Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ha a lélek összeforr
Ha a lélek összeforr : Prológus

Prológus

A régmúltban…

Hajdanán az indiánok fénykorán négy törzs élt, akik képesek voltak az átváltozásra. A medvék, a szarvasok, a sasok és a farkasok. A négy törzs célja az emberek védelmezése volt a vámpírok ellen. A szarvasok és a sasok megfigyelők voltak, míg a medvék és a farkasok harcoltak. Sok időt töltöttek tanácskozással és egymás segítségével, majd jöttek a gyarmatosítók, és a törzsek egyre jobban megfogyatkoztak. Végül lassan a medvék és a szarvasok alakváltói, mind áldozatul estek és mivel nem maradtak alakváltó örököseik, így elveszítették azt a génállományt, amely elősegítette az átváltozásukat. A törzsek nem bírták ki a veszteséget, majd lassan teljesen beleolvadtak a civilizációba és eltűntek a föld színéről. A két másik törzs tartotta magát, bár területeik egyre fogyatkoztak megtartották hagyományaikat és féltőn óvták az alakváltóikat is.


Száz évvel ezelőtt…

A Quileute törzshöz követek érkeznek a Black Eagle törzsből, maga a törzsfőnök is eljött hozzájuk. A követeket és a törzsfőnököt természetesen rögtön a nagysátorba vezették, ahol Quileute-ok vezetője már kíváncsian várta a látogatás okát. A két törzs képviselői körbeültek a sátorban törökülésben, majd a megkérték a Black Eagle törzs főnökét, hogy mondja el a látogatásuk okát.

  • A jövőbelátónk álmot látott, arról, hogy a két törzsnek egyesülnie kell, ha a következő vörös sas eléri a megfelelő kort. Különben az alakváltók megszűnnek létezni és nem lesz többé, aki megvédelmezze az emberiséget a vámpíroktól – kezdte mondanivalóját Szárnyaló sas.
  • Mit vár tőlünk a törzsed pontosan? Az alakváltóink úgy választanak párt, hogy bevésődnek, akárcsak a ti esetekben. Ez ellen pedig semmit sem tehetünk. Nincs rá garancia, hogy pont a vörös sasba fog valaki bevésődni közülünk – döbbent meg a főnök.
  • Egyszerű a megoldás, ha az alakváltó lemond az ajándékáról, akkor nem fog bevésődni soha senkibe és így szabadon elveheti majd azt, akit kell – mondta a főnök.
  • Nem gondolod, hogy ez kissé igazságtalan lenne egy farkassal szemben? A farkasaink pont ugyanolyan szabadon száguldanak, ahogyan a ti sasaitok szárnyalnak az égen. Azt várod tőlünk, hogy fosszunk meg egy harcost a lelke nagyobbik részétől. Valamint mi lesz a vörös sassal? Ő is lemond a képességéről? – csattant fel a Quileute-ok vezetője.
  • Tisztában vagyok a kérdés súlyával, de még mindig jobb, hogyha egy harcost megfosztunk az erejétől, mintha feláldozzuk az átváltozás képességét, és a világ sorsát pedig a vámpírok kezére adjuk. Egyébként pedig a vörös sasnak megadatott a választás lehetősége. Megtarthatja képességét, és képes lesz tenni a dolgát is – mondta a főnök.
  • Mennyire biztosak a jövőbelátód képességei? Nem szeretném, hogyha igazságtalanul fosztatnánk meg egy farkast az ajándékától.
  • Még soha életében nem tévedett és tudom, hogy nem mondta volna ezt, hogyha nem lenne benne teljesen biztos – mondta Szárnyaló sas határozottan. – Nem biztos, hogy a farkasnak le kell mondania a képességéről, ha összekapcsolódik a vörös sassal, akkor arra semmi szükség.
  • Tisztában vagyok a lehetőséggel, de mégis mekkora erre az esély? Szinte egyenlő a nullával – mondta a Quileute-ok vezetője szomorúan. – Ha így kell lennie, akkor hát így lesz. Melyik farkasunknak kell meghoznia az áldozatot? Az alfának?
  • Nem, arra semmi szükség, hogy az alfát fosszuk meg a képességétől és a szabadságától.
  • Akkor kit? – mondta a főnök csüggedten.
  • Mit szólnál, ha hagynánk, hogy a sors válassza ki. Ha eljön az idő legyen az a farkas, amelyik utoljára marad bevésődés nélkül. Ez így megfelelne nektek? – kérdezte Szárnyaló sas.
  • Rendben. Döntsön hát a sors, arról, hogy ki legyen a kiválasztott – bólintott rá a törzsfőnök és lehajtotta a fejét.
  • Sajnálom, barátom. Ha lenne más választásunk, akkor nem kértelek volna ilyesmire – mondta Szárnyaló sas. – Te is tudod, hogy ez a két törzs érdeke. Az alakváltók nem tűnhetnek el. A medvéket és a szarvasokat már elvesztettük. Nem maradtunk csak mi sasok és ti farkasok. Ha mi is kihalunk, akkor nem marad senki, aki szembeszállhat a vámpírokkal, és ezt te is tudod. A harcos tenni fogja, amit kell és meg fogja érteni az indokokat, bárki is lesz az. A két törzsnek eggyé kell válnia, ez az egyetlen esélyünk a túlélésre – mondta Szárnyaló sas.
  • Tudom, barátom. Írjuk hát meg a szerződést, ami eldönti két törzs és két ember sorsát – mondta a törzsfőnök.

Így történt hát, hogy megkötődött a szerződés Quileute-ok és Black Eagle-k között, hogy ha eljön az idő a vörös sas és az utolsó magányos farkas összeházasodik, és összeköti a két törzs sorsát. A szerződést vérrel írták, és mint olyan, örök és megmásíthatatlan, ha eljön az idő nem lesz alóla kibúvó.  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napjainkban…

Seth reggel arra várt, hogy barátja Quil megérkezzen, és együtt menjenek ki a strandra ahogy megbeszélték. A fiú már férfivá érett, elérte a tizenkilencedik életévét, és főiskolára készült. Nem kellett sokat várnia barátjára, mert a másik fiú és éppúgy imádta a strandot, ahogy Seth.

Gyorsan odaértek a La Push-i Beach-re és kényelmesen elhelyezkedtek a parton. Csak ketten maradtak már a falkából, akik nem vésődtek be. Vidáman, önfeledten kapták fel deszkáikat, amikor meglátják a hatalmas hullámokat, amelyek a part felé tartanak. Akkor még nem is sejtik, hogy a törzsi tanács azóta figyeli minden lépésüket, amióta csak ők maradtak pár nélkül. A fiúk már egy órája szörföztek, amikor megunták, kijöttek a vízből és leültek a plédjeikre. Néhány perccel később egy kisebb lány csoport érkezett a strandra és melléjük telepedtek. Quil és Seth kíváncsian figyelték őket, aztán hirtelen Quil megmerevedett és csak a barna hajú, kék szemű lányra fókuszált. Seth szélesen elmosolyodott, mert tudta, hogy most végre Quillel is megtörtént. Bevésődött. Méghozzá egy nagyon is csinos lányba.

  • Hé, haver! – bökte oldalba Seth a barátját. – Szerintem menj oda és szólítsd meg – mondta Seth mosolyogva, de aztán észrevette, hogy a fiú valószínűleg fel sem fogta, hogy beszélt hozzá.
  • Tessék? Mondtál valamit? – tért vissza Quil a valóságba.
  • Csak annyit, hogy szerintem ismerkedj meg a lelki társaddal – vigyorgott Seth. – Egyértelmű, hogy megtaláltad az univerzumod közepét. Gratulálok!
  • Köszönöm, de nem akarlak egyedül hagyni. El sem tudom képzelni, hogy milyen nehéz lehet ez most neked. Már csak neked nincs párod – mondta Quil egy kis bűntudattal.
  • Semmi baj, haver. Én most megyek, te pedig dobd be magad. Egyébként is megígértem Edwardéknak, hogy benézek ma hozzájuk. Jacob is ott van Nessivel. Jó kis délután elé nézek – mosolygott Seth és elkezdett összepakolni. – Sok szerencsét! Majd este beszélünk – súgta még oda Quilnek, majd távozott.

Quil pedig elindult, hogy megismerkedjek lelki társával, akit mostantól kezdve imádattal fog körbevenni.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

A törzsi tanács tagjai, akik egy szikla mögött rejtőzve figyeltek, most egymásra néztek és elmosolyodtak.

- Megtörtént hát. Seth lesz az alakváltók megmentője. Az utolsó farkas, aki nem vésődött be. A sors remekül választott, a legtisztább a lelke a farkasaink között – mondta Joshua a tanács vezetője.

- Nem lesz könnyű. Seth nem akarja majd feladni a farkas létet, azért, hogy el tudja venni a vörös sast – mondta George a másik vén.

- Nincs más választása. A két törzs alakváltóinak sorsa múlik rajta. Egyre kevesebben vagyunk, akik még képesek vagyunk az átváltozásra, egyre több generáció marad ki, aki megkapná az ajándékot. Fel kell áldoznia a szabadságát egy magasabb cél érdekében. Ez nem képezheti vita tárgyát – csattant fel Joshua. – Eljött hát az idő. Szóljunk Jacobnak. Ő Seth alfája, tudnia kell a kialakult helyzetről, itt az ideje, hogy beavassuk az ősi szerződésbe. Valamint értesítenünk kell a Black Eagle törzset is, hogy megvan a farkasok kiválasztottja. Nekik is fel kell készíteniük a vörös sast a sorsa beteljesítésére.

  • Hát a lány sem tudja? – döbbent meg George.
  • Nem, az apja nem akarta elmondani neki, amíg nem lesz biztos, hogy ki a jövendőbeli, aki majd elveszi a leányát. Most viszont, hogy már tisztában vagyunk vele, hogy Seth az, itt az ideje, hogy értesítsük őket – magyarázta Joshua.
  • Azt hiszem, ez nehezebb lesz, mint hittük. Talán mégsem volt olyan jó ötlet az a szerződés, amit száz évvel ezelőtt megkötöttek a két törzs vezetői. Ma már a fiatalok nem olyan engedelmesek és alázatosak, mint akkor – mondta George.
  • Nincs választásuk és ezt meg kell érteniük. Kétszáz évente csak egy vörös sas jön a világra, és most van itt az ideje, hogy a farkasok közül legyen párja. Fel kell virágoztatnunk az alakváltók közötti kapcsolatot, különben kihal a fajtánk, és eltűnnek a védelmezők a világról. Inkább megküzdök két dacos fiatallal, semmint tétlenül nézzem, amint kibillen az egyensúly, és a vámpírok végérvényesen elszaporodnak – határozott Joshua a tanács és a törzs vezetője.

George megadóan bólintott. Majd elindultak a Black ház felé, hogy felkeressék Billyt, és értesítsék róla, hogy Jacobot várják a tanács elé, amint hazaért Nessietől.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak