Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Renesmee Cullen's story
Renesmee Cullen's story : 40. fejezet - Esme - szigete

40. fejezet - Esme - szigete

Már korán reggel eljött értünk apa és anya az ezüst színű Volvóval, amibe szuper gyorsasággal bepakoltuk azt a kicsiny kis cuccot, amit Jake-l összeszedtünk. Mindannyiunkon erőt vett a hatalmas feszültség, a félelem attól, hogy bármelyik pillanatban szembetalálhatjuk magunkat Aroval, vagy bármelyik másik Volturival. Alice szerint, aki végig figyelte a Volturit, még nem készülnek arra, hogy ,,látogatást" tegyenek nálunk, de ez engem nem tudott teljesen megnyugtatni.


Már korán reggel eljött értünk apa és anya az ezüst színű Volvóval, amibe szuper gyorsasággal bepakoltuk azt a kicsiny kis cuccot, amit Jake-l összeszedtünk. Mindannyiunkon erőt vett a hatalmas feszültség, a félelem attól, hogy bármelyik pillanatban szembetalálhatjuk magunkat Aroval, vagy bármelyik másik Volturival. Alice szerint, aki végig figyelte a Volturit, még nem készülnek arra, hogy ,,látogatást" tegyenek nálunk, de ez engem nem tudott teljesen megnyugtatni. Még magamnak sem mertem bevallani, mert nem akartam, hogy a szüleim és Jake aggódjanak, de valójában nagyon féltem. Féltem magam, és a családom miatt is.
- Sietnünk kell, a repülő pontban 7:30-kor felszáll - közölte anya nyugodtan az anyós ülésről.
Jake és én hátul ültünk, szorosan egymás mellett, Jake karját átvetette a vállamon. Apa csendesen figyelte az utat, nem szólt egy szót sem.
- Még van időnk. Csak 6:16 van - válaszoltam az órámra pillantva.
A repülőtér még körülbelül fél órányira van innen. Nem kell félnünk, hogy esetleg lekéssük. Arra nem sok esély van, mert Alice szerint nem lesz nagy dugó az utakon.
- Itt vannak a jegyek! - fordult hátra anya, és a kezembe nyomott kettő, kétszer használatos jegyet.
Hogy majd haza is tudjunk jönni, ha vége lesz ennek az egésznek.
- Köszönöm - suttogtam, és nézegetni kezdtem jegyeinket.
Nem tudtam, hogy el akarok e menni Esme-szigetére, de tudtam, hogy nincsen más választásom. Amíg a reptérre tartottunk, út közben egy szót sem szóltunk már egymáshoz. Én csak bámultam ki az ablakon, és néztem a mellettünk elsuhanó autókat. Mikor megpillantottam a reptér bejáratát, azonnal éreztem a gyomromba költöző rossz érzést. Egyre jobban kezdtem félni. Mi van ha a Volturi még sem hagyja békén a családom? Ha amíg én biztonságban vagyok, ők meghalnak, vagy megsérülnek? Nem lenne szabad itt hagynom őket. Apa leparkolt az egyik üres helyre, és már pakolta is ki a csomagokat a csomagtartóból. Jake-l felvettük saját csomagjainkat, és mind együtt elindultunk befelé. Csendesen haladtunk a tömegben. Nagyon sokan voltak a reptéren, és rajtunk kívül senki sem utazott Esme-szigetére. Mert nem utazhattak oda. Valójában mi sem rögtön oda megyünk, hanem egy másik helyen fogunk felszállni egy séta repülőre és azzal megyünk a szigetre.
- Akkor, jobb lesz, ha elbúszúzunk egymástól - szólalt meg anya, mikor már ott álltunk legelöl, és épp be kellett volna szállnunk a gépbe.
- Anya..., mi van ha nem válik be a terv. Aro gondolat olvasó. Mi van akkor, ha kiolvassa a fejetekből az igazat? - kérdeztem szomorúan.
Anya halványan elmosolyodott. Azért ő is aggódott. Látszott rajta.
- Majd kiterjesztem a pajzsomat mindannyiukra - válaszolta egyszerűen.
Meghökkenve pislogtam rá.
- Hogy mi...? - dadogtam döbbenten.
Apa halkan felkuncogott anya mellől. Dühösen pillantottam fel rá. Ebben semmi vicces nincsen.
- Anya, ők nagyon erősek és sokan vannak! Nem tudod megvédeni tőlük a többieket is! - ellenkeztem.
- Kicsim, amikor harcoltunk ellenük, hogy téged megvédjünk, akkor is sikerült. Most is menni fog - nyugtatott meg, s vállamra tette a kezét - Ideje lenne mennetek.
Szomorúan pillantottam rátok, majd szorosan magamhoz húztam anyát. Ezután apát is magamhoz húztam. Jake is összeölelkezett anyával, sőt még apával is illedelmesen kezet fogott.
- Vigyázzatok magatokra, kérlek! - néztem rájuk könnyeimtől csillogó szemekkel.
Anya nyugtatóilag bólintott, és a repülőgép felé terelt. Nem akartam menni. Itt akartam maradni velük, hogy segítsek és megvédjem őket, de Jake a karomnál fogva felfelé húzott a gépre. Nem tehettem semmit, nem ellenkezhettem. A repülőgép ajtaja lassan becsukódott, és a szüleim is ugyanolyan lassan tűntek el a szemem elől.

***

Pontban délben érkeztünk meg a szigetre a kis repülővel. Be kellett vallanom, a táj nagyon csodás volt, és ha nyaralni lettem volna itt, akkor még élvezni is tudtam volna a kilátást. De sajnos, most nem igazán ment. Folyton csak anya meg apa járt az eszemben, s bár Jake igyekezett elterelni a gondolataimat különböző viccekkel, nem igazán volt kedvem rajta nevetni, még akkor sem, ha igazából nagyon is tetszettek a tréfái.
- Szívem, nyugodj meg! Nem lesz semmi bajuk. Erősebbek, mint hinnéd - simított végig a karomon, és közelebb vont magához.
- Igen, tudom, de mégis aggódom - válaszoltam nagyot sóhajtva.
Csak belecsókolt a nyakamba, és éreztem, ahogy elmosolyodik.
- Talán amíg itt vagyunk, élvezhetnénk is, hogy itt annak ellenére, hogy tél van, a hőmérséklet 30°felett lebeg.
Elmosolyodtam. Valóban nagyon kellemes idő volt, hisz a földnek ezen a pontján soha nem volt tél, és soha nem volt hideg. Ez volt benne az egyik legjobb dolog, s bár, ha mínusz is lett volna, akkor sem fáztunk volna, mégis kellemesebb volt így, hogy a nap is sütött.
- Talán igazad van - értettem vele egyet.
- Tudom. Mindig igazam van. Kapok egy jutalom csókot? - kérdezte vigyorogva.
Bosszankodást színlelve kibújtam karja alól, és elrohantam egy kicsit messzebb tőle. Éppen ugyanis a házunk felé tartottunk, ahol ki tudja mennyi időt fogunk eltölteni.
- Azt hiszed, nem tudlak elkapni? - kérdezte nevetve, és gyorsan utánam rohant.
Bár tudtam, hogy sokkal gyorsabb vagyok nála így, hogy ő ember alakban van, mégsem rohantam el, hagytam, hogy utolérjen, s megragadjon a derekamnál fogva. Hangosan nevettem, miközben megforgatott a levegőben, és meg-meg csókolta az arcomat. Majd egyszer csak lefektetett a homokba, és rám feküdt, így esélyem sem volt, hogy elszabaduljak. Nem mintha akartam volna. Nagyon kellemes volt a közelsége. Élveztem, nagyon is.
- Szeretlek... - suttogta, és épp meg akart csókolni, de én ujjamat a szájára tettem, megállítva ezzel.
- Csak szeretsz? - tettettem, hogy megsértődtem, és elfordítottam a fejem.
Jake felnevetett, és fejemet az államnál fogva újra maga felé fordította.
- Imádlak, megőrülök érted, te vagy a mindenem, folytassam még? - vigyorgott rám.
Elnevettem magam, és az arcába dobtam egy marék homokot. Míg ő azzal küzdött, hogy szeméből kiküzdje a homokot, én elrohantam a ház felé. De Jake gyorsan kapcsolt, és most simán utolért, pedig nem is hagytam magam. Felkapott futás közben, s míg én sikongattam, kapálóztam, a tenger felé tartott. Belegázolt a vízbe, s mikor már mélyebben jártunk, beledobott engem is. Nagyon csattantam a vízfelszínen, de persze nem fájt egyáltalán, csak a bőröm keménysége miatt volt hangos. egy kis időre a víz alá kerültem, s nem is siettem fel a felszínre. Úgy döntöttem, kicsit megviccelem Jake-t, ezért lassan odaúsztam a víz alatt lógó lábait, és nagy erővel lerántottam a víz alá. Annyira meglepődhetett, hogy elfelejtette levegőt venni, így mikor egyszerre feljöttünk a felszínre, köhögve, prüszkölve igyekezett megszabadulni a torkába kerülő víz mennyiségtől.
- De kis gonosz vagy! Hát nem esik meg rajtam a szíved? És ha megfulladok? - most rajta volt a sor, hogy bosszankodást, haragot színleljen, de észrevettem, hogy a szája sarka fel-fel rándul az elfojtott mosolytól.
- Jaj, annyira sajnálom, Jakieke! Miért is nem gondoltam erre? És az szép volt, hogy te beledobtál? - kérdeztem, és közelebb úsztam hozzá.
Jake a derekamnál fogva magához rántott, és szenvedélyesen megcsókolt. Forogtunk a vízben, miközben egyre vadabbul csókolgattuk egymást. Mikor véget ért a csókunk, nem szólaltunk meg, csak élveztük a másik közelségét. Végül én törtem meg a csendet.
- Felvehetek egy fürdőruhát? Jobb lenne abban fürödni, nem gondolod? - mosolyogtam rá.
Jake elvigyorodott, de azért elengedett, hogy elindulhassak a partra.
- Neked ne hozzak? - kérdeztem.
- Mit? Bikinit? - viccelődött.
Nevetve forgattam meg a szemeim, és elkezdtem kiúszni a partra. Siettem, mert minél hamarabb vissza akartam térni Jake-hez. A legszexibb bikinim vettem fel, amit még Alice vásárolt egyszer, bár nem gondoltam volna, hogy valaha is viselni fogom. Mikor felvettem, megcsodáltam magam a tükörben, majd kifésültem vizes csomókban a vállamra hulló hajam, bár nem tudom miért, mert úgyis megint olyan lesz, de ehhez a bikinihez tökéletes külső illett. Mikor mindennel elkészültem, rohantam vissza a partra. Jake ugyanazon a ponton úszkált, ahol otthagytam, s mikor észrevette, hogy közeledek, a távolból integetni kezdett. Berontottam a vízbe, és elkezdtem gyorsan felé úszni.
- Azta, de jól nézel ki! - sóhajtotta, amint meglátott.
Pedig annyira nem is látta a bikinim, inkább csak a melltartó részt, de azt is csak alig.
- Köszi! - mosolyogtam rá, és magamhoz húztam.
Most valahogy olyan érzésem volt, mintha mindig csak csókolni akarnám őt. És lehet, hogy így is volt. Érezni akartam őt, az érintéseit, a csókjait, azt, hogy itt van velem és hogy szeret. Ez mindennél jobb érzés.
- Imádom mikor ilyen vagy... - suttogta Jake a fülembe, még mindig karjaiban tartva engem.
- Milyen? - néztem rá kíváncsian.
Jake a fülembe kuncogott, és nagy sóhaj kíséretében válaszolt.
- Ilyen kis telhetetlen.
Elnevettem magam, már sokadszorra ezen a napon. Sikerült elfelejtenem legalább ennek a napnak a délutáni részére a rossz dolgokat, és csak én voltam meg Jake. Csak mi számítottunk, semmi más.
- Szerintem te ne mondj semmit! - viccelődtem.
Jake felvonta mindkét szemöldökét és nagyon ártatlan képet vágott.
- Most mit tettem? Én férfi vagyok és teljesen egyszerű képlet részévé váltam. A férfi vágyódik a nő után, a nő a férfi után, végeredmény gyakori esetekben egy kis férfi vagy egy kis nő...
Olyan szakmai hangon és komolyan mondta mindezt, hogy nem bírtam ki, és röhögő görcsöt kaptam.
- Hé, Nessie, a végén megfulladsz! Bár ez lehetetlen, de azért mégis, abba kellene hagynod... - kérte pár perccel később Jake, mikor még mindig folyamatosan röhögtem.
- Bocs... csak ez a kis férfi meg kis nő nálam kiverte a biztosítékot... - magyaráztam bocsánat kérően nézve rá, de még mindig mosolyogtam.
Jake megrázta a fejét, és elsimított egy kósza tincset a fülem mögé.
- Semmi baj. Jó látni, hogy jól érzed magad, és nem aggodalmaskodsz - válaszolta.
- Egy ideig nem is fogok. Ígérem! - bújtam hozzá a testéhez.
Jake magához szorított, és úgy suttogta a fülembe.
- Már rengetegszer ígértem, és lehet, hogy eleged van belőle, de én meg ígérem: mindent megteszek annak érdekében, hogy megvédjelek.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!