Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Midnight Moon
Midnight Moon : 24. fejezet

24. fejezet

Életem legszebb éjszakáját követte életem legszebb éjjele.Mintha egy álomba csöppentem volna bele.El sem tudtam hinni,hogy a sok szörnyûség után,ami velem történt,lehetek még ennyire boldog.Jake karjai között ébredtem,de ezentúl nem volt okom arra hogy elhúzódjak tõle és nem is akartam.Most már mindenféle bûntudat nélkül ölelhetem magamhoz addig ameddig csak akarom.Megcirógattam az arcát,õ meg villámgyorsan elkapta a kezem. 

-Nem hagysz aludni sem Nessie?-vigyorodott el,és megcsókolta ujjaim hegyét. 

-Szép jó reggelt!-nevettem fel. 

-Látom jó kedved van! 

-Igen. 

-Csak kár hogy el kell rontanunk azzal hogy tovább folytassuk a...nyomozást.-Jake arca elkomorult,de azért magára erõltetett egy mosolyt.
 


Életem legszebb éjszakáját követte életem legszebb éjjele.Mintha egy álomba csöppentem volna bele.El sem tudtam hinni,hogy a sok szörnyûség után,ami velem történt,lehetek még ennyire boldog.Jake karjai között ébredtem,de ezentúl nem volt okom arra hogy elhúzódjak tõle és nem is akartam.Most már mindenféle bûntudat nélkül ölelhetem magamhoz addig ameddig csak akarom.Megcirógattam az arcát,õ meg villámgyorsan elkapta a kezem. 

-Nem hagysz aludni sem Nessie?-vigyorodott el,és megcsókolta ujjaim hegyét. 

-Szép jó reggelt!-nevettem fel. 

-Látom jó kedved van! 

-Igen. 

-Csak kár hogy el kell rontanunk azzal hogy tovább folytassuk a...nyomozást.-Jake arca elkomorult,de azért magára erõltetett egy mosolyt. 

-Ne is mondd!-sóhajtottam fel-de ha ennek vége akkor békében élhetünk! 

-Abban teljesen biztos vagyok!-megcsókolta ajkaim,de a kopogtatás megzavart bennünket. 

-Szabad!-szólt ki Jacob nem törõdve azzal hogy mindketten ágyban fekszünk.Embry lépett a szobába,széles vigyor ült ki az arcára mikor meglátott minket.Zavartan húztam magamra a takarót még jobban mint eddig volt,kissé feszélyezett hogy Jake csak így beengedte. 

-Sziasztok!Csak szólni akartam hogy kész van a reggeli!Gyertek!!Biztos...öhm...mozgalmas éjszakátok lehetett!-hangosan felnevetett,Jake csatlakozott hozzá.Bosszúsan fejbevágtam,de erre csak még jobban nevetett.Embry végre elhagyta a szobát és én kikászálódtam az ágyból.Felöltöztem,Jake közben végig engem nézett.Együtt mentünk ki az ebédlõbe,ahol Embry már várt ránk.A kicsi asztal meg volt terítve és mindenféle finomság feküdt rajta. 

-Embry...te tudsz fõzni?-hitetlenkedtem,miközben tányéromra pakoltam egy nagy adag kaját. 

-Hát ha az ember egyedül él akkor rákényszerül megtanulni egyet s mást!-nevetett fel mély,öblös hangján.Szájamhoz emeltem a villámat,és kissé habozba bekaptam az elsõ falatot.Nem arra számítottam hogy a világ egyik legfinomabb ételét fogom megkóstolni.Mintha egy mesterszakács fõzte volna.Elégedetten eszegettem. 

-Na és ma már el is mentek?-Jacob és én összenéztünk. 

-Igen.Sajnos muszáj mennünk.Minél elõbb túl akarunk lenni ezen a dolgon...-felelte Jake. 

-Sok sikert hozzá!!! 

-Köszönjük!!-válaszoltuk egyszerre.Miután csendben elfogyasztottuk a reggelit,úgy döntöttünk hogy ideje lenne indulni.Elbúcsúztunk Embrytõl és útnak indultunk.Az erdõ felé vettük az irányt,mert szerintünk a tettes inkább ott halad,tekintetbe véve hogy ott jobban el tud bújni elõlünk,üldözõi elõl.Lassan és csendben haladtunk,emlékeztünk arra hogy tegnap éjszaka hallottuk hogy valaki követ minket.Sokáig nem történt semmi,de aztán léptek zaja hallatszott a hátunk mögül.Ijedten pördültem meg a tengelyem körül.Az a valami olyan sebesen mozgott hogy nem tudtam a szememmel követni.Jacob idegesen morgott mellettem és a következõ pillanatban már farkas alakjában volt.Idegesen szimatolt és fülelt,miközben a hangon csak nem akartak megszûnni.A következõ pillanatban sok dolog történt egyszerre.Az elsõ az volt,hogy valami teljes erõbõl arrébblökött,és én a fának estem.A másik az,hogy Jacob és az idegen élet-halál harcot vívtak egymással,éppen a földön fetrengtek.Nem tudtam mit csináljak.Kábán figyeltem a jelenetet,próbáltam rájönni ki lehet a rejtélyes idegen,de csak elmosódó foltokot láttam.Semmi mást.Jacob dühösen morgott,csak úgy mint a vámpír,ugyanis most már biztosan tudtam hogy az volt.Csont törése hallatszott,Jake a következõ pillanatban elterült a földön,nyûszítve vonaglott.Az idegen készült hogy újra lecsapjon rá. 

-NE!!!!-ordítottam és rávettem magam a támadónkra.Meglepõdött a hirtelen támadásomtól,talán emiatt nem támadott vissza.Hagyta hagy üssem ott ahol érem.Dühösen morogtam rá,fogaimat villogtattam.A vámpír egyetlen egy mozdulat segítségével ledobott magáról a földre,kezeimet oldalra szorította.Akkor láttam meg az arcát,és azt hittem ott helyben megõrülök.Könnyes szemekkel néztem rá,majd tekintetem a még mindig földön fetrengõ Jacobra tévedt.Hogy történhetett ez meg?Hogy lehet hogy az amitõl a világon a legjobban féltem most megvalósult?Nem hiszem el hogy komolyan ez történt.Hogy komolyan itt vagyok most,hogy Jake komolyan a földön fekszik,kínok között  vergõdve.Végtagjaim elernyedtek,nem bírtam már ellenkezni.Karomon a szorítás enyhült.A könnyek mint egy függöny,eltakarták elõlem a kilátást,de én mégis teljesen tiszta tudattal és látással tekintettem a fölöttem térdelõ,karjaimat még mindig leszorító vámpírra.A vámpírra,aki ezt tette szerelmemmel.A vámpírra,akit mégis nagyon szeretek és tisztelek.A vámpírra aki nagyon sokat jelent nekem.A vámpírra,akinek bronzvörös színû haját összeborzolta a szél.Bûntudatos,mégis haragos arccal nézett le rám,szemeiben aggodalom bújkált.Kezdtem elgyengülni.Mielõtt elájultam volna még egyszer megnéztem õt,hogy nem csak álmodok e.De nem.Õ itt volt.Apám arcát láttam utoljára,mielõtt elvesztettem az eszméletem.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!