Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A szerelem határai
A szerelem határai : 6. fejezet - A vacsora

6. fejezet - A vacsora

Mikor megfordultam egy gyönyörű  aranybarna szempárral találtam szembe magamat… A kis koboldszerű lány állt előttem, hogy is hívják... Alin, nem… ja, igen, Alice. 

- Szia, Lili, én Alice Cullen vagyok, és arra gondoltam, hogy segítek neked mindenben, amiben csak kell. Mit szólsz hozzá? - Na, várjunk csak, honnan tudja a nevemet? Meg senki sem ilyen közvetlen velem, vagyis eddig ezt nem is vettem észre.


Mikor megfordultam egy gyönyörű  aranybarna szempárral találtam szembe magamat… A kis koboldszerű lány állt előttem, hogy is hívják... Alin, nem… ja, igen, Alice. 

- Szia, Lili, én Alice Cullen vagyok, és arra gondoltam, hogy segítek neked mindenben, amiben csak kell. Mit szólsz hozzá? - Na, várjunk csak, honnan tudja a nevemet? Meg senki sem ilyen közvetlen velem, vagyis eddig ezt nem is vettem észre.

- Öhm, helló, nem tudom, szerintem nem kell semmiben sem segítened, boldogulok egyedül is. - Láttam az arcán, hogy elszomorodik. Istenem, Lili, ő az egyetlen, aki szóba áll veled. - Bár, ha belegondolok, nem tudok még rendesen kiigazodni a sulin, hogy mi hol van, satöbbi. De nem akarlak terhelni.

- Dehogy terhelsz, örülök neki nagyon, akkor holnap a suli parkolójában találkozzunk, jó?

- Rendben. - Ezután nagyon váratlan dolog történt velem. Megölelt és puszit adott az arcomra.

- Hm, nagyon finom az illatod...- Utána már olyan halkan beszélt, hogy nem hallottam meg. Lehet, hogy fülészetre kellene mennem? 

Aztán egy gyors „sziával” már el is tűnt a szemem elől. 

Elindultam a kocsihoz, de a szemem előtt Alice lebegett, olyan érzésem volt, mintha ő lenne a legjobb barátnőm, de hát ez lehetetlen, hisz még nem is ismerem. A kocsim mellett megláttam az én „macimat”. Jézusom, miket beszélek én? Hisz őt sem ismerem! Aztán meghallottam, ahogy Edward Cullen hangosan felnevet és rám néz. Én csak szégyenkezve lehajtottam a fejem. A kocsim kinyitásával bajlódtam. Mikor végre végeztem, gyorsan kihajtottam a parkolóból. Éreztem, ahogy valaki minden pillanatban engem néz, de nem különösebben foglalkoztam vele. 

Már otthon voltam, amikor is megcsapta az orromat egy finom illat, ami, ha a sejtéseim nem csaltak, a konyhából jöttek. Ott aput találtam meg, amint épp főzőcskézik.  

- Szia, apa, hát te mit csinálsz? - Kérdeztem meglepődve.

- Édesem, ma jönnek vendégek vacsorára, és ki akarok tenni magamért, de a segítség is jól jönne.

- Kiket várunk?

- A Cullen családot. Ismered őket, azt hiszem, a gyerekei is a sulidba járnak. – Meg kellett fognom valamit, nehogy elessek. De várjunk, ez még nem azt jelenti, hogy az egész család eljön.

- Mindenki jön?

- Igen, mindegyik gyermekük is jön, legalább jobban megismered az osztálytársaidat, és jóban leszel velük. - Ennyit erről, nem fogom kibírni, olyan hülyén érzem magam már most, saját magamból fogok bolondot csinálni. Nem akarom, hogy eljöjjenek… Megvan, azt mondom elmegyek az egyik barátnőmhöz. Nem ez nem jó, hisz nincs is ilyen, vagyis itt nincs.

- Kicsim, segítenél? 

Mivel tudtam, hiába kérném apát, hogy hadd menjek el, ezért meg sem próbáltam. Kelletlenül kezdtem csinálni a finomabbnál finomabb ételeket. Reméltem, hogy sikerül olyan jóízűre, mint a maminak szokott. Főzés közben csak arra tudtam gondolni, hogy miért jönnek ide. Apától meg is kérdeztem, de csak azt mondta, hogy jóban van velük, és szeretné, ha a gyerekeivel én is jóban lennék. Nem lepődnék meg, ha csak megkérte volna őket, hogy barátkozzanak velem. Nem, én ezt nem hagyom, nekem nem kellenek barátok, én jól elvagyok magammal. Meg nem akarok lesajnáló nézésekkel találkozni, utálom, ha sajnáltatnak. Mikor minden kész volt, apa megterített. Ezután elmentem fürödni, a hajamat kicsit begöndörítettem, és egy enyhe sminket magamra kentem. Ruhánál már nehezebb dolgom volt, mivel akartam, hogy lássák, én nem vagyok, olyan szerencsétlen, legalábbis az öltözködésben biztosan nem. Választásom végül egy kék csőnadrágra és egy fehér, kicsit mély dekoltált topra esett. A cipőm egy elengedhetetlen fehér magas sarkú volt.  

Mikor egy utolsó pillantást vetettem magamra, elmondhattam, hogy nem vagyok olyan csúnya. Ekkor meghallottam a csengőt. A szívemet a torkomban éreztem, annyira ideges lettem, hogy azt hittem, helyben meghalok. Már hallottam a hangokat, ezért tudtam, hogy le kell mennem, nem hozhatok se apára, se magamra szégyent. Próbáltam vigyázni, nehogy az idegességtől leessek a lépcsőről. A lépcső alján megláttam a családot, amint épp apámat köszöntik, de ekkor egy gyönyörű aranybarna szempár teljesen elkápráztatott. Egyszerűen nem tudtam levenni róla a szememet, ő meg csak mosolygott. 

- Szia, Lili, én Esme Cullen vagyok, már nagyon sokat hallottam rólad Alicéktől. - Tényleg? Rólam beszélnek, ez fura.

- Jó estét, örülök, hogy megismerhetem.

- Jaj, tegezz nyugodtan, annyira nem vagyok öreg. - Ez igaz, ahogy jobban megnéztem, ő is valami megmagyarázhatatlan szépséggel rendelkezett. Amit megfigyeltem, hogy mindegyik családtagnak ugyanolyan sápadt bőre volt, aranybarna szeme, és természetfeletti szépsége. Mintha nem evilági lények lennének, hanem valami teljesen mások. Ekkor hirtelen Edward rám kapta a szemét és idegesnek tűnt. Biztos rossz jegyet kapott vagy valami. Ekkor meg elkezdett nevetni. Na jó, nem értem ezt a fiút, és akkor a nőkre mondják, hogy nem lehet megérteni őket, bezzeg a pasik…

Ezután előttem egy kicsit idősebb megint hihetetlen szépséggel rendelkező férfi volt, az aranybarna szeme szelídséget, és önzetlenséget sugallt felém.

- Szia, én Carlisle Cullen vagyok, de tegezz nyugodtan. - Kedvesen rám mosolygott, és odament apámhoz beszélgetni.

- Lili, milyen szép házatok van, gyönyörű, hasonlít a mienkre. Ó, el is felejtettem bemutatni a többieket. Ő itt Jasper…

- Szép párt alkottok - bukott ki belőlem. Hoppá, lehet, hogy ezt nem kellett volna, de ők csak kedvesen mosolyogtak. Igazat mondtam, Bella is Edwarddal egyszerűen a tökéletes párt mutatták a külvilág felé, gondolom köztük sincs semmi probléma. Edward megint mosolygott, komolyan mondom, félek, hogy drogozik, valaki nem lehet ennyire… ilyen. Na jó, ezt aztán jól elmagyaráztam. - Ne haragudj, nem akartam közbe szólni, remélem nem bántottalak meg titeket.

- Örülök, hogy ezt gondolod, de folytassuk. Ő itt Edward, Bella és Emmett. - Mikor kimondta a számomra leggyönyörűbb nevet a világon, ránéztem, nem bírtam elszakadni a tekintetétől. Ő kedvesen mosolygott rám. Egy kis idő után Jasper köhögése térített vissza, piros arccal megindultam a konyhába.

- Foglaljatok helyet, ahol csak kényelmes, addig én előkészítem a vacsorát.

- Majd én segítek neked. - Indult el felém Emmett, a szívem olyan gyorsan kezdett el dobogni, hogy félő volt, hogy kiesik. Ő csak mosolygott. 

A többiek bementek a nappaliba és bekapcsolódtak a beszélgetésbe. 

- Nagyon szép házban éltek. - Hirtelen el is felejtettem, hogy ő is itt van. A kezünk egy pillanatra összeért, éreztem a kettőnk közötti vibrálást. Akkor minden, ami a külvilággal kapcsolatos volt, kizártam, csak ő és én léteztünk. Nem engedte el a kezem, én sem az övét. Percek teltek el, de nem engedtük el, a levegő egyszerűen megfagyott körülöttünk.

- Bocsi srácok, de azt hiszem, mindannyiunk nevében beszélek, hogy már kezdünk éhesek lenni. - Mikor ezt meghallottam rögtön ugrottam akkorát és persze emiatt a kezét is elengedtem. Én fülig pirosodva néztem rá apára, aki csak sejtelmesen vigyorgott.  

Mindenki már az asztalnál  ült, ami egy kicsit meglepett, hisz az előbb még a kanapénál voltak. Nem különösebben foglalkoztam vele. Szerintem nem lett olyan rossz az étel, de Cullenék nem ettek olyan sokat. Lehet, hogy mégse lett olyan jó? Ami a legfurább volt, hogy Edward rögtön elkezdett mentegetőzni, hogy nagyon finom, de az árvaházban voltak előttünk és ott túl sokat ettek. Ez egy picikét megnyugtatott.  

Egész vacsora alatt éreztem a perzselő tekintetét, de nem mertem ránézni. Hisz biztos csak beképzelem magamnak az efféle dolgokat.  

Nagyon kellemes volt az egész este, Alicéknak megmutattam a ház többi részét, amit kitűnő lelkesedéssel fogadtak. Tizenegy óra fele elbúcsúztak, megköszönték a meghívást és elmentek. Apánál fáradságra hivatkozva felmentem a szobámba, és lefeküdtem aludni. Egész este azon az érintésen gondolkodtam, hisz most jöttem rá, hogy normális embernek nem ilyen hideg a bőre, de neki… Nem is csak neki, hanem az egész családnak nagyon hideg volt a keze. Kicsit kirázott a hideg, ha belegondoltam, de biztos, hogy csak beképzelem magamnak. Túl sok horrort néztem régen.  

Reggel hulla fáradtan ébredtem fel. Miközben reggeliztem, megláttam apa cetlijét. Annyi volt rajta, hogy este meg kell beszélnünk valamit. Na de mit? Ez eléggé feltüzelte a gondolataimat. Mindenféle őrültebbnél őrültebb dolgokat találtam ki. Épp mentem keresztül a suli parkolóján, mikor valaki megfogta a vállam…

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak