Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Bubi írása
Bubi írása : Bubi írása

Bubi írása

Mire végeztem a műszakommal a hó ismét eleredt és ezer kis hópehely hullott az égből fehér takarót borítva a forksi tájra. Mivel már senki sem volt a kórház parkolójában ezért nyugodtan futottam hazáig, kényelmesebb lett volna kocsival jönni-menni, de Esmének kellett az autó a vásárlás miatt. A gyerekek nem sokára jönnek haza, hogy ismét együtt karácsonyozzon a Cullen család.


Cullenék különleges karácsonya 

Mire végeztem a műszakommal a hó ismét eleredt és ezer kis hópehely hullott az égből fehér takarót borítva a forksi tájra. Mivel már senki sem volt a kórház parkolójában ezért nyugodtan futottam hazáig, kényelmesebb lett volna kocsival jönni-menni, de Esmének kellett az autó a vásárlás miatt. A gyerekek nem sokára jönnek haza, hogy ismét együtt karácsonyozzon a Cullen család. Mióta semmi veszély nem fenyegeti a családot mindenki külön utakra tért, hogy kettesben vagy épp négyesben éljenek együtt valahol a világban. Már nem lehettem messze a háztól mikor idegen vámpír szagot éreztem meg a levegőben. Megfordultam és az illat irányába szaladtam tovább. Egy női vámpír kuporgott az egyik fa tövében erősen szorítva magához egy pokrócot. Megérezte, hogy ott vagyok, felpattant és még szorosabban ölelte magához a takarót. Rohanni kezdett, de mivel összevolt zavarodva ezért körbe-körbe keringett egy kis területen. Elé siettem és felemelt kézzel jeleztem neki, hogy nem akarom bántani.

- Nyugalom, nem akarlak bántani – mondtam a legbársonyosabb hangomon, hogy ne ijedjen meg tőlem még jobban. Felemelte a fejét és mikor a szemembe nézett az arca arról árulkodott, hogy felismert… csak azt nem tudom honnan.

- Tudom ki maga… - zihálta és rázkódni kezdett a sírástól. Óvatosan oda sétált hozzám és lerakta elém a kis „csomagot” – Vigyázzon rá! – még mi előtt bármit mondani tudtam volna, elrohant és hiába indultam volna utána túl gyors volt hozzám képest.

Megnéztem mit hagyott ott és mikor megláttam a szemeim élesen kitágultak a meglepődéstől. Egy kisfiú volt, jobban mondva egy félvér akárcsak Nessie. Felvettem a karomba és végig néztem, hogy nincs-e valami komolyabb baja. Egy levél is volt mellette, leültem egy kidőlt fatörzsre és a kicsit az ölembe helyeztem, míg megnéztem a levelet. 

Kérem, Mr. Cullen, vigyázzon a húgom gyermekére, nem tudja, ki vagyok, igazából én se tudom, hogy kicsoda is maga… De sokat hallottam már önről és tudom, hogy magánál és a családjánál biztonságban lesz a kicsi Anthony! Sajnálom, hogy pont most hoztam ilyen helyzetbe, de én nem tudok rá vigyázni a Volturi kerestet a képességem miatt és nálam nem lenne biztonságban. 

Szőke fürtjei bájos arcához igazodtak és szemei macska zölden világítottak. Egyből beleszerettem, és ha egyáltalán lehet ilyet mondani, akkor sokkal több szeretetet éreztem feléje, mint bármelyik másik gyermekem iránt.

- Gyere kicsim, hazamegyünk! – szorosan magamhoz öleltem és úgy futottam vele hazáig.

A házban már égtek a villanyok, szóval Esme hazaért. A hátsó ajtón mentem be, hangtalanul és a kis fiúcskát leraktam a nappaliba, az egyik fotelba, mivel útközben elaludt a karjaim közt.

- Drágám, megjöttem! –  mondtam félhangosan. Szerencsére így is meghallotta és pár perc múlva már előttem is állt.

- Örülök, hogy itthon vagy – csókolt meg. – Mindent megvettem csak, hogy ez a karácsonyunk most tökéletes legyen… - és folytatta volna tovább, ha nem szagol bele a levegőbe és nem érzi meg az új családtagot.

- Carlisle Cullen! Kinek a gyereke? – kérdezte megrovóan, de hallottam a hangján, hogy nagyon örül a gyermeknek.

- Nem tudom, mikor futottam haza megéreztem egy vámpír illatát és mikor rátaláltam egy nő volt az, aki ezt a kicsi fiút ölelte szorosan magához. Mire lenyugodott, hogy beszélni tudjak vele, a szemembe nézett majd lerakta elém és elszaladt. Egy levél volt a gyerek mellett és valahonnan tudta a nevemet, ezért keresett meg és hagyta itt nálunk. – Odament Anthonyhoz és óvatosan a karjába vette és ringatni kezdte.

- Gyönyörű…

- Igen az.

- De miért akarná bárki is, hogy mi vigyázzunk egy ilyen gyönyörű kisbabára?

- Nem tudom, a levélben még az állt, hogy a Volturi üldözi a képessége miatt és ezért nem lehetne nála biztonságban. Te is tudod, hogy mi vagyunk az egyik legbiztonságosabb és szeretetteljes család a földön – mondtam határozottan feleségemnek.

- Önző dolog tőlem tudom, de nagy gond lenne, ha mi nevelnénk fel, de természetesen úgy, hogy végig tudni fogja hogyan is került hozzánk!

- Nem gond szerelmem, én is úgy látom, hogy itt igazán jó helye lesz – Esme mögé mentem és átölelve a derekát néztem, ahogy ringatja Anthony Cullent a legfiatalabb családtagot. 

Az a pár hét karácsonyig hamar elröpült, és bár eredeti tervünkben nem szerepelt Anthony, végül nagyon örültünk, hogy így rendelte a sors. Esme minden eltelt nap után még gyönyörűbb lett és az újonnan jött anyaság újra eszembe jutatta mi is fogott meg benne egykoron. Ha Anthony mellett lehetet az öröm úgy ölelte körül, mint áttetsző fátyol burok megannyi apró érzése gyönyörű lelkének minden porszemét.  

És itt is van, holnap reggel az egész ház újra nyüzsögni fog. Vérfarkasokkal és a családom minden egyes tagjával, hogy együtt ünnepeljük ezt a gyönyörű ünnepet. 

- Anthony Cullen ne tedd tönkre az új ruhádat, a vendégek mindjárt megjönnek! – hallottam Esme fegyelmező hangját a konyhából.

- Ugyan kedvesem, észre se fogják venni. Azzal lesznek elfoglalva, hogy hogyan, miként és mikor került ide Tony – tettem fel még egy díszt a fára.

- Tudom, de ennél szebb karácsonyunk még sosem volt, mint amilyen az idei lesz – mondta nevetve, közben kihozta a konyhából a fiunkat és leült vele a földre játszani.

- Nem vitatkozok – homlokon csókoltam, majd visszatértem eredeti munkámhoz: a fadíszítéshez.

Már csak a legfelső dísz volt hátra, megfogtam Tonyt és a korláton kihajolva segítettem neki felrakni a hatalmas fenyőfára.  

Másnap reggel Anthony még mélyen aludt a szobánkban, mikor Edwardék és Jasperék  megérkeztek. Egyből észrevették az idegen illatot az egész házban, csak egyedül Edward nem lepődött meg mivel folyamatosan játszottam le az emlékeimet az elmúlt időszakról mikor a kocsi befordult az ösvényre. Az egész történetet elmondtuk nekik és nagyon örültek a hírnek, hogy ismét bővültünk és újabb testvérük lett. Renesmee örült a legjobban, szinte szárnyalt örömében, hogy lett egy unokaöccsije, akivel majd együtt vadászhat és mindent megoszthat vele, ha már elég idősek lesznek hozzá.

Sorban érkeztek a többiek is és a történet után mindenki örült Anthonynek, egyedül Rosalie és Leah néztek féltékenyen Esmére. Mikor Tony felébredt és Esme lehozta kézről-kézre adták és mind bemutatkoztak neki. A kicsi boldogan nevetett Emmett bolondozásain és látszólag ő is örült Renesmee-nek. Edward folyamatosan tolmácsolta kiről mit gondol és mi is nagyon örültünk és együtt nevettünk egy-egy gondolatán. Az még sajnos nem derült ki, hogy mi lehet a különleges képessége. Bella és Rose segítettek elkészíteni a vacsorát, míg Alice és Emmett no meg a többiek a kis Cullennel voltak elfoglalva.  

- Boldog vagy – jelentette ki Jasper.

- Igen, nagyon is.

- Megtudtatok már arról valamit ki is lehetett az anyja? – kérdezte Edward miközben le sem vette a szemét a lányáról.

- Sajnos még semmit…  - mondtam szomorúan.

- Nem akarok ünneprontó lenni, de ha felnő úgyis ki akarja majd deríteni… Te is jól tudod, hogy nem akadályozhatod meg benne – szólalt meg pár perc néma csönd után Jazz.

- És én nem fogok az útjába állni.

- Kész a vacsora! –  hallottam Bella csilingelő hangját és egyből minden éhes száj az ebédlőbe rohant, hogy helyet foglaljon magának. 

Mi is bementünk és az asztal tele volt finomabbnál, finomabb étellel. Ha még mindig ember lennék tuti én is ott ülnék az asztalnál és alig várnám, hogy végre megkóstolhassak valami ínycsiklandózóan finom ételt. A három vérfarkas, aki elfogadta a meghívásunkat; Leah, Seth és Jacob több mint a vacsora felét megették a többiben Nessie és Tony segédkezett.  

A karácsonyi vacsora után, a meghívott vérfarkasok Jacob kivételével hazamentek a családjaikhoz, hogy együtt nyissák ki az ajándékokat. Mi is így tettünk és miután az utolsó vendég is elment az egész család együtt gyönyörködött a fehér-piros karácsonyfába. Az alja csordultig tele volt ajándékokkal. Átöleltem feleségem derekát és közösen néztük, ahogy szinte a száz évet is túlhaladt gyerekeink és a két éves unokánk úgy viselkednek, mint az öt hónapos kis Cullen és versenyeznek, ki melyik ajándékot kapja. Mint mindig most is Emmett és Alice győzedelmeskedett és mind ketten kezükben tartották az ajándékaikat. Miután mindenki megkapta a kis csomagját és megnézte mit is kapott Edward leült a zongorához a lányával együtt és játszani kezdtek. A zenéjük átitatta az egész házat békével és az ünnep hangulatával. Leültünk az átrendezett nappaliba és onnan néztük, ahogy apa és lánya még varázslatosabbá teszik a karácsonyt.

Végignéztem a gyerekeimen és a boldogság, ami most nem Jasper műve volt körül ölelt mindenkit. Jasper és Alice ölelkezve ültek az egyik fotelban, Emmett és Rosalie is ugyanígy tettek, Bella ott állt a férje és a lánya mögött Jacobba karolva. Anthony pedig a szőnyegen ült és nagyszemekkel nézte zongorázó párost. Mikor a dallam elhalkult állva tapsolni kezdtünk, míg nem egy magas, de annál szebb hang megszólalt a szoba közepén csendre intve mindenkit.

- Apa… apa – szólalt meg először Anthony. Ráadásul pont azt, hogy apa. Felkaptam és a magasba emelve megpördültem, hangosan nevetett egyre többet ismételve az apa szót.  

Eddigi életem legszebb karácsonyát tudhatom magam után és ezt nem csak én mondhatom el. Azt még nem tudom, hogy mit hoz a jövő számunkra és Alice se látja, de bízok benne, hogy minden nap ilyen csodásan és gond nélkül fog eltelni, mint a mai.

 

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak