Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az örök szerelem hajnala
Az örök szerelem hajnala : 3. fejezet - A gyűlés

3. fejezet - A gyűlés

Bíztam benne hogy elfogom kerülni a találkozást apámmal,nem akartam ugyanis végighallgatni hosszú és unalmas beszédét,miszerint egy hercegnõ nem köteles ugyanazokat a feladatokat véghezvinni mint egy közember.Az én életemben viszont nem volt része szerencsének,így mint ahogy elõre sejtettem belefutottam apám karjaiba.
 


Bíztam benne hogy elfogom kerülni a találkozást apámmal,nem akartam ugyanis végighallgatni hosszú és unalmas beszédét,miszerint egy hercegnõ nem köteles ugyanazokat a feladatokat véghezvinni mint egy közember.Az én életemben viszont nem volt része szerencsének,így mint ahogy elõre sejtettem belefutottam apám karjaiba. 

-Bella drága kislányom hát nem megmondtam hogy ne gyere ide?Fogsz te egyáltalán valamikor hallgatni rám?-bosszankodott. 

-Sajnálom de erre nem igazán tudok válaszolni...habár...ha adsz valamit cserébe akkor akár szót is fogadhatok...-kezdtem bele. 

-Na de Bella!Fejezd ezt be de azonnal!Inkább gyere velem!Megbeszélést tartok amin minden fontos embernek részt kell vennie. 

-A gyilkosságról lesz szó?-kezdett érdekelni az egyébként számomra full unalmas gyûlés. 

-Igen arról!-nem kellett kétszer mondania,fürgén szedtem a lábaimat.Az általam már igen jól ismert tárgyalóterembe mentünk.A nagy faasztal körül már ott ültek egy csomóan.Voltak ismerõsök és ismeretlenek,az én érdeklõdésemet viszont csak egyetlen egy ember kelltette fel.Carlisle Cullen a doktor is ott ült a többi ember között.Lehet hogy egy kicsit hosszasan és feltûnõen bámultam,apám ugyanis zavartan megköszörülte mögöttem a torkát.Elpirulva ültem le a helyemre egy idegen mellé.A fiú,aki mellettem ült egyszerûen hatalamas termetû volt,nagy csak magas,hanem izmos is,bõre barnás,haja fekete és borzas.Mikor észrevette hogy õt nézem,elvigyorodott,tekintetében furcsa tûz égett.Biztos valami nagyvárosi idióta lehet,aki azt hiszi magáról hogy õ az ász. 

-Jacob Black vagyok!-nyújtotta felém a kezét.Habozva bár,de kezet ráztam vele.A bõre forró volt,szinte égette a tenyerem. 

-Nem vagy te véletlenül lázas?-harsányan felnevetett,nem törõdött a teremben ülõ többi férfi megvetõ pillantásával. 

-Elõször úgy illik hogy bemutatkozol.-oktatgatott. 

-Bella Swan.Nos akkor nem vagy te véletlenül lázas?-kérdeztem újra. 

-Nem.Csak  vannak bizonyos emberek akik nagyon felhevítik a véremet!-vigyorgott rám,hosszas méricskélés közepette.Legszívesebben pofán vertem volna azért mert ilyen arcátlanul viselkedik velem.Mit képzel ez hogy csak így egyszerûen ilyeneket mond nekem?Messzebb húzódtam tõle,amennyire csak bírtam,és vártam hogy kezdjük végre a gyûlést.Apám csendet intett mire mindenki elhallgatott a teremben. 

-Bizonyára mindenki tudja miért vagyunk most itt.Gyilkosság történt a városunkban hosszú évszázadok után most elõször.Ez a szörnyû hír mindenkit nagyon mélyen érintett és mihamarabb szeretnénk kézre keríteni a gyilkost,hogy aztán megkapja méltó büntetését.Pont ezért kértem meg a világ legjobb...úgymond...nyomozóit akik profik ilyesfajta gyilkosok kézrekerítésében.-magyarázta apa. 

-Miért milyen fajta ez a gyilkos?-kérdezte az egyik férfi,erre mindenki kíváncsian várta apám válaszát,én is,de nem õ szólalt meg.Az egyik férfi felállt az asztaltól és mesélni kezdett. 

-Üdvözlök mindenkit!Billy Black vagyok a quiletek törzsétõl.Engem és a csapatomat bízták meg az ügy felderítésével.És hogy milyen fajta gyilkossal állunk szemben?Mennyit is írunk most? 

-1856-ot uram!-szólt be az egyik öreg. 

-Úgy van!És bizonyára mindannyian ismerik a vámpírokról szóló történeteket.Mint tudják az egész világon,beleértve Washington állam egész részét vámpír hajtó vadászatot indítottak.Elpusztították az összes kezük ügyébe kerülõ vérszívót! 

-Mégis mi köze van ennek ehhez az ügyhöz?-kérdeztem meg.Billy Black közelebb lépett hozzám,államat felemelte hogy a szemébe nézzek.- 

-Csak annyi köze van hozzá drágaságom hogy a mi kedves kis gyilkosunk nem más... 

-Mint egy vámpír.-fejeztem be helyette a mondatot. 

-Okos kislány vagy.Az apád büszke lehet rád!-mosolyodott el,majd visszaállt elõzõ helyére.Képtelen voltam felfogni hogy mit mondott.Ismertem a régi vámpírokról szóló történeteket,régen amikor gyerek voltam a barátaimmal mindig vámpírosat játszottam,de azt,hogy vámpírok létezhetnek a valóságban,elképzelni sem tudtam.Hisz vámpírok...nincsenek.Ez csak egy mese,egy legenda. 

-Biztos sokan nem hisznek nekem...-folytotta Billy,mintha hallotta volna mire gondolok-de én biztos vagyok benne hogy az történt amire én gondolok.Egy vámpír gyilkolta meg a Penderwick családot.És hogy miért?Hát mert a vérszívók ugyebár embervérrel táplálkoznak.Embereket ölnek.A legkegyetlenebb gyilkosok a világon. 

-De akkor hogy fogja kézre keríteni a maga kis csapata ha annyira veszélyesek?-szólalt meg Carlisle most elõször.Meglepett hogy a hangja mennyire nyugodt a többiekéhez képest,nem érezhetõ rajta semmilyen érdeklõdés vagy izgalom. 

-Mr.Cullen bizonyára maga is tudja hogy a mi kis csoportunk nem egyszerû igazságszolgáltató csoport.Valami sokkal több.Valami más.-meg szerettem volna kérdezni hogy mi de nem mertem.Ez a Billy Black csak úgy mint a fia egyáltalán nem tetszettek nekem.Valami nem stimmelt velük,de hogy mi arra nem tudtam rájönni.Apám megköszrülte a torkát,mivel nagyon úgy festett ki hogy Carlisle és Billy bármelyik pillanatban egymásnak eshetnek. 

-Ezennel a gyûlésnek vége!Kérem távozzanak!-mindenki egyszerre állt fel és indult el az ajtó felé.Mikor kiértem Jacob odajött hozzám és megint elvigyorodott.Fogalmam sem volt mit talál annyira viccesnek. 

-Remélem még találkozunk Bella!Nagyon örülök hogy megismerhettelek!-és kezet csókolt,bár én nem nagyon figyeltem oda rá,mert akkor megpillantottam megint Edwardot.Az apjára várt.Egy pillanatra felém nézett,a szeme mosolygott,de ahogy Jacobra nézett,hirtelen elsötétült.Úgy látszik nem csak nekem megy az agyamra. 

-Bocsi most mennem kell!Én is nagyon örvendtem!-és mielõtt bármit szólhatott volna,eltûntem a szeme elõl.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak