Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
The love solves everything
The love solves everything : 5. fejezet - Mesemondás, és amire nem számítanál

5. fejezet - Mesemondás, és amire nem számítanál

(Bella szemszöge)

-Vámpírok vagyunk, mind. - mondta halál nyugodtan én meg néztem mintha az mondták volna nekem, hogy vámpírok... te jó ég azt mondták vámpírok, de... nem.
-Ő... azt mondjátok, hogy vámpírok vagytok. - mondtam ki én is.
- Hol itt a tréfa? - kérdeztem, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ilyet kérdezni.


(Bella szemszöge)

-Vámpírok vagyunk, mind. - mondta halál nyugodtan én meg néztem mintha az mondták volna nekem, hogy vámpírok... te jó ég azt mondták vámpírok, de... nem.
-Ő... azt mondjátok, hogy vámpírok vagytok. - mondtam ki én is.
- Hol itt a tréfa? - kérdeztem, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ilyet kérdezni.
- Mi halál komolyan beszéltünk! - mondta felemelt hanggal Rosalie.
- Rendben ez még megemészthető. Engem is meg fogtok enni? Nos ez már nehezebben menne, az biztos.
- Nem. Mi nem ölünk embert. Most pedig mesélünk neked. Rendben? - kkérdezték és én pedig aprót bólintottam.
- Tudjátok mit? Nem számít. Carlisle, Esme. Én tudom, hogy ti a világon a legjobbszívűbb szülők vagytok, és én akor is szeretnélek titeket, ha boszorkánnyá változnátok. Lehet ez kicsit csöpögősen hangzik, de nekem már olyanok vagytok, mint az igazi szüleim. Sőt, nem csak olyanok vagytok, hanem tényleg azok vagytok.

(Carlisle szemszöge)

Bella beszéde után mindketten meghatottan álltunk, mert azután amit mondtunk egy kicsi nevetést még vártunk volna, de őt nem csak, hogy nem érdekli, de még szüleiként is néz ránk.
- Nos akkor kezdjük el. Mire vagy kíváncsi?
- Rendben, de ne legyetek mérgesek. Mit szoktatok enni? Mert ha nem emert és nem emberi kaját esztek akkor mit?
- Állatvéren élünk.
- Tényleg koporsóban alszotok?
- Nem. Mi nem tudunk aludni. - mondta Edward.
- Denevérré válás?
-Nem. Annál van sokkal jobb. - csapta össze a tenyerét Emmett
-Természetfeletti gyorsaság. Vannak különleges képességeink is. - mondta Edward

(Bella szemszöge)

- Természetfeletti gyorsaság. Vannak különleges képességeink is. - mondta Edward és vártam, hogy folytassa, de nem tette.
- Milyen? - kérdeztem.
-Én látom a jövőt. - szólalt meg Alice, majd folytatta.
- Carlisle-nak a hatalmas önuralma, Esmének a szeretete, Rosalienak a hiúsága. - az utóbbi fel is mordult majd felment a szobájába magaután jól becsapva az ajtót.
- Emmettnek a nagy maci ereje. - kuncogott.
- Jasper érzelmeinket érzi és manipulálni is tudja. -fejezte be.
- És Edward? - kérdeztem miközben egy nagy kortyot ittam a vizemből.
- Én gondolatolvasó vagyok. - mondta az említett és kis híján megfulladtam.
- MI?! - kérdeztem hisztérikus hangnemben mire mindenki elmosolyodott kivéve Edwardot majd megszólalt.
- A tiedben nem tudok... sajnos. - mondta szomorúan, mire én egy nagy sóhajtás kíséretében felálltam, majd Carlisle megszólalt.
- Ne haragudjatok, de mennem kell a kórházba. Egy sűrgős eset. - mondta és elment, majd szépen lassan, fontos dologra hivatkozva, elmentek a többiek is. Csak én és Edward maradtunk a szóbában.
Lehajtottam a fejem és vártam, hogy mikor fog megszólalni, de úgy gondoltam, inkább leülök amíg várok. Nem sok kellet, de Edward meg is szólalt.
- Félsz? - kérdezte, de én még mindig nem emeltem fel a fejem.
- Hát... mit ne mondjak váratlanul ért és hát... úgy döntöttem nem számít. Én így szeretlek titeket. És nem, nem félek.
- Nem számít az, hogy egy szörnyeteg vagyok? Bármikor megölhetlek és még csak nem is számít. Bella tudod, minden porcikánkkal magunkhoz csalogatjuk a zsákmányt. A hangunkkal, az illatunkkal és még a szépségünkkel is. Mintha bármelyikre is szükségünk lenne. - mondta egy kicsit kikelve magából, de ezután meg enyhült a hangja. Nekem még midig le volt hajtva a fejem. Odalépett hozzám és letérdelt előttem, majd felemelte a fejem, hogy a szemembe nézhessen. Olyan gyönyörű aranybarna szemei vannak, hogyha én cukorból lennék szerintem már elfolytam volna. De még így is mintha a csontom is olyan... nem is tudom, kellemes érzés járta át a testem, de ezt csak egy rövid perc után értettem meg, hogy miért.
- Bella, én a világon mindennél jobban szeretlek. - szeretlek... szeretlek... szeretlek.... csak ez az egy szó jutott el ép elmémhez míg a szemébe néztem.
- Én... is. - mondtam egy kicsit megrészegülten. Lassan odahajolt és megcsókolt. Olyan gyengéd, volt, hogy az már fájdalmas. Túl tökéletes volt, szinte elvesztem. Karjaimat a nyaka köré fontam, de akkor hirtelen már ott se volt előttem. Ránéttem, de bár ne tettem volna. Szemei aranybarnából, hirtelen váltott át koromfeketébe. Kezdtem kicsit félni. Majd megszólalt.
- Ez... egyszerűen... tökéletes volt. - mondta Edward. Felálltam a kanapéról és odamentem hozzá és átkaroltam. Elkezdett kivezetni a házból, de rossz sejtésem volt. Kis híján szívrohamot kaptam amikor Alice kiugrott az ablakon és mellettem landolt. Kicsit fájdalmas csontropogtató testvéri ölelésben részesített majd sokatmondóan Edwardra tekintett, engem pedig beküldtek a házba, mert négyszemközt akartak beszélni.

(Alice szemszöge)

- Jaj, Edward, úgy örülök, hogy végre bevallottad neki. Jöhet a rossz hír. A Denali klán, hamarosan meglátogat minket. Van kedved elmenni vadászni? - kérdeztem gyorsan mielőtt eljut a tudatáig, hogy jön Tanya.
- Tanya is jön? - kérdezte kicsit ingerültebben. Én savanyúan bólintottam, mire ő beviharzott a házba Bella után. Folytatódhat a mesélés...

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak