Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az örök szerelem hajnala
Az örök szerelem hajnala : 12. fejezet - A bál

12. fejezet - A bál

Egy teljes hete nem beszéltem Edwarddal. Szándékosan került engem, amikor megláttam valahol, és oda akartam hozzá menni, elrohant. Nem is látogatott meg, és nem is írt egy darab levelet sem. Nagyon elszontyolódtam, úgy éreztem magam, mint egy hulla. Most komolyan ezt akarja csinálni továbbra is? Kinek jó az, ha menekül elõlem? Csak rosszul érzem magam miatta. A családja többi tagját sem láttam, kivéve Carlisle-t, aki nap mint nap járta a várost egyik betegtõl a másikig menve.


Egy teljes hete nem beszéltem Edwarddal. Szándékosan került engem, amikor megláttam valahol, és oda akartam hozzá menni, elrohant. Nem is látogatott meg, és nem is írt egy darab levelet sem. Nagyon elszontyolódtam, úgy éreztem magam, mint egy hulla. Most komolyan ezt akarja csinálni továbbra is? Kinek jó az, ha menekül elõlem? Csak rosszul érzem magam miatta. A családja többi tagját sem láttam, kivéve Carlisle-t, aki nap mint nap járta a várost egyik betegtõl a másikig menve. Szombaton elérkezett a bál napja, azé a bálé, amelyet minden évben ugyanazon a napon tartunk. A bálnak az a különlegessége, hogy nem csak a nemesek vehetnek részt rajta, hanem a város legszegényebb emberei is. Persze a bálon való részvétel számomra kötelezõ volt, kísérletet sem tehettem annak érdekében, hogy ne kelljen lemmenem. A bál legfontosabb cselekménye ugyanis a tánc volt. A tánc, amiben én nem voltam valami tehetséges. Elõre féltem az esetleges katasztrófáktól, amelyeket én fogok okozni a próbálkozásaimmal, miszerint meg szeretnék tanulni táncolni. Anya szokásához híven most is leellenõrizte, hogy minden rendben van e velem. Vörös, ujjatlan ruhát viseltem, hajam szabadon lógótt a hátamra. Túlságosan feltûnõnek éreztem magam ebben a ruhában, de anya ragaszkodott hozzá, hogy ezt viseljem.

- Bella, de hisz gyönyörû vagy! - dícsérgetett.

- Lehet, de kényelmetlenül érzem magam! Minek ennyire kiöltöznöm? - nyafogtam.

- Te vagy a hercegnõ, és a hercegnõnek kell a legszebbnek lennie a bálon! - jelentette ki határozottan.

Nem vitatkoztam vele tovább, inkább elindultam a nagyterem felé, ahol a bált tartjuk. A legtöbb vendég már itt volt, a férfiak öltönyben, a nõk csinos báliruhában feszítettek. Kezükben pezsgõs poharakat tartottak, egymással koccintottak, táncolni szerencsére senki nem táncolt, így nekem sem kellett. Megfigyeltem, hogy az emberek arcán álarcok voltak, ezt kissé furcsálltam. Odamentem apához, hogy kiderítsem, miért van ez.

- Apa! Az összes ember álarcot visel, én miért nem vehettem fel? Miért nem szóltatok? - kérdeztem tõle.

- Anyád nem mondta, hogy álarcos bál lesz? És különben is, a hercegnõ nem rejtõzhet maszk mögé!

- Elfelejtette megemlíteni - fújtattam sértetten.

Nem igazság, hogy én nem vehetek fel álarcot. Akkor talán nem ismernének fel, és nem égnek le teljesen, mikor tánc közben esetleg elbotlok. Levettem az egyik tálcáról és pezsgõs poharat és egy húzásra megittam. Inni akartam még egyet, de ekkor megláttam a terembe belépõ embereket. Rajtuk is álarc volt, mint a többieken, de valahogy õk mégis szebbek voltak mint mások. Nem ismertem fel õket, az is lehet, hogy nem idavalósiak voltak. Valaki megütögette a vállamat, bosszúsan fordultam hátra.

- Szia Bella! Nagyon csinos vagy! - vigyorgott rám Jake - jössz táncolni?

- Szia Jake! Bocsi de ez nem hinném, hogy jó ötlet lenne! Nem vagyok jó táncos! - ellenkeztem.

- Bella ne kéresd magad! Kérlek gyere már! Vagyis... elõtt adok neked valamit! - kotorászni kezdett a kabátja zsebében, majd elõhúzott egy nyakláncot.

- Jake nekem nem kell semmilyen ajándék! - de mintha meg sem hallotta volna, ellenkezésem ellenére feltette a nyakamra a láncot

Megnéztem közelebbrõl. A láncon egy farkasosmedál csüngött, a farkas éppen békésen üldögélt. Ezüst lehetett, vagy valami más, de az biztos, hogy nem volt ocsó mulatság.

- Nagyon jól áll neked! - bókolt, közben kezemnél fogva a táncparkettre húzott.

- Jake nem akarok táncolni! - nyafogtam, menekülni próbáltam, de õ megragadott, és maga felé fordított.

- Nem mész sehová Bella! - vigyorgott.

Kezeit a derekamra csúsztatta, bõre égette a testemet, még ruhán keresztül is. Nagyon zavart a közelsége, és ha még ez nem lett volna elég, közelebb rántot magához annyira, hogy a testünk összeért. Forogni kezdtünk a parketten, vagyis csak õ forgott, én meg csak mentem utána. Nem akartam táncolni, legfõbbképpen vele nem. Nem hiszem el, hogy nem veszi észre, mennyire nem tetszik nekem. Túl büszke, hogy elhiggye, van olyan nõ, aki nincs oda érte. Megforgatott, és én a forgás közben majdnem elestem a saját lábamban. Na jó, táncolni akar? Akkor táncolok vele. Magassarkú cípõmmel többször ,,véletlenül" rátapostam a lábára, s mikor a tánc végén lehajlította a testemet, láttam, hogy az arca közeledik az enyémhez. Sürgõsen cselekednem kellett, így hát nem volt más választásom, minthogy beletérdeltem a férfiasságába. Persze arra nem számítottam, hogy ennek következtében a földre ejt engem. Nagyot csattantam a padlón, bevertem egy kicsit a fejemet is, de vigasztalt az elém táruló látvány. Jake elõttem összegörnyed a fájdalomtól, szinte már sír. Elnevettem magam, elõször csak hallkan, de végül már nem bírtam ki, és hangosan kacagni kezdtem. Furcsán méregettek az emberek, amint ott a földön fekve röhögök, de nem zavart.

- Bella... az Istenért... nagyon fáj! - nyöszörögte könnyes szemmel.

- Sajnálom! Csúszik a cipõm és hát megcsúsztam - feleltem, próbáltam komoly hangot megütni.

- Jó erõsen csúsztál akkor! - bosszankodott.

Egy ember állt meg elõttem. Felnéztem. Egy férfit láttam meg, kezét felém nyújtotta. Habozva megfogtam a segítõ kezet, õ felhúzott a földrõl, de nem engedett el, gyengéden maga felé fordított.

- Szabad egy táncra? - kérdezte udvariasan. Bólintottam.

Csak úgy mint Jake, õ is megfogta a derekam, de nem erõszakosan, hanem gyengéden, épp csak megérintve engem. A hangja annyira ismerõs volt, de ugyanakkor idegen. Keze jéghideg volt, kirázott a hideg, amikor hozzámért, de nem éreztem magam kellemetlenül. Lágyan ringatóztunk a zenére, szinte belefeledkeztem a gyönyörû szemeibe. Maszkot viselt, így nem láttam ki az, de ezeket a szemeket bármikor felismertem volna. Nincs a világon mégegy ilyen aranyszínû szempár.

- Edward... - suttogtam magam elé.

Õ felém fordította a fejét, de nem voltam benne biztos, hogy hallotta mit mondtam. Lassan forogtunk, ügyeltem arra, hogy még véletlenül se lépjek a lábára. Valóban Edward lenne, mint ahogy gondolom? Valóban itt táncolok életem szerelmével? De ha õ az, akkor miért nem mondja meg nekem? De azok a szemek... ilyen szemei csak Edwardnak lehetnek. Megfigyeltem arcának azt a részét, amit nem takart el az álarc. Minden vonása teljesen olyan volt, mint Edwardé. Elmosolyodtam, s közelebb húzódtam hozzá. Teste megrándult egy kicsit, de nem húzódott el. A zene véget ért, õ meghajolt elõttem, óvatosan, lassan kezet csókolt, és szó nélkül távozott. Azon a ponton, ahol ajka hozzáért a bõrömhõz, mintha lángolt volna a bõr, pedig a szája, csak úgy mint minden más rajta jéghideg volt.

- Bella ez meg ki volt? - jött oda mellém immár kiegyenesedve Jake.

- Egy nagyon kedves... ismerõsöm - suttogtam kábán.

Jake nem fûzött hozzá megjegyzést, de csendesen felhorkant mellettem. Most figyeltem fel rá, hogy a szívem sebesebben ver, mint valaha. Ezt csak Edward közelében szokta. Mintha megérezné, mikor van itt õ, és mikor nincs. Edwarddal táncoltam, ebben biztos vagyok. De ha így van, akkor miért került el engem ilyen sok ideig? Talán azt hitte, hogy nem fogom felismerni, mert maszk van rajta? Ugyan már, hisz ha a testének csak egyetlen részét mutatnák meg, akkor is felismerném! Most már teljesen biztos voltam benne, hogy teljes szívembõl szeretem õt, és nem fogom hagyni, hogy elmenjen. Holnap ellátogatok a Cullen családhoz, hogy beszéljek vele. Az életem árán is, de meg kell tudnom az igazat.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak