Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Full Moon - Telihold
Full Moon - Telihold : Prológus

Prológus

Nem vagyok biztonságban. Victoria és Laurent engem üldöz, és lehetetlen elmenekülni két éhes (vagy szomjas?) vámpír elől. Minden éjjel rettegve alszom el, és nem is csak az én életemet féltem – itt van még Charlie is! Éjszaka általában a nappaliban szokott lenni, mivel rendszerint tv-nézés közben alszik el, szóval ha jönnek, elsőnek őt látják meg... és hiába ártatlan; ember! És nekik az embervér olyan, mint másnak a legfinomabb étel...


Nem vagyok biztonságban. Victoria és Laurent engem üldöz, és lehetetlen elmenekülni két éhes (vagy szomjas?) vámpír elől. Minden éjjel rettegve alszom el, és nem is csak az én életemet féltem – itt van még Charlie is! Éjszaka általában a nappaliban szokott lenni, mivel rendszerint tv-nézés közben alszik el, szóval ha jönnek, elsőnek őt látják meg... és hiába ártatlan; ember! És nekik az embervér olyan, mint másnak a legfinomabb étel...

Több napja alig alszom. Rettegek attól, hogy bármikor megtalálhatnak, eljöhetnek, minden előjel nélkül. Minden éjjel attól félek, hogy egyszer csak kiugranak a bokrok közül olyan hirtelenséggel, hogy a szem szinte nem is látja a mozgást, csak azt, hogy egyszer itt vannak, egyszer ott, majd felkapaszkodnak a falon, bejönnek az ablakon és...
Felsikítottam és hirtelen felültem az ágyban. Ez általában akkor szokott lenni, mikor félálomban vagyok, és elképzelem, vagy álmodom az egészet, ám ez a mostani látomás valósnak tűnt. Hasonló, mint Alice látomásai, vagy ugyanolyanok? Ha ugyanolyan, akkor Victoria és Laurent már eldöntötték, hogy ezt fogják tenni.
Nem, nem. Ez csak egy újabb álom, vagy képzelgés volt, semmi több! Hiába nyugtattam magam, nem bírtam kiverni a fejemből a hófehér bőrt, vörösen izzó szemeit, vicsorgását...
És akkor eszembe jutott az egyetlen hely az egész világon, ahol valamennyire biztonságban érezhettem magam: La Push. Ott van Jacob és a többiek, a farkasemberek, akiknek az életcéljuk, hogy megszabadítsák a világot a vámpíroktól.


Ettől a gondolattól pedig eszembe jutott Edward...
Nem! Most nem szabad gondolnom rá!
Ki kellett zárnom a fejemből minden negatív gondolatot, hogy legyen elég erőm felkelni az ágyból.
Kisöpörtem a néhány szemembe lógó hajtincset és gyors elhatározással felpattantam.
Mi van, ha a látomás valódi?
Mi van, ha Victoria és Laurent tényleg itt ólálkodik a ház körül és csak a megfelelő pillanatra vár a támadáshoz?
És végül, mi van, ha ez csak egyszerűen egy álom volt?
Az nem lehet. Ahhoz túl életszerű.
Felkaptam egy farmert, egy fehér pólót és egy fekete pulcsit, majd halkan, mégis gyorsan lerohantam a konyhába. Elővettem egy papírdarabot, gyorsan körmölni kezdtem rá az üzenetet:
Apu!
Ne ijedj meg, jól vagyok, csak úgy döntöttem, elmegyek meglátogatni Jake-et. Majd estefelé jövök.
Bella

Remélem, hogy reggel találja meg, nem pedig éjjel, mikor felébred például inni egy pohár vizet, és azt is remélem, ki bírja olvasni ezt a gyors macskakaparásom. De nem vesztegethettem az időt. Ha nem vagyok itt, nem érzi az illatom, valószínű, nem keres a házban, így Charlie sincs nagyobb veszélyben, mint minden éjjel szokott.


Felkaptam a kocsikulcsom és kisprinteltem a házból. Bezártam az ajtót, majd a furgonom felé vettem az irányt. Másodpercenként tekintgettem hol jobbra, hol balra, hogy fel tudjak készülni a támadásra, ám mindez hiábavaló volt; két vámpírral szemben egy embernek, főleg, aki olyan, mint én, semmi esélye.
Beszálltam a kocsimba és elindultam La Push felé. Bíztam benne, hogy a kocsihangra Charlie nem kel fel.
Úgy éreztem, a tüdőm már csak egy izipici, tűhegynyi kis pont, annyira összezsugorodott. Alig kaptam levegőt, a pulzusom az egekbe szökött, az eső csöpögött... és így próbáljon az ember vezetni!
Rémülten vettem észre, hogy a kocsi üzemanyaga vészesen fog, és szerencsém, ha elérem La Pusht. Erre még jobban bepánikoltam.
A Black-ház felé vezető úton, a fák között százszor elképzeltem, hogy kiugrik onnan egy vámpír, egy kézzel megállítja a kocsimat, és véget ér az utam...
A furgon ekkor érdekes hangot hallatott. Nyomtam a gázpedált, de az csak nem akart menni! Egyre lassult, míg végül feladta, és megállt.
- Pont most volt benne ennyi üzemanyag, pont most! - suttogtam, mert nem mertem, és nem is bírtam nagyobb hangot kiadni.
És most mi legyen?
Jacobék innen nagyjából egy kilométerre laknak, ráadásul egy sötét erdőben vagyok egy jelenleg használhatatlan furgonnal, amiben csak remélhetem, hogy van zseblámpa, különben eltévednék. Minden egyes kis részét átkutattam a kocsimnak, míg végre megtaláltam az egyetlen mentsváramat: a zseblámpát.
Kinyitottam a kocsi ajtaját, majd elindultam a lámpa fénye által kissé megvilágított úton. Remegtem egész testemben, és nem azért, mert fáztam. Rettegtem, halálosan féltem, hogy bármelyik lépésem, bármelyik pillantásom, légzésem, szívverésem lehet az utolsó...
Egyáltalán nem éreztem magam biztonságban, még annyira sem, mint otthon. Igaz, egy ház nem akadály két vámpírnak, mégis jobban éreztem magam a falak között, hogy van fedél a fejem felett, mint most, a szabad ég alatt egy zseblámpával a kezemben.
Ráadásul telihold volt... igaz, ez egyáltalán nem hat a vámpírokra, de még a vérfarkasokra sem, de nekem a telihold egy ijesztő éjjelen mindig is rémisztő volt. Viszont az előnye, hogy valamicskét átvilágított a sűrű lombú fák között, kissé több világosságot adva.
Ám ez sem nyugtatott meg.
Futni akartam, rohanni el innen, hogy gyorsan odaérjek a házhoz, ám a lábam mintha földbe gyökerezett volna. Alig bírtam egy lépést tenni a másik után, nemhogy futni!
Könnyeim szaporán folytak le arcomon, egyenesen a hideg földbe.
- Jacob... - suttogtam. De minek? Ha kiáltok, akkor sem hallana meg innen!
Mozgást hallottam a bokor felől. Hirtelen arra fordultam és a növényre világítottam a lámpát. A szívverésem is elállt.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak