Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Moonlight little angel - Holdfény Angyalka
Moonlight little angel - Holdfény Angyalka : 6. fejezet - Az ébredés

6. fejezet - Az ébredés

Izzy szemszöge:
Sötétség, nincs egyéb csak sötétség. Nem tudom, hogy ki vagyok, egyáltalán semmit sem tudok magamról, vagy másról aki közel állt hozzám. Teljes kétségbe esés. Az idő érzékem teljesen elveszett, nem tudom, hogy mióta vagyok eszméletlen,de most nem ez a lényeges számomra, hanem az, hogy emlékezni szeretnék!

Izzy szemszöge:
Sötétség, nincs egyéb csak sötétség. Nem tudom, hogy ki vagyok, egyáltalán semmit sem tudok magamról, vagy másról aki közel állt hozzám. Teljes kétségbe esés. Az idő érzékem teljesen elveszett, nem tudom, hogy mióta vagyok eszméletlen,de most nem ez a lényeges számomra, hanem az, hogy emlékezni szeretnék!
- Emlékezz! - mondtam magamban. De semmi.
- Gyerünk már! Emlékezz! - Au!!! A fejem, hasogat. És aztán jöttek a képek.
Egészen születésemtől kezdve. Mintha az egész életem lepergett volna előttem, csak sokkal lassabban és fájdalmasabban. Én azt hittem, hogy  a halál, békés, könnyű, de nem. A halál fájdalmas. Ha ilyen fájdalmas akkor én inkább élek csak ilyen fájdalmakat ne kéne átélnem. Biztos elkövettem valami nagy butaságot életemben, hogy ezt a fájdalmat kell átéreznem.
És akkor jöttek a boldog pillanatok amikor Alec-kel voltam. A csókunk.
És az a nagy baklövés amikor elszaladtam onnan. Az volt életem egyik legnagyobb hibája. De nem volt megállás, jött a többi kép. A nagy fehér farkas, Maryke aggódó arca, és utána csak a sötétség.
- Szóval meghaltam. - mikor erre gondoltam, nyöszörgés ütötte meg a fülemet. Vajon ki lehet az? De várjunk csak, hiszen én nyöszörgöm. Szóval élek?
Hideg kezeket éreztem magamon. vajon ki lehet az? Mary? Vagy Alec?
Ha tényleg nem haltam meg, akkor ki tudom nyitni a szememet. Gyerünk háromra.
Egy...
Kettő...
És HÁROM...
Kipattant a szemem. A látvány ami elém tárult meglepő és furcsa volt. legelőször Alec-et láttam meg, utána meg Maryt. De vajon kik lehetnek a többiek? De nem volt időm ezen gondolkozni mert Mary a nyakamba ugrott. jó szorosan megölelt - ha nem lennék vámpír akkor már biztos összeroppantott volna. Én is visszaöleltem, de csak gyengéden.
Mikor Mary elengedett és kaptam egy kis levegőt - képletesen érteve - jól szemügyre vettem Alec-et. Ő is engem nézett, de nem tudtam sokáig gyönyörködni benne mert a képek megint ostromolni kezdték az elmémet, hiába próbáltam, nem tudtam megálljt parancsolni nekik. Láttam Alec-et csecsemőnek. veszélyes Volturi tagként, szerető testvérként.
És nála is megláttam azt az ominózus csókunkat. És a képek csak jöttek, megállás nélkül. Láttam egy lányt aki olyan ismerős volt. Aztán rájöttem, ő Jane.
Már a utolsó képkockákat néztem amikor megéreztem az erős karokat a derekam körül. Mikor kitisztult a látásom csa akkor vettem észre, hogy eszeveszett módon kapálózom és folynak a könnyeim.

- Ssss. Minden rendben. Ssss...
- Angyalka, minden rendben, - kérdezte aggódó arccal Mary.
- Mi volt ez? - kérdezte szipogva, miközben a könnyeimet törölgettem.

Mindenki döbbent arccal nézett vissza rám. Először egy bronzhajó fiú szólalt meg.
- Te láttad a múltat. - jelentette ki és jelentőségteljesen egy kobold kinézetű lányra nézett. A kis kobold elindult felém nagy mosollyal az arcán.
- Majd én segítek neked. - jelentette ki magabiztosan. Mikor megállt előttem. Nem értettem, hogy ő, hogy tud nekem segíteni.
- A kis kobold, név szerint Alice, látja a jövőt.
- Szerintem mutatkozzunk be neki, mert nagyon össze van zavarodva. - mondta egy szőke hajú fiú.
- Szia, az én Dr. Carlisle Cullen vagyok. - nyújtott kezet amit én el is fogadtam - de csak szólíts Carlisle-nak.
- Esme Cullen vagyok - jött hozzám egy karamell hajú nő. A várt kéznyújtás helyett egy anyai ölelésben részesített, ami kicsit meglepett, de visszaöleltem. Mikor elengedett egy nagy maci sétált oda hozzám és egy csontropogtató ölelésben részesített.
- Emmett Cullen vagyok. - mondta dörmögő hangján.
- Jasper Hale. - ölelt meg és suttogni kezdett a fülembe úgy, hogy csak én halljam. -  Nem kell aggódnod, minden rendben van. - Elengedett, és egy gyönyörű lány sétált felém
- Rosalie Hale. - ölelt meg gyengéden a szőke hajú lány. Gyönyörű volt, magas, és szőke.
- Bella Cullen - jött oda hozzám egy barna hajú lány karjai közt egy kislánnyal, körülbelül annyi éves lehetett mint Mary.
- Renesmee Cullen, de szólits csak Nessie-nek. - mosolygott rám a kislány Bella karjaiból.
- Edward Cullen va... - de nem tudta befejezni mivel a kis kobold - Alice - nem hagyta, odaszökkent elém és a nyakamba ugrott, aminek az lett a vége, hogy beborultunk az ágyba.
- Alice Cullen. - mondta nevetne. Egy mackós nevetésre lettünk figyelmesek. fölnéztem és a látvány ami elém tárult engem még nagyobb nevetésre késztetett. Emmett és Jasper már a földön fetrengtek a nevetéstől, Edward is hahotázott rendesen. De a többiek is nevettek ezen a kis incidensen.
- Hát Alice... - kezdett bele Emmett, de nem tudta folytatni mivel megint rázkódni kezdett a nevetéstől. - nem... nem gondoltam volna, hogy ilyen nyíltan lecseréled Jaspert. - alig bírta befejezni a mondatát már jött a következő nevető görcs. Az egész ház Emmet nevetésétől zeng. Még szerencse, hogy egy erdőben vagyunk - mikor felébredtem gyorsan körbenéztem, hogy egyáltalán hol vagyok, és akkor pillantottam meg a fákat az ablakokon túl.
Alice lekászálódott rólam, és Rosalieval egyetemben egy nagy nyaklevessel jutalmazták meg Emmett humoros beszólását. Még mindig mosolyogva odalépett hozzám Carlisle.
- Ha nem bánod akkor megvizsgálnálak. - mondta kedvesen.
- Ööö... Jó.
-Akkor megtennétek, hogy kimentek a szobából! - fordult a többiekhez. Edward bólintott egy aprót, és a többiek is kimentek a szobából. Pár pillanattal később Edward tért vissza, a kezében egy orvosi táskával, amit átnyújtott Carlisle-nak. Ezek után ő is kiment.
Carlisle elkezdett megvizsgálni, megkérdezte hol fáj, és még egy csomó kérdést tett föl amikre én készségesen válaszoltam. Mikor végzett a vizsgálattal gondolkodó feje láttán kezdtem kétségbe esni. Ezt biztos ő is megláthatta, mert gyors magyarázatot adott.
- Te nem változtál át teljesen vámpírrá, és ez kicsit felborította a tested működését. - Szóval beigazolódott amit én már sejtettem.
- De nyugodj meg, nem lesz semmi baj. - nyugtatott meg. már készülődött kimenni mikor utánaszóltam
- Ez azért lehet, mert Alec lebénított amikor volt az átváltozásom?
- Igen. - mondta és kiment.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal