Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A Morajló tenger gyöngye
A Morajló tenger gyöngye : 4. fejezet - Kötődés

4. fejezet - Kötődés

 

Bella, mint minden éjjel, ma is beszélt álmában. A hangja még így is meggyötört volt, bár a szavaitól kicsit önelégült lettem, bár ez is csak az önzőségemből fakadt. Bellának ez fájt.

  • Jacob, kérlek. Én Edwardot szeretem, az övé vagyok. Téged is szeretlek, de Jacob értsd meg, hogy nem tudok nélküle élni. Ő az életem – motyogta megtört hangon.

Elhatároztam, hogy mikor felébred beszélni fogok vele. Tudni akartam, miért kötődik Jacob Bellához. Úgy éreztem, megérdemlem, hogy e miatt szenvedjek, hisz én voltam a hibás. Ha akkor nem vagyok olyan idióta, most nem kéne ezen aggódnom.

 


 

Bella, mint minden éjjel, ma is beszélt álmában. A hangja még így is meggyötört volt, bár a szavaitól kicsit önelégült lettem, bár ez is csak az önzőségemből fakadt. Bellának ez fájt.

  • Jacob, kérlek. Én Edwardot szeretem, az övé vagyok. Téged is szeretlek, de Jacob értsd meg, hogy nem tudok nélküle élni. Ő az életem – motyogta megtört hangon.

Elhatároztam, hogy mikor felébred beszélni fogok vele. Tudni akartam, miért kötődik Jacob Bellához. Úgy éreztem, megérdemlem, hogy e miatt szenvedjek, hisz én voltam a hibás. Ha akkor nem vagyok olyan idióta, most nem kéne ezen aggódnom.

  • Jake, kérlek  – Bella hangja elhalt volt.

Zokogni kezdett, a szemeiből  újra folyni kezdtek a könnyek. Kezével maga körül kezdett keresni valamit. Mellette feküdtem, és hirtelen rá talált a kezemre, majd magához húzta azt. Nem rántottam el a kezem. Hogy is tehettem volna? Hisz szüksége volt rám, és ez volt a világ legjobb érzése, hogy szüksége van rám, ahhoz hogy élni tudjon. Emberi mértékkel hihetetlenül kötődött hozzám, és csak ez számított.  Szeretett. Eddigi éltem során senki sem szeretett ennyire, mint Bella. És én sem szerettem úgy, mint ahogy Bellát szeretem.

Bella megfordult, de még mindig fogta a karomat. Meg néztem, van e hely mellette. Láttam, hogy elférek. Egy könnyű mozdulattal át ugrottam Bella fölött, vigyáztam, hogy ne rántsam meg a kezem, amit fogott. Az eső kopogni kezdett az ablakpárkányon, még csak csöpögött.

  • Esik az eső – motyogta Bella.  A hangja már a megszokott volt.
  • Tudom, Bella – suttogtam. Tudtam, hogy nem fog válaszolni, de úgy éreztem a hangommal is éreztetnem kell, hogy vele vagyok.

Az eső egyre csak esett, még nem villámlást is lehetett hallani. Az órára néztem, ami hajnali öt órát mutatott. A napot eltakarták a felhők, csak derengett a fény. Bella még mindig fogta a kezem. Hirtelen nagyon idegesíteni kezdett a tudat, hogy Charlie nem engedi el sehová. Bellának ebben a kis házban kell lennie egész nap, a tegnapi is csak kivétel volt, amikor meg szegte a szabályokat, miszerint nem hagyhatja el a házat, csak ha iskolába megy. Végig simítottam az arcán. Olyan gyönyörű  volt! És nem hitte el magáról, nem látta tisztán a saját szépségét.

  • Gyönyörű – suttogtam nagyon halkan. Újra késztetéstől vezérelve beszéltem alvó szerelmemhez.
  • Szeretlek Edward. Ne engedj el – motyogta. Tudtam, hogy nem nekem válaszolt, csak a véletlen játéka volt, hogy éppen akkor szólalt meg
  • Soha – ismételtem magam

Nem sok idő elteltével hallottam, hogy Charlie felkel, ásítozik, majd lemegy meg csinálni a reggeli kávéját. Miután megitta feljött a szobájába át öltözni, majd lement. Hallottam a kulcscsörömpölést, majd ahogy beül az autóba, és elhajt. A gondolatai Bellán jártak. Haragudott rám, hisz a lánya miattam szenvedett fél évig. Sokkal okosabb ötletnek találta, ha Bella azzal a rühes korccsal lenne. Magamnak sem vallottam be, de bizonyos szempontokból Bellának is biztonságosabb lenne. Gondolat elterelésként újra Bella arcára néztem. Földöntúli szépsége újra elkábított. Újra közeledni kezdtem a kezemmel az arcához, mikor nyitogatni kezdte a szemeit. Arcáról, és a szeme környékéről már eltűntek a vöröslő karikák.

  • Jó reggelt – suttogtam kábultan. Még mindig nem józanodtam ki, arcának szépsége szinte meg vakított, és nem láttam semmit, csak őt. Ebben a pillanatban ez elég volt, nem is kívánhattam volna többet.
  • Jó reggelt – mondta Bella ásítva, majd nyújtózkodni kezdett
  • Öt perc, és a tiéd vagyok – suttogta a fülemhez hajolva. Mosolyogva bólintottam

Az ágy szélére ültem, úgy vártam Bellát. Magam szórakoztatására számoltam az időt. Nem mintha türelmetlen lettem volna, akár az örökkévalóságig várnék Bellára. Öt perc és tíz másodperc elteltével nyitódott a fürdőszoba ajtaja

  • Elkéstél - suttogtam a fülébe mikor elhelyezkedett az ölemben
  • Mi? Honnan? – kérdezte ijedten. Próbáltam vissza tartani a torkomból feltörő nevetést.
  • Az mondtad öt perc. Késtél kerek tíz másodpercet – mondtam. Nem tudtam tovább elfojtani a nevetést
  • Igazán? – kérdezte mosolyogva
  • Igen – hagytam abba a nevetést

Ez a kis jelenet elfeledtette velem minden éjszakai, Jacobbal kapcsolatos gondolatomat.

  • Szeretlek – mondta.  A hangja teli volt szeretettel és kötődéssel
  • Én is téged. Mindennél és mindenkinél jobban – mondtam belecsókolva a váll üregébe. Bella csak mosolygott
  • Indulnom kell a többiekért. Fél óra múlva itt vagyok – mondtam. Még meg csókoltam a homlokát, majd ki ugrottam az ablakon.

Tíz perc alatt a házunkhoz értem, a testvéreim már a Volvo mellett vártak.

  • Na végre – akadékoskodott Rosalie – Mi tartott ilyen sokáig?
  • Rose, mi lenne, ha a saját kocsiddal mennél? – kérdeztem
  • Nekem mindegy – vont vállat, majd kézen fogta Emmettet és a piros BMV-je felé kezdte vonszolni. Én is vállat vontam, majd beültem a Volvoba. Alice és Jasper mögém ültek.
  • Elmegyünk Belláért, rendben? – kérdeztem. Alice csilingelő hangja az egész kocsit betöltötte
  • Hát persze. Különösen jó kedvű vagy ma – jegyezte meg

Nem válaszoltam, csak mosolyogtam a nővérem észrevételére. Bele tapostam a gázba. Mikor Bellához értünk már az ajtót zárta be. Az eső szüntelenül zuhogott. Intettem Bellának, hogy maradjon, ahol van. Kiszálltam az autóból, levettem a bőrdzsekimet, és mikor oda értem Bellára terítettem.

  • Igazán nem kell – kezdte volna mondani, de én elcsitítottam a csókommal
  • Köszönöm – csak ennyit mondott, majd miután a kocsi felé nézett elpirult. Zavarban volt, amiért Alice és Jasper láttára csókoltam meg.
  • Ne félj – súgtam oda neki, majd ki léptünk az esőre. a bőrdzsekit a fejére húzta.

    Kinyitottam neki az utazó  ülés ajtaját. Hálásan rám mosolygott, majd beült az autóba. Meg kerültem az autót, és én is beültem. Nem számított más, csak hogy velem van.

 

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak