Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Angyal írása
Angyal írása : Angyal írása

Angyal írása

Néhány nappal ezelőtt, anya felhívott, hogy van-e kedvünk férjemmel az ünnepet otthon tölteni. Természetesen Jacob beleegyezésével igent mondtam. Eddig minden évben otthon töltöttük a karácsonyt, és minden évben elterveztük, hogy na, most akkor mégiscsak kettesben leszünk, de a szívünk mindig hazahúz. Most is épp Forks felé tartunk. Az ajándékok a kocsi hátsó ülésén. Sajnos nehéz volt mindenkinek a megfelelőt kiválasztani, de reménykedünk benne, hogy örülni fognak neki.  


Cullen karácsony

Néhány nappal ezelőtt, anya felhívott, hogy van-e kedvünk férjemmel az ünnepet otthon tölteni. Természetesen Jacob beleegyezésével igent mondtam. Eddig minden évben otthon töltöttük a karácsonyt, és minden évben elterveztük, hogy na, most akkor mégiscsak kettesben leszünk, de a szívünk mindig hazahúz. Most is épp Forks felé tartunk. Az ajándékok a kocsi hátsó ülésén. Sajnos nehéz volt mindenkinek a megfelelőt kiválasztani, de reménykedünk benne, hogy örülni fognak neki.  
- Renesmee, drágám hamarosan otthon leszünk – mondta szerelmem csillogó szemekkel. Ellátogatunk, majd a La Push-ba is a többi farkashoz. De csak karácsony másnapján, az első estét a Cullen házban töltjük.

Az út, amin a ház felé  lehet eljutni kb. a felétől lámpásokkal volt díszítve. Alice… Mindig kitesz magáért, bár azt nem értem, mire jók a lámpások. A Cullen ház sem nézett ki különbül. Az egész ki volt világítva égőkkel. Amint meghallották a kocsi zaját, kinyílt az ajtó, és megjelentek családtagjaim az ajtóban. Anya és apa odajött hozzánk, és szorosan megöleltek. Jacobot is üdvözölték, majd együtt bementünk a házba.  
A szám is tátva maradt a csodálkozástól. A nappaliban egy hatalmas fenyő állt, ezüst és kék díszekkel teleaggatva, a fa alatt pedig megannyi csomag sorakozott.  
- Ez gyönyörű – suttogtam elérzékenyülten. Jake mögém jött, és hátulról átölelt, miközben ő is a fában gyönyörködött. Mindenki ott állt a fát nézve. 
- Ilyen szép már régen volt – mondta Esme. Ez a karácsony számomra is másabb, mint az összes eddigi. Valami különleges meglepetést tartogatok mindenki számára, remélem ők is épp annyira fognak örülni, mint amennyire én.  
- Nessie – szólalt meg mögöttem anya -, Esmével főztünk nektek. Akármennyire is csak ti vagytok a két ember, akik esznek ebben a házban, a karácsonyi vacsora azért mégsem maradhat ki. Úgyhogy sütöttünk és főztünk nektek. 
- Anya nem kellett volna vele fáradni – öleltem meg.  
- Nem volt fáradság. Hiszen vámpírok vagyunk, és nem mellesleg te vagy az egy szem lányom, akit a világon a legjobban szeretek. Bármit megadnék neked. – Megpuszilta a homlokom, és Esmével belibbentek a konyhába, hogy megterítsenek nekünk. Mindenki leült a kanapéra, és sztorikat kezdtek el mesélni azokból az időkből, amikor még anyát nem ismerték. 
- Az a karácsony volt az eddigi legőrjítőbb, amikor Alice-ék ideköltöztek– kuncogott Emmett, mire az említettől kapott egy taslit. – Héj! Én csak az igazat mondtam. Alice olyan túlbuzgó volt, hogy még a nyakam köré is égősort tekert. Nem vette észre, hogy ott állok, és rám is jutott az égősorból – hahotázott tovább Em, a térdét veregetve. Rosalie is elmosolyodott, és apa is kuncogott. Jasper lovagiasan tűrte az érzelmeket. Csak a szája sarkában néha fel-feltűnő aprócska mosoly mutatta, hogy nem sok kell neki is a nevetéshez. 
- Te már semminek sem tudsz örülni! Jó megmondom őszintén az volt a legelső igazi karácsonyom, amit igazi családban tölthettem. Vagyis inkább úgy fogalmazok: az első, amire igazából emlékeztem.  
Jasper megsimogatta szerelme hátát, és egy puszit nyomott az arcára.  
- Az már igaz. De végül csak jól sült el a dolog. Az égősor lekerült rólam, mert Alice észrevette, hogy valami nem stimmel. Pedig előre kiszámolta, hogy milyen hosszúságú kell. Miután végignézett a soron vette észre, hogy én is ott vagyok.  
- Az sem volt jobb karácsony, amikor ledöntötted a karácsonyfát, olyan szelet csaptál magad után. Emlékszem Rosalie-vel összevesztél, és rohantál utána az emeletre. De olyan gyorsan, hogy feldöntötted a karácsonyfát – nevette Alice. Rosalie is nevetett, csak Em játszotta a durcás kölyköt. Tisztára, mint az ovisok úgy csipkelődtek egymással.  
- Renesmee, Jacob kész a vacsora – szólt ki Esme a konyhából. Az összes Cullen bement a helyiségbe, ami bár sosem azt a célt szolgálja, ami a rendeltetésében áll, de itt van a legnagyobb asztal, ami körül a Cullenek elférnek. Finomnál finomabb ételek voltak felsorakoztatva az asztalra. Hirtelen azt sem tudtam hova kapjam a szemem.  
Leültünk szerelmemmel, és falatozni kezdtünk. Bevallom régebben furcsa volt, hogy mindenki más nem eszik csak mi ketten, de már megszoktam a zavaró pillantásokat.  
- Reméljük ízlett – mosolyogott ránk anya és Esme. 
- Igen! Nagyon finom volt – mondta Jacob, és én is helyeslően bólintottam. Tényleg isteni volt. 
- Na, akkor! – csapta össze apró kezeit Alice. – Jöhet az ajándékosztás!

Mindenki bevonult a nappaliba, és leültünk a kanapéra. Először Alice és Jasper adta át az ajándékokat, utána Em és Rosalie, majd anya és apa. A sort Esme és Carlisle zárta, a maga kis ajándékukkal. A legmeglepőbb viszont mindközül anyáék ajándéka volt. Egy apró dobozt adtak, ami egy kulcsot rejtett.  
- Ez mi lenne? – kérdeztem tőlük a kulcsra mutatva.  
- Nos, ez igazából mindenki ajándéka, mégis mi adjuk át nektek. Mivel elég messze laktok tőlünk, így bátorkodtunk a Cullen villától nem messze egy házat építeni… nektek.  
Egy pillanatra megdöbbentem, és ahogy láttam Jacob is. Egymásra néztünk, és mind a ketten a másik szemében kerestük a választ. Vajon a másik is örülne neki, hogy ide költözzünk? Vagy jó ott, ahol jelenleg vagyunk? Végül óvatosan elmosolyodtam, amit Jake is viszonzott. A lelkemből a boldogság csak úgy sugárzott. Ez azt jelentette, hogy visszaköltözünk a szülővárosunkba. Mind a kettőnknek jobb a saját környezet, a másik egy kicsit idegen.  Még most is, pedig már lassan két éve élünk ott. Rossz, mert nem lehetünk önmagunk, csak egymás előtt. Kellenek az embereknek a családtagok, a barátok, akik előtt a nap minden percében önmaga lehet, és nem kell tartania a szomszédok folyton vizslató tekintetétől. 
- Visszaköltöztök? – kérdezte anya csillogó szemekkel. Apa mosolygott, és puszit nyomott az arcára. Ő már kiolvasta Jake gondolataiból, hogy igen, visszaköltözünk.  
- Ha már a meglepetéseknél tartunk – szólaltam meg, és Jacob felé fordultam.  Eddig mellettem állt, és úgy ölelt. Megfogtam mindkét kezét. Az egyiket az arcomra simítottam, a másikat pedig a kezemben tartottam. – Mit szólnátok egy új családtaghoz? – kérdeztem őket mosolyogva, és Jacob jobbját ráhúztam már egy picit dudorodó pocakomra. Egy pillanatra elakadt a lélegzete. Egy csomó érzelmet láttam átfutni az arcán, de a legutolsó, ami megmaradt: a boldogság. Egy könnycsepp gördült le a szemem sarkából. Reméltem is, hogy boldog lesz. Lehúzta a hasamról és arcomról a kezét, majd átölelt. 
- Eddig azt hittem, azon kívül, hogy vagy nekem, a boldogságom nem lehet fokozni. Te mégis megtetted. Köszönöm, hogy vagy nekem Renesmee Black. – Óvatosan szájon csókolt, én pedig szorosan öleltem a nyakát.  
Miután ajkaink elváltak félve néztem szét a többieken. A lányok mosolyogtak. Ha anya és Esme tudtak volna sírni, akkor örömükben biztosan megtették volna, ugyan úgy, ahogy most én is. Emmett és Jasper is mosolyogtak. Sőt, Emmett egyenesen vigyorgott. Ez az arc nem sok jót ígér. Ha belegondolok nekem mit tanított kisebb koromban, akkor majd az én gyermekemnek mit fog tanítani? Carlisle Esmét ölelte. Ő is boldognak látszott. Utoljára hagytam apát, aki még mindig megdöbbent arcot vágott. Lassan odalépkedtem hozzá, és megfogtam az arcát. Felém fordította döbbent pillantását. Lejátszottam neki, mit éreztem mikor megtudtam. Szinte alig bírtam magamban tartani. Sőt, csodálkozom, hogy nem mondtam el senkinek. Megmutattam neki, mennyire izgatott voltam egész idő alatt, hogy vajon mit fognak szólni.  
Végül megfogtam a kezét, és ahogy azt férjemnél is tettem, a kezét ráhúztam a hasamra.  
Lassan kezdett arcáról leolvadni a megdöbbenés maszkja, és elmosolyodott. Átölelt, és megpuszilta az arcom.  
- Örülök nektek. – Ez volt az én legnagyobb karácsonyi ajándékom. Féltem, apa mit fog reagálni. Hiszen ő megmondta: neki mindig is a kislánya leszek, akármi is történik. Lassan kezdtek folyni az arcomon a könnyek. Erősen öleltem apát.

Az este további részében mindenki gratulált nekünk. A család eddig is összetartó volt, de ez a karácsony mindent megváltoztatott. Hiszen megtudtuk, hogy bővül a család egy új taggal. Végre visszaköltözünk Forks-ba, hogy közelebb lehessünk a szeretteinkhez. Kell ezeknél nagyobb ajándék karácsonyra? Szerintem nem. De még ezt a boldogságot is lehet fokozni… 
- Nézzetek ki az ablakon – kiáltotta el magát Alice. Odakint nagy pelyhekben esett a hó, mindent beborítva. Forksban ritkaság, hogy hó esik. Itt inkább az eső dominál. Most mégis. Óriási pelyhek szálingóztak a levegőben. Megcsókoltam Jacobot.  
- Ez a legszebb karácsonyunk. 
- Igen, de jövőre még szebb lesz – mosolygott Jacob, és rátette meleg kezeit a hasamra. Rá kellett jönnöm, hogy igaza van. Jövőre, már ezzel a kis lurkóval itt a pocakomban is együtt karácsonyozhatunk.   

Írta: Angyal

 

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal