Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A Morajló tenger gyöngye
A Morajló tenger gyöngye : 23. fejezet - Bonyodalom

23. fejezet - Bonyodalom

  • Jól vagy? – kérdeztem mikor Bella már egy ideje már a vállüregembe temette az arcát. Már nem éreztem, hogy a forró könnyei az ingemet áztatják.
  • Igen – szipogta kedvesem.

Újra sikerült felszakítanom a sebeit, semmit nem tudok úgy csinálni, hogy ne okoznék neki lépten-nyomon fájdalmat.

  • Ne haragudj – suttogtam a fülébe, de egyből felkapta a fejét, és vadul rázta azt.


  • Jól vagy? – kérdeztem mikor Bella már egy ideje már a vállüregembe temette az arcát. Már nem éreztem, hogy a forró könnyei az ingemet áztatják.
  • Igen – szipogta kedvesem.

Újra sikerült felszakítanom a sebeit, semmit nem tudok úgy csinálni, hogy ne okoznék neki lépten-nyomon fájdalmat.

  • Ne haragudj – suttogtam a fülébe, de egyből felkapta a fejét, és vadul rázta azt.
  • Edward Cullen. Ha még egyszer bocsánatot mersz kérni valamiért is, és esküszöm…- csattant fel. Nem fejezte be a mondatot.
  • Esküszöl, hogy? – incselkedtem
  • Hogy megtámadlak! – már Bella is mosolygott, majd kibújt az ölelésemből, és hátra döntött. Hagytam, hogy meglökjön, hátra dőltem az ágyon, ő pedig mellém ült, majd lefeküdt, a mellkasomra hajtotta a fejét. A haja az arcomra omlott, én pedig csak élveztem a bódító illatot.
  • Szeretlek – sóhajtottam, majd mélyet szippantottam Bella illatából. Csodálatos, tökéletes, gyönyörű…ez a három szó jutott csak eszembe.
  • Én is téged. Örökké – suttogta közvetlenül a fülembe.
  • Emlékszel, mikor azt mondtad, hogy olyan vagyok, mint egy meteor? – kérdezte hosszú csend után
  • Igen – aprót bólintottam – Mikor hazaértünk Olaszországból.
  • Pontosan. Ma sem tudnál nélkülözni? Még mindig elvakítalak? – kérdezte halkan, kissé szégyenlősen. Hát hogy ne vakítana el?
  • Ez milyen kérdés? Nem tudom elképzelni nélküled az életem. – jelentettem ki magabiztosan. Hogy is tudnék nélküle élni? De hogy kérdezhet ilyet?
  • Akkor nyugodt vagyok. – mondta, majd megkönnyebbülten sóhajtott
  • Bella – ültem fel, és az arcát a kezeim közé fogtam – Sok mindenen keresztülmentünk, de azt hiszem, már bebizonyítottuk egymásnak, hogy ha szeretjük egymást semmi nem választhat el minket egymástól. Se távolság, vagy az idióta ötleteim, vagy a vérfarkasok...Semmi az égvilágon! És most megígérem neked, megesküszöm, Bella, hogy soha de soha nem foglak többé elhagyni. Mi együtt kibírunk mindent. Mindent! – mondtam, majd a homlokomat az övének támasztottam.
  • Ha nélküled kéne élnem, belehalnék. – suttogta. Bőrömön éreztem a forró leheletét, a szeme újra könnybe lábadt.
  • Bella, a kötelességem, hogy megvédjelek. Nem foglak elmenni, amíg el nem küldesz. Nem megyek sehová amíg szükséged van rám, mindaddig, amíg engem akarsz. – mondtam komolyan
  • Akkor egy ideig nem szabadulsz. – mosolygott boldogan, majd becsukta a szemét, és az orrát az enyémhez érintette.
  • Szeretlek – suttogta, majd lágyan az ajkaimhoz érintette a sajátjait. Lassan csókoltam meg, egyáltalán nem vadul, vagy követelődzően. Bella sem sietett el semmit, de most nem mentünk tovább a csóknál. Nem is vágytam most a testére, csak annyira, mint mindig.

Lassan elhúzódtam tőle, Bella ajkait lemondó sóhaj hagyta el.  Végigsimítottam az arcán, majd lassan újra hozzáérintettem az ajkam az övéhez, de nem csókoltam meg. Miután újra elhúzódtam Bella ellágyult pillantást vetett rám. Hirtelen éreztem, ahogyan a zsebemben rezegni kezd a telefonom. Kikaptam a zsebemből, és a kijelzőre pillantottam.

  • Mi az Alice? - szóltam bele a telefonba
  • Edward – a húgom hangja remegett – Victoria. Támadni fog – dadogta. Az állkapcsomat hangosan összecsattintottam, és kővé dermedtem.
  • Mit tegyünk? – sziszegtem, és óvón magamhoz szorítottam Bellát.
  • Gyertek ide, és meg fogjuk beszélni. – mondta még Alice a telefonba, majd elköszönt és letette.
  • Gyere – húztam magam után Bellát
  • Mi? Edward? Beavatnál engem is? – kérdezte Bella megtorpanva. Nem volt vesztegetni való időnk, felkaptam, lerohantam vele, bezártam az ajtót, majd elrejtettem a kulcsot, és beszálltunk a kocsiba. Bella ebből valószínűleg a már-is-a-kocsiban-ülök állapotot vette észre.

Indítottam az autót, és már az úton hajtottam a megengedettnél száz km/h sebességgel többel, mikor Bella újra faggatni kezdett.

  • Bella, bajban vagyunk – mondtam kurtán, makacsul csak az utat figyelve.
  • Victoria – motyogta maga elé. Mélyen, a szörnyeteg Bellát védő oldalából egy morgás tört fel a torkomból.

Bella egyből tudta, hogy Victoria okozott minden gondot most.

  • Charlie – kiáltott fel hirtelen
  • Biztonságban van, az a nő tudja, hogy velem vagy, nem otthon keresne -  magyaráztam. Próbáltam nyugtatni Bellát, de nem nagyon ment, hisz én sem voltam nyugodt.
  • Biztosan?
  • Száz százalék – erősítettem meg.  A hangom még most is feszült volt

Az út további része csendben telt el, mikor a házhoz értünk Alice a lépcsőn ülve, magát előre-hátra hintáztatva, csukott szemmel találtuk. Olvastam a gondolataiban.  A látomásában Victoria önelégült, undorító mosollyal ecsetelte Bellának hogy mit fog vele csinálni. Felordítottam, mikor hozzáért.

  • Mi a baj? – kérdezte Bella. Forró érintése váratlanul ért, ezért megremegtem.
  • A látomás – sziszegtem

Alice-hez sétáltunk, aki most nem mozdult. Nem tudtam többé a gondolatait nézni, inkább megfogtam a húgom vállát, aki mintha megijedt volna az érintésemtől megremegett, majd rám nézett, és szó nélkül elindult befelé a házba…

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak