Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Alice-Jasper krónikák

1. fejezet

Klaudya   

Alice, a magányos és kissé szeleburdi lány, egy nap arra ébred, hogy vámpír lett belőle, de erről semmi emléke nincsen.
Fogalma sincs, hogy ki változtatta át és mi célból?
Amikor Noah és Clarissa a két testvér pártfogásába veszik az elveszett lelket, Alice - nek rá kell döbbennie, hogy sokkal rosszabb dolgok is vannak a világon azon kívül, hogy belőle vérszomjas ragadozó lett.
Eközben tőle több ezer mérföldre Jasper Whitlock a régi katona otthagyja Maria újszülött-vámpírseregét és régi barátai mellé szegődik. Ám mégis úgy érzi életének nincs értelme.

Vajon mi lesz Alice sorsa miután belekerül Noah csapdájába? Sikerül elmenekülnie és új életet kezdenie a látomásai alapján, amlyek egy titokzatos családról szólnak?
Megtalálja valaha Jaspert vagy már minden elveszett?

 Az Alice - Jasper krónikák  a két kedvenc Twilight szereplőm nomád életéről és egymásra találásának izgalmas történetéről szól. 

2. fejezet

Klaudya   
 Jasper Whitlock az erdőn át szaladt.  Futott, pedig már igen fáradt volt. Ha jól számolta öt napja volt már úton. De nem érdekelte az élete. Az élete, amely már régóta nem volt teljes. (...)

3. fejezet

Klaudya   
A két vörös hajú idegen lassan és megfontoltan közelített felém. A férfi, úgy tűnt nem igazán tart tőlem, mégis öt méter távolságra lefékezett előttem. A nő már más volt. Az ő szemei  világosbarnán ragyogtak. Úgy véltem, hogy a fiú veszélyesebb lehet, hiszen vérvörösek voltak a szemei, de a  lány barátságtalan, utálkozó nézése mégis arra sarkallt,  hogy tőle kell távolabb húzódnom.  (...)

4. fejezet

Klaudya   
Maria fel – alá járkált. Olyan ideges volt, hogy legszívesebben tíz emberrel végzett volna. De aztán hamar rájött, hogy most az egyszer nem emberekre fáj a foga. Egy vámpírra vágyott. Egy férfira akit ő teremtett, ő csinált belőle befolyásos katonát, ő tanította meg mindenre. És ez a vámpír most hűtlen lett hozzá. (...)

5. fejezet

Klaudya   
Már javában hajnalodott, amikor én és Noah ,, hazaértünk”.  Tisztes távolságból figyeltem a vörös hajú fiút és közben erősen próbáltam nem arra gondolni, hogy mi is történt az elmúlt fél órában. Hogy mit tett Noah, mit láttam és én mit követtem el. (...)

6. fejezet

Klaudya   
 Évek teltek el eseménytelenül.  Charlotte és Peter legnagyobb megdöbbenésére Jasper soha többé nem hozta szóba az emberi áldozatoktól mentes életmód témáját. Úgy tűnt belenyugodott, hogy ez a sorsa és másnaponta járt el vadászni. Volt amikor több napra is eltűnt és bosszúsan, ingerülten tért haza. (...)

7. fejezet

Klaudya   
Kínzó lassúsággal teltek a napok, amik lassan évekbe csaptak át, és én szinte mindig azon kaptam magam, hogy már megint túl vagyok egy vadászaton, méghozzá akaratom ellenére. A legutolsó alkalommal pontosan emlékeztem, hogy kisebb harcba keveredtem Noah- val, aminek az lett az eredménye, hogy grabancát a kezeim közé kaptam és teljes erőből lerepítettem a régi könyvtár emeletéről. (...)

8. fejezet

Klaudya   
Jasper és újdonsült útitársa, Mona fél nap alatt értek Denver külvárosába. A fiú számára Mona még mindig a titokzatosságot testesítette meg. Nem igazán bízott benne, de úgy vélte addig nem lesz gond, amíg  nem akadályozzák egymást a céljaik elérésében. (...)

9. fejezet

Klaudya   
 Lassan és kábultan lépdeltem  a ,,lakhelyünk” felé. Egyszerűen nem tudtam szabadulni a látomásomtól.

     Az a tökéletes család. Az a harmonikusság és kiegyensúlyozottság. Látszott rajtuk, hogy ők a világ legcivilizáltabb  vámpírjai. (...)

10. fejezet

Klaudya   
Jasper és Mona a felkelő nap első sugaraiban indultak el északnyugat felé. Most már volt egy közös céljuk. Megtalálni az idegent, aki majd aztán segíthet Jasper- nak, hogy megtanulja kontrollálni a szomját.  Csodálatos tájakon keresztül vezetett az útjuk. (...)

11. fejezet

Klaudya   
Tompa arckifejezéssel, meredten álltam Clarissa és Noah között. Lényem egy része, aminek egyáltalán nem voltam az ura, azt súgta: Tegyem meg amit Noah kért tőlem. Védjem őt, és végezzek Clarissa - val. (...)

12. fejezet

Klaudya   
Jasper jól érzékelte, amint Monán a rémület, a bizonytalanság, majd újra a rémület hulláma söpört végig. Ő még mindig csendben ült a fatörzsön, kezeit a halántékára helyezte és megpróbált uralkodni a rátörő gyanakváson. (...)

13. fejezet

Klaudya   
Futottunk ameddig csak bírtuk. Amíg úgy nem éreztük, hogy  kikerültünk a kíváncsi emberek látószögéből. A várostól nem messze elterülő síkságon, ahol gyér bokrok voltak és egy -  két kiszáradásnak indult fa, megálltunk és sasszemmel figyeltük, amint a könyvtár porrá égett. (...)

14. fejezet

Klaudya   
Mona elképedve szemlélte barátját, aki időközben összeszedte minden cuccát és útra készen állt Washington állam felé. A lány már megbánta, hogy elmondta a történetét Jasper – nak, és akarata ellenére rávezette őt a szörnyű igazságra. (...)

15. fejezet

Klaudya   
Egy teljes napig Meridian városának határában húzódtam meg és  elgondolkodtam, hogy vámpírként töltött éveim eddig hogyan is teltek. Éveken át Noah és Clarissa pártfogásában, a lét semmit sem jelentett a számomra. Clarissa pedig valószínűleg már véghez vitte szörnyű tervét, és már nem élt. Mintha sohasem létezett volna. (...)

16. fejezet

Klaudya   
Thomas és Jasper követhetetlen ökölharcba keveredet. Olyan gyorsan mozogtak, hogy néha – néha csak elmosódott foltokat lehetett látni belőlük. (...)

17. fejezet

Klaudya   

Mint ahogy azt pontosan kiszámítottam két teljes napomba telt, amíg eljutottam Pennsylvania államba. Ott aztán egyenesen Philadelphia felé vettem az irányt és nagyon izgatott voltam.  (...)

18. fejezet

Klaudya   
Nagyon féltem tőle, hogy Jasper a legrosszabbat fogja elkövetni amikor először találkozunk, vagyis szemrebbenés nélkül rám támad. Aztán rá kellett döbbennem, hogy annyira azért még nem ismerem, hogy ilyen dolgokat gondoljak róla. (...)

19. fejezet

Klaudya   

Három teljes napba telt, amíg el nem értünk Hoquiam városába. 
Miközben utaztunk csak párszor álltunk meg pihenni, valamint egyéb dolgokkal is foglalatoskodunk, de valamiért azt egyikünk sem hánytorgatta fel a lelkiismeretének. (...)

20. fejezet

Klaudya   
Az első napok  amiket először töltöttünk együtt a Cullen családdal igazán pompásra sikeredetek.
Nagyon jól éreztem magam, főleg, hogy Jasper is velem volt. (...)

21. fejezet

Klaudya   
,, - Még egy hétköznapi esküvő megszervezése is sok időbe telik, valamikor hónapokba!” – mondta nekem Rosalie, a Jasperral való eljegyzésünket követő nap után. (...)

22. fejezet

Klaudya   
Hatalmas szélvihar támadt a környéken. Az ég beborult, és lassan szakadni kezdett az eső. (...)

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!