkért, hogy tartsak vele jegyűrűt venni a nővéremnek.

47. fejezet - Amikor azt hiszed, hogy minden tökéletes…

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

A Sonjával kettesben töltött nap után vidáman ébredtem és meglepetten vettem észre, hogy kedvesem már nincs mellettem az ágyon. Pedig még csak hét óra volt. Úgy tűnik, hogy a tegnapi sok alvás után ma már nem tudott sokáig aludni. Gyorsan felöltöztem és lementem a konyhába. Mindenki ott volt, még Marie, Joanne és Noah is. Úgy tűnik ma mindenki korán ébredt fel. Noah magához ölelte Joanne-t, de a lány zavartan próbált minél távolabb lenni Noah-tól az ölelésben. Vajon mi történt? Kérdőn néztem Noah-ra, aki csak megrázta a fejét.

48. fejezet - Feszültség

Drusilla   

(Edward szemszöge) 

Azt hittem, hogy sikerülni fog és meg tudjuk védeni őket, de már koránt sem vagyok ebben annyira biztos. Alice látomása után a helyzetünk nem mutatkozik túl rózsásnak. Rengeteg különleges vámpír és a legerősebbek is köztük vannak, ráadásul ezúttal csak mi vagyunk, és a barátaink segítségére nem számíthatunk, hiszen akármennyire is tisztelnek, és szeretnek bennünket nem várhatjuk el, hogy az „ellenség” oldalán harcoljanak, mert akárhogy is nézem az ő szemükben az alakváltók az ellenségeink.

49. fejezet - Éljünk a mának

Drusilla   

(Sonja szemszöge) 

Megint korán  ébredtem fel. Seth még mélyen aludt, és ennek nagyon örültem, mert imádtam nézni, ahogy alszik. Szorosan hozzá bújtam és figyelmet a szívverését, ami mindig megnyugtatott és gondolkoztam. A tegnapi este csodálatosan sikerült. Nagyon jó volt a táborozás és a kint alvás. Igazából általában imádtam Edward ötleteit, az én gondolataimat mindig sikerült elterelnie a rossz dolgoktól. Kezdtem kicsit úgy érezni, mintha csak egy egyszerű nap következne újra. Tisztában voltam vele, hogy jön az ellenség, de valahogy mégis úgy döntöttem, hogy ki kell használnom az időt, ami még megadatott nekem és Seth-nek.

50. fejezet - Váratlan fordulat

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Reggel boldogan ébredtem. Kedvesem a mellkasomhoz bújva feküdt, és kis kezén tökéletesen láthattam a jegyűrűt, amit örömmel elfogadott tőlem. Egész életemben arra vártam, hogy találjak valakit, aki majd az életem értelme lesz, és most, hogy végre megtaláltam, nem tudtam mit is tehetnék még. Tudom, hogy nagyon fél, és igazából én is félek egy kicsit, de hiszem, hogy nekünk több adatott meg annál semmint, hogy itt és most vége legyen a boldogságunknak néhány napon belül.

51. fejezet - Rossz napok

Drusilla   

(Edward szemszöge) 

Seth és Sonja testét befektettük az ágyba és betakartuk őket. Tulajdonképpen úgy néztek ki, mintha csak békésen aludnának. Majd mindent elmeséltem a családomnak, amit Aro fejében láttam. Így már ők is megértették, hogy miért tette Bella azt, amit, és nem haragudtak rá. Hogy is haragudhatnánk rá, amikor csak a család érdekében tett mindent és láthatóan, na meg persze Jasper által is megerősítve tombol benne a bűntudat. Hallottam, amikor szerelmem kirontott az ajtón és elszaladt. Nagyon reméltem, hogy hazament és nem valami butaságon töri a fejét. Bár nagyon reméltem, hogy nem tesz ostobaságot, ha másért nem, akkor Renesmee-re és rám való tekintettel.

52. fejezet - Újrakezdés

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Kedvesemet lefektettem az ágyba és betakargattam, mert szegény nagyon rosszul nézett ki. Hirtelen elkapta a tarkómat és magához húzott egy csókra, ami ellen én egyáltalán nem ellenkeztem. A bőre még forróbb volt, mint szokott és ez aggódásra késztetett, de örültem, hogy még így betegen is igényli a közelségem. Éppen meg akartam szakítani a csókot, amikor hirtelen úgy éreztem, hogy nem vagyok ura a testemnek. A földre zuhantam Sonját is magammal rántva. Nem tudtam, hogy mi történik csak azt éreztem, hogy egyre nehezebben lélegzem. Fuldokoltam, ahogy Sonja is.

53. fejezet - Nagy család

Drusilla   

(Bella szemszöge) 

Hát sikerült! Lelkendeztem magamban, amikor Seth Sonjával a hátán nekiiramodott és néhány perccel később pedig hallottam, ahogy a taxi ajtaja becsukódott mögöttük. Megmentettem őket, és még csak a családomtól sem kellett búcsút vennem. Azt hittem, hogy örökké gyűlölni fognak azért, amit tettem és így is lett volna, hogyha Aro nem mutatja meg Edwardnak, hogy valójában mi történt. Vajon miért tett nekem szívességet Aro? Ez különös. Lehet, hogy tervezett valamit, mert soha semmit nem szokott puszta szívjóságból tenni senkiért. Talán később még akar tőlem valamit ezért cserébe, de nem fogja megkapni ez biztos. Gondolkodtam el. Majd elhessegettem a Volturival kapcsolatos gondolataimat, mert csak egyre dühösebb lettem tőlük.

54. fejezet - Érzelmi kitörések

Drusilla   

(Sonja szemszöge) 

Már egy hete boldogan éldegélünk a Bella által kialakított új életünkben. A szomszédok nagyon kedvesek és egészen jól összebarátkoztunk velünk. Igaz, hogy az igazság nagy részét el kellett hallgatnunk előlünk, de ezt ők természetesen nem tudják. Biztosan nem néznek épeszűnek, ha elmesélnénk nekik, hogy alakváltók vagyunk, én sassá, Seth pedig farkassá tud változni és vámpírokat ölünk. Ja és persze ennek ellenére a legjobb barátaink vámpírok. Egy telefon kéne csak és már vitetnének is bennünket a diliházba. Seth talált magának munkát egy autószerelő műhelyben.

55. fejezet - Meglepetés

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

  • Sonja? – néztem aggódva kedvesemre, mert abbahagyta a kiabálást és csak kábán meredt maga elé. – Sonja? – szólítottam meg újra, de választ ismét nem kaptam, aztán hirtelen összeesett.

Ijedten kaptam utána és a karjaimba vettem, majd visszarohantam vele Dr. Smith szobájába. A férfi döbbenten meredt rám, majd Sonjára és gyorsan kinyitotta az ajtót és intett, hogy kövessem őt kedvesemmel. Berontott egy szobába, ahol egyetlen egy ágy volt csak. Gyorsan letettem szerelmemet az ágyra, majd az orvos felé fordultam.

  • Mi történt vele? – kérdeztem félve.
  • A jelek szerint elájult, csak azt nem tudom, hogy mitől – válaszolta az orvos higgadtan. – Esetleg megütötte magát valamivel, amikor elrohant? Lehet, hogy attól ájult el.

56. fejezet - Túllépni a depresszión

Drusilla   

(Edward szemszöge) 

Már egy ideje itthon vagyunk Renesmee-vel. Pontosabban négy napja értünk haza Denaliból. Miután mindent tisztáztunk Eleazarral megegyeztünk, hogy nem mondjuk el a lányoknak a dolgot. Elég, ha mit tudjuk, hogy miért kellett Nessie-t sürgősen eltávolítani. Hazafelé találkoztunk Aróval és embereivel, akik „véletlenül” arra jártak. Éppen csak azért, hogy Aro így pár nap távlatából megbizonyosodjon róla, hogy Bella biztosan megölte Seth-tet és Sonját. Legszívesebben széttéptem volna, de mivel Renesmee is velem volt, csak békésen odanyújtottam a kezem, hogy láthassa, hogy feleségem teljes mértékben össze van törve a történtek miatt. Miután megkapta, amit akart hála az égnek Olaszország felé vették az irányt.

57. fejezet - Úszni a boldogságban

Drusilla   

(Sonja szemszöge) 

Először nagyon ideges voltam a baba miatt, de amikor Seth ámulattal néztem a pocakomat és átszellemülten simogatta teljesen megnyugodtam. Tudtam, hogy a kicsi szeret minket és reméltem, hogy ő is érzi az iránta érzett szeretetünket. Miután mindent tisztáztunk Seth-tel a karjaiban aludtam el, imádtam azt az érzést, amikor átölelt nekem pedig kis pillangók repkedtek a gyomromban. Reggel arra ébredtem, hogy szerelmem apró puszikat nyom az arcomra és közben a hasamat simogatja. Kinyitottam a szemem és rá mosolyogtam.

  • Jó reggelt – mondtam boldogan és szorosan hozzá bújtam.
  • Nektek is jó reggelt – vigyorgott rám Seth.

58. fejezet - Megdöbbentő események

Drusilla   

(Jacob szemszöge) 

Kora reggel van, a kedvenc tengerparti sziklámon ücsörgök La Push-ban és gondolkozom. Már több hét telt el Seth-ék halála óta, de Sam és csapata még mindig a legszívesebben széttépné Bellát. Próbáltam nekik megmagyarázni a helyzetet, de nem képesek felfogni, hogy ezzel Bella nem csak a Culleneket mentette meg, hanem az alakváltókat is, hiszen mindenkit megöltek volna, aki védeni próbálja Seth-et és Sonját. Időközben Quil kilépett a másik falkából és beállt az én csapatomba, ő volt az egyetlen, aki fel tudta fogni az események miértjét, annak ellenére, hogy a legfiatalabb. Tehetséget farkas, mondjuk ezt tudtam eddig is, nagyon emlékeztet Seth-re, talán csak kevésbé bohókás, mint a barátom volt, de nagyon hasonlóak a megnyilvánulásai és a stílusa.

59. fejezet - Újra boldogan

Drusilla   

(Bella szemszöge) 

Hosszú  volt ez a négy hónap, most visszagondolva, még ma is pontosan emlékszem arra a napra, amikor legnagyobb meglepetésemre, Joanne átjött hozzánk és minden előzetes esemény nélkül rám támadt. Nem mintha kárt tudott volna okozni bennem emberi formájában, de azért nagyon megdöbbentett. Csak ott álltam megkövülten, amíg Edward és Emmett meg nem jelent és le nem szedte rólam. Edward szorosan magához ölelt. Emmett pedig elráncigálta rólam Joanne-t. Nem értettem semmit. Tudtam, hogy haragszik rám, de egyszer már beszéltünk róla, hogy megölni nem akar és megérti az indítékaimat, erre meg csak hirtelen jön és elkezd püfölni, meg karmolni. Végül is kiderült, hogy miért tette és így már meg tudtam érteni a dolgot. Nem is hittem volna, hogy Sonja kisbabát vár. Hirtelen olyan öröm lett úrrá bennem, amit nem tudtam visszatartani. Megmentettem Seth-et, Sonját és ráadásul a babájukat is. Edward még mindig szorosan átölelt, miután Carlisle elvitte Jacobot és Joanne-t. Jasper pedig értetlenül meredt rám. Csak akkor kaptam észbe, hogy nem vagyok egyedül az érzéseimmel, úgyhogy önmarcangolást és iszonyatos bűntudatot kezdtem árasztani, hogy nehogy lebukjak. Minden jel szerint sikerült is, mert Jasper arca hirtelen eltorzult a fájdalmamtól.

59. fejezet - kiegészítés - Születés

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Az életünk határtalanul boldog volt Phoenixben, már értettem Bellát, hogy miért szerette ezt a helyet. A napsütést és a szép időt nagyon könnyen meg lehet szokni. Még csak reggel hat óra volt, de nem tudtam aludni, annyira izgatott voltam. Ma végre szombat van, és szabadnap. Az egész napot Sonjával tölthetem, és elmehetünk vásárolgatni egy kicsit a babáknak. Kedvesem még édesdeden aludt, imádtam nézni, amikor ilyen nyugodtan szuszog. A hátán feküdt így tökéletesen láthattam szép nagy pocakját. Állandóan szörnyülködik mostanában, hogy akkora, mint egy bálna, de szerintem csak egyre gyönyörűbb lesz.

60. fejezet - Menjünk haza

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Azt hiszem, hogy sokkot kaphattam, mert percekig még csak a fejemet sem tudtam elmozdítani más irányba, megszólalni pedig végképp nem tudtam. A kiságyban, amiben a mi babáink voltak a rózsaszín és a kék rugdalózó szanaszét volt szakadva és a gyerekek helyett egy apró kis sas és egy mini farkas üldözte egymást köre-körbe. Ez egyszerűen lehetetlen. Harry és Isa még alig múltak el egy órásak és már átváltozva parádéznak az újszülött osztályon. Hálát adtam az égnek, hogy egy nővérke sincs a közelben. Remélem, hogy nem azért tűntek el, mert a kicsit fogták magukat és átváltoztak, mert akkor bizony hatalmas nagy bajban vagyunk. El kell tűnnünk innen. Nem láthatják meg őket így, mert akkor nagy bajba kerülünk. Megkocogtattam az üveget és reméltem, hogy felfigyelnek rá.

61. fejezet- Újra együtt

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Forks felé  száguldottam a családommal és már alig vártam, hogy odaérjünk, és újra láthassuk a szeretteinket. Sonja még egy kicsit feszült, amiért csak úgy fogjuk magunkat és visszamegyünk, hiszen mindenki azt hiszi, hogy meghaltunk. Bár ő is nagyon vágyik rá, hogy újra találkozhasson a többiekkel. A kicsik már megint alszanak. A jelek szerint az egyenletes motorzúgás ilyen hatással van rájuk, mert amikor néhány óránként megállok, hogy egy kicsit kinyújtóztathassuk a lábainkat, csak akkor térnek magukhoz, de olyankor rögtön követelik is az ennivalót. Már fél napja úton voltunk.

62. fejezet - Nyugalom és boldogság

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Miután beértünk Carlisle rendelőjébe Sonja azonnal felpattant a vizsgálóasztalra, Carlisle-lal pedig betettük Isát és Harryt a kiságyba, ami a rendelőbe került azóta, amióta távol voltunk, mert abban biztos voltam, hogy eddig nem volt itt.

  • Miért került ide egy iker kiságy? – kérdeztem kíváncsian.
  • Tudod, Leah szeretett volna nálam szülni és felajánlottam, hogy történjen itt. A kórházban már így is hatalmas volt a káosz, a sok kisbaba miatt. Leah pedig veszélyeztetett terhes volt, de hála az égnek minden rendben zajlott – mesélte Carlisle boldogan. – Tudod, a nővéred úszott a boldogságban, amikor megszülettek az egészséges kisbabái. Apás szülés volt Kevinnel együtt. Tegnap engedtem haza őket, de Leah még nem kelhet fel nagyon.
  • Miért nem? – kérdeztem aggódva.

63. fejezet - Az esküvő

Drusilla   

(Alice szemszöge) 

Seth és Sonja már egy jó hete itthon vannak, eddig türelmes voltam, de most már azt hiszem, hogy itt az ideje annak, hogy belevessük magunkat az esküvő szervezésbe. Az ilyesmit nem lehet félvállról venni. Ez lesz életük legfontosabb napja. Nincs több apelláta, különben nem leszünk kész. Holnap lesz a napja, hogy elmegyünk végre vásárolni. A ruhát nagyon nehéz lesz megálmodni Sonjának, mert sajnos az ő jövőjét nem látom, így kénytelen leszek csakis Sonja magyarázatára hagyatkozni a menyasszonyi ruhát illetően, de nem baj, kell egy kis kihívás. Viszont idő is kéne. Az egészen biztos, hogy én fogom megvarrni, és bármi áron, de tökéletes lesz.

  • Mikor ébrednek már fel? – toporogtam a lábammal idegesen a nappali kanapéján ücsörögve.

64. fejezet - A béke időszaka

Drusilla   

(Seth szemszöge) 

Miután Sonjával eltűntünk a mi kis nászutas lakosztályunkban, hallottuk, hogy a többiek távoznak kintről. Gondolom mindenki hazament, hiszen hosszú  volt a tegnapi nap és éjszaka. Először kicsit körbenéztünk a házikóban és el kellett ismernünk, hogy a barátaink kitettek magukért. A házikó egyszerűen csodálatos volt. Egy fürdőszoba, egy konyha, és egy hálószoba volt az egész, de el sem tudtam volna képzelni gyönyörűbbet egy nászúthoz. Miután mindent megnéztünk Sonjával ledőltünk az ágyra. Hatalmas hófehér franciaágy volt, ami igencsak csábítóan festett. Sonja szorosan hozzám bújt és szégyen nem szégyen, de a következő pillanatban már mindketten aludtunk is. Lehet, hogy most lett volna a nászéjszakánk, de olyan fáradtak voltunk, hogy csak ennyire futotta. Egész éjjel táncoltunk és mulattunk, úgyhogy egyikünk sem vette zokon, hogy egy kicsit elhalasztjuk ezt a becses éjszakát.

65. fejezet - Vámpír, vagy ember?

Drusilla   

(David szemszöge) 

A karjaimban vittem haza Marie-t, aki útközben elaludt. Nagyon aggódtam érte, de nem tehettem semmit sem az akarata ellenére, és igaza van Edwardnak. Marie erős lány és nagyon elszánt. Képes lesz túlélni a baba kihordását. Nem lesz semmi baja, és boldog család leszünk. Győzködtem magam, bár én sem hittem el, hogy minden rendben lesz, de támogatnom kell a szerelmemet. Hiszen még az életénél is jobban szeret engem és a gyermekünket. Én pedig ugyanígy érzek. Igen, azt hiszem, hogy szeretnék családot, csak nem az élete árán.

66. fejezet - Az új Marie

Drusilla   

(Marie szemszöge) 
 

Miután mindenki kellőképpen megszeretgetett Carlisle állt elém mosolyogva, és láttam a szemében az izgatottságot.

  • Arra gondoltam, hogyha a pici felébredt és egy kicsit megismerkedtetek elkezdhetnénk lemérni a képességeidet. Persze csak hogyha teljesen jól érzed magad – mondta lelkesen. Hát lehet egy ilyen kérésnek ellenállni? Egyébként én is nagyon kíváncsi voltam rá, hogy mit tudok.
  • Rendben, Carlisle. Semmi akadálya – mosolyogtam vissza rá.
  • Akkor most magatokra is hagyunk titeket egy időre – mondta még mosolyogva és mindenki kiment a szobából.

67. fejezet - Rohan az idő

Drusilla   

(Seth szemszöge)

 

68. fejezet - Együtt jóban/rosszban

Drusilla   

(Edward szemszöge) 

Már alig vártam, hogy otthon legyek. Nagyon hiányzott már Bella és Nessie. Remélem, hogy kellemes meglepetés leszek. A meglepetésen a hangsúly, mert nem is tudják, hogy jövök. Már csak néhány perc és otthon leszek. Az erdő szélén még megálltam és elköszöntem Emmettől, majd rohantam a kis kuckónk felé. Azonnal berontottam az ajtón. Bella a kanapén ücsörgött és olvasott. Nessie biztosan már alszik, hiszen elmúlt éjfél.

69. fejezet - Élet vagy halál?

Drusilla   

(Jasper szemszöge) 

Alice-szel korán kimentünk a rétre, hogy ott legyünk mikor a többiek megérkeznek és felállítsam a védekezést. Az biztos volt, hogy mi fogjuk kezdeményezni az esetleges harcot, ezért védekező felállással kezdünk. Bár nem láttam rá sok reményt, hogy elkerülhetjük a háborút. Nem telt bele öt percbe Carlisle, Esme, Emmett, Rosalie, David, Domi és Marie már utol is értek minket és elfoglalták a helyüket. Mögöttük érkeztek Siobhanék, a Denalik és az Amazonok. Rájuk pár percre megérkezett Edward és Bella. Azután pedig Sam és falkája. Utánuk jöttek a medvék Noah vezetésével és egy pillanattal később felbukkantak a sasok is, akik csupán 1-1 nyári ruhát akasztottak a lábukra. A következő pillanatban már le is szálltak a tisztáson. Edward pedig fordított nekünk. Miután mindent megbeszéltünk újra felszálltak és figyelték a környéket, hogy jelezhessenek, hogyha valaki jön. Aztán megérkezett Seth, Sonja, Isa és Harry. Isa és Sonja azonnal csatlakozott a többi sashoz. Tíz perccel a megbeszélt idő után befutott Jake és falkája is Nessie-vel.

Epilógus

Drusilla   

(Edward szemszöge) 

Egy hét múlva…

A barátaink még egy ideig nálunk vendégeskedtek. Egy hét alatt mindenki felépült a sérüléseiből. Kivéve Samet. Neki még kell pár nap lábadozás, de Emilynél nagyon jó kezekben van. Jake már az ütközet utáni nap teljesen jól volt. Nessie pedig három nap alatt felépült. Mindenki összegyűlt a nappaliban, hogy megbeszéljük, hogy mi lesz ezután. A vámpíroknak, amióta világ a világ mindig volt egy vezető családja. Carlisle kezdett bele a beszélgetésbe, mint ilyenkor mindig.

  • Nos, a kérdés az, hogy megtartsuk-e a hagyományt és legyen-e egy vezető családja a vámpíroknak? – kérdezte és körbepillantott.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.