Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Remember me

Bella mégsem mentheti meg szerelme életét? (Alternatív New moon változat - szerk.)

Emlékezz rám

- Edward! – kiáltottam. 
A nagyobbik átölelte az anyja lábát, és az árnyékba bámult. Le nem vettem róla a szemem… A kislány megrángatta az anyja könyökét, és a sikátorba mutatott. Az óra újra ütött, és én már olyan közel jártam! 
    Annyira közel, hogy hallottam a gyerek magas, éles hangját. Az apja elképedve meredt rám, ahogy Edward nevét sikoltozva egyenesen feléjük tartok. 
    A nagyobbik kislány kuncogott, és mondott valamit az édesanyjának, közben türelmetlenül újra az árnyékos sikátor felé mutogatott. 
    Megkerültem az apát – az fölkapta a kisebbik gyereket, hogy elrántsa az utamból - és lélekszakadva berontottam a sötét, szűk utcába, miközben az óra újra ütött a fejem fölött. 
- Edward, ne! – A fülsüketítő harangzúgás minden más hangot elnyomott. 
     Most már láttam. És azt is láttam, hogy ő nem vett észre engem. 
Edward ott állt, mozdulatlanul, mint egy szobor, pár lépésnyire a sikátor sarkától. A szemét lehunyta, alatta bíborszínű karikák sötétlettek, a karját lazán lógatta az oldala mellett, a tenyerét kifelé fordította. Az arca békés volt, mintha szépet álmodna. Márványos felsőteste meztelen – a lábánál fehér kupacban az inge hevert. 
Az óra ütött még egyet. Edward a fény felé lépett. 
- Nem! – sikoltottam. – Edward, nézz rám! 
Nem hallotta. Kicsit elmosolyodott, már csak egyetlen lépés választotta el a tértől, ahol egyenesen rátűz majd a nap.  
    Ekkor valaki megragadta a vállam és hatalmas erővel vágott a földnek. Az ütközéstől belém szorult a szusz, és nem kaptam levegőt. Idegesen pillantottam fel mi történik. Elmosódott alakokat láttam körülöttem, miközben a fejemre szorított kezemmel próbálkoztam felállni. 
- Edward?! – kiáltottam, de nem érkezett válasz, csak sikítások mindenfelől. Megrogyott a térdem és a tenyerembe temettem az arcom, amíg el nem múlt a hasogató fájdalom, majd újra felnéztem, amikor valaki nekem ütközött. Sikerült nagy nehezen megtámasztanom mind a kettőnket.  
Edward volt az.  
    Vörös írisze egyenesen rám meredt és szinte elszorult a tokrom a látványtól. Ha nem tudtam volna, hogy a vámpírok nem sírnak biztosan elhittem volna, hogy sötét szemében könnyek csillognak. Egyik márvány karját az enyémre szorította és a csillogástól vakító arcára emelte a másikkal az állam. Könnyek folytak az arcomon végig miközben a háttérben három csuklyás alak megragadta.  
- Sajnálom. – lehelte. Mélyről jövő sírás bukott ki a szemeimből, amitől megint elhomályosodott minden. Próbáltam ellenállni, hogy ameddig csak tudom, megőrizzem a pillanatot. Az arcának finomságát, leheletének bársonyosságát, testének gyönyörűségét. Tudtam, mekkora ostobaság ennyire elhagynom magam. Ki tudja, meddig láthatom? Nekem pedig teli van könnyel a szemem, nem látom tisztán az arcát! Ezért becsuktam a szemem és a karjaiba omlottam. Olyan szorosan szorítottam magamhoz, hogy az ujjaim lilultak a fájdalomtól. Megráztam a fejem, hátha úgy helyreáll minden, de semmi nem változott. Összeroskadt, elgyötört arcára néztem és apró csókot leheltem a szájára. 
- Szeretlek! – mondtuk egyszerre, amitől még jobban sírni kezdtem. Nem tudtam többet mondani, hiszen nem is kellett. Egész testemben reszkettem és a fogam is vacogott. 
Még egy utolsót szorítottam és éreztem, hogy ő is megölel – ha csak gyengéden is - aztán lazul a szorítása, hideg keze végig hull a karomon le teljesen a tenyeremig és ott egybeforr. Lenéztem. Kezünk tökéletesen illeszkedett egymáséba, ahogy összekulcsoltuk. Fájdalommal teli arcára néztem és jobban megszorítottam a kezét, amikor újra eluralkodott a káosz és az idő újra járni kezdett.  
- Ne! – suttogtam, - mert beszélni nem tudtam a fájdalomtól - amikor a három férfi elráncigálta előlem. Kezünk lassan omlott szét. Simítása nyoma ott maradt a bőrömön. Ökölbe szorítottam a kezem és elindultam a fájdalmas és elgyötört arca felé, amikor egy újabb ütést éreztem az arcomon és hallottam Edward mérges kiáltását.  
    Éreztem a macskaköves utat a térdem alatt, aztán a tenyeremen, és amikor az arcbőrömhöz nyomódott, tudtam, hogy vége. A fájdalom hullámai, amelyek idáig csak körbemostak, most feltornyosultak, átcsaptak a fejem fölött, lerántottak a mélybe. 
    És nem is jöttem föl a felszínre többé.

Néztem, ahogy az eső végigcsurog az ablakon. Már csendesedett valamennyit az időjárás odakint, mégis rettentően dörgött az ég és rázta a nyárfaleveleket a szél.  
    Halkan nyitódott az ajtó és mély levegőt vettem, amikor egy gyengéd kéz megérintette a vállam.  
- Jól van, Ms. Swan. Azt hiszem, ideje lenne lepihenni, a maga korában már nem szokás ilyen sokáig fenn maradni. – nevetett és becsukta az ablakot, amelyet a vihar majdnem becsapott. Csípőjére tette a kezét és szembe fordult velem. Sötét bőrű homlokán izzadságcseppek gyöngyöződtek a meleg hatására és az arcán meleg, megnyugtató mosoly terült el, ahogy rám nézett. Oda sétált az ágyam sarkához, hogy megvizsgálja az infúziós csöveket.  
    Mikor mindent rendben talált, a távolba révedő arcomra nézett és csavargatni kezdte a ruhája szegélyét. 
- Tudja, nem igazán szabadna, de ha szeretné, becsempészhetem magának a lejátszót. – mosolygott és kacsintott egyet. Megcsillant a szemem és elégedetten mosolyogtam rá, amennyire erőm engedte. Megigazította fekete kontyát és kisétált a fehér ajtón.  
     Pár pillanat múlva vissza jött a rég nem látott, kedves barátommal, ami eddig oly sok éven át, segített nekem. Leült az ágy szélére és mosolyogva berakta a fülembe a fülhallgatókat.  
- A szokásosat? – kérdezte. Bólogattam. Hátradöntöttem a fejem és becsuktam a szemem, amikor elkezdődött a számomra legfontosabb zene a világon. 
Az altatóm. 
    Mikor a zene ahhoz a részhez ért, amit a legjobban szeretek újra az ablakra néztem. Odakint az erdő fáit vadul rázta a szél, de idebent kellemes volt elnézni az esőt, ahogy végigcsurog az ablakon.  
Megnyugtató volt. 
     Újabb levegőt vettem, amikor a zene már a végéhez közeledett. Szemeimet már annyira súlyosnak éreztem, hogy alig bírtam nyitva tartani. Magam elé képzeltem tökéletes arcát. Emléke annyira belém vésődött, hogy akármikor magam elé tudtam képzelni és sokkal élet hűbb volt, mint régen. Mintha gyengéden megsimítaná az arcom.  
- Jó éjt, Edward! – suttogtam miközben a könnyek folytak az arcomon. Majd becsuktam a szemem, hogy örök álomra leljek, amikor a zene elhallgatott. 
Tudtam, valaki úgy is vigyázz majd az álmaimra. Mint mindig.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.