Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Moonlight little angel - Holdfény Angyalka
Moonlight little angel - Holdfény Angyalka : 8. fejezet

8. fejezet

Mikor kiértem a partra nem foglalkoztam azzal, hogy milyen fáradt vagyok, csak futottam, ahogy bírtam.

Úgy körülbelül már 6 órája futhattam, de nem nagyon tudtam tartani azt a tempót amit még Amerikában diktáltam magamnak


Mikor kiértem a partra nem foglalkoztam azzal, hogy milyen fáradt vagyok, csak futottam, ahogy bírtam.

Úgy körülbelül már 6 órája futhattam, de nem nagyon tudtam tartani azt a tempót amit még Amerikában diktáltam magamnak

A hegyek, fák csak úgy suhantak mellettem míg nem egyszer csak  egy gyönyörű rét szélén találtam magam. Gondoltam nem állok meg,, hiszen, - nem is tudom, egy szerűen csak el akarok tűnni erről a világról, és akkor talán megtalálnám a "lelki békémet" - nem is tudom mit hittem. De már nem foglalkoztam semmivel, a fejem egyszerre lett üres és tele gondolatokkal, a lábaim felmondták a szolgálatot és összeestem. A szemeim is lassan lecsukódtak, de még annyit érzékeltem, hogy valaki a karjaiba kap. Nagy nehézségek árán ki tudtam nyitni a szemeimet egy pillanatra, és megpillantottam azt a gyönyörű lányt az álmomból. Aztán vissza süllyedtem a jól ismert sötétségbe.
Mikor felébredtem egy ismeretlen szobában találtam magam. A végtagjaim mintha ólomból lennének alig bírtam őket mozgatni, aztán nagy nehezen föltápászkodtam ülő helyzetbe.
A torkom égett, de nem foglalkozva vele köre pásztázta a szobát amiben feküdtem. A falai kékes zöldek voltak, az orbitális méretű ablak alatt egy kis heverő volt. A heverőn egy lány ült - az akit álmomban láttam, és aki egyben meg is "megmentett" - lehajtott fejjel, már pár perce néztem, de még mindig nem vett észre, hogy őt nézem. Pár perc után fölnézett és mosolyogva elindult felém.
- Szia én Annabel vagyok. - mosolygott bátorítólag
- Öm, Helló én meg Dora vagyok. - mosolyogtam bátortalanul, hiszen nem az erősségem a hazudás, de hiszen nem is hazudtam akkorát mert én Isadora vagyok, csak éppen a Dorát nem használom, de ennek is eljött az ideje.
- Tudod, nagyon aggódtam érted. Valamit el kell mondanom... - de nem tudta befejezni, mivel egy fiú robbant be a szobába. be sem mutatkozott csak felkarolt minket és a lépcső felé kezdett húzni minket.
Leértünk a lépcsőn és egy nő jött oda hozzánk és ölelte meg szeretet teljesen. A nő nagyon hasonlított Annabelre, neki fekete haja van és ugyan olyan arany barna szemei.
- Szia én Katya vagyok. A gyerekek anyja. - mosolygott rám kedvesen, kicsit hasonlított Esmére. De, nem gondolhatok rájuk, senkire a Cullen családra és főképpen nem Alecre és Maryre.
- Én John vagyok. A gyerekek apja, és Katy férje - mosolyogva ismételte szójárását, amin én is elmosolyodtam. A szülők nagyon kedvesek, és Annabel is, de vajon kik lehet, az a srác mellette? Még be sem mutatkozott, és Annabel is akart valamit mondani nekem. Valami nagyon fontos dolog lehet, mert ahogy látom nagyon nem itt járnak a gondolatai. Fél szemmel rásandítottam, de ő mint, hogy ha egy másik bolygón lenne, nem is figyel senkire.
- Gyere, üljünk le. - invitált a kanapé felé Katya.
- Mesélnél nekünk magadról? - kérdezte John, és halványan Annabelre sandított aki rögtön felkapta a fejét.
-Oh... jaj, de udvariatlanok vagyunk, Jesse be sem mutatkoztál még! - dorgálta meg mosolyogva fiát Katya.
- Áhh. Jesse vagyok Annabel párja, nagyon örülök. - mutatkozott be udvariasan. Nem gondoltam volna, hogy ennyire udvarias, hiszen ahogy berontott a szobába szó nélkül. De hát vannak váratlan meglepetések.
- Ann, kicsim, nem akarsz te is leülni közénk? - kérdezte Katya Annabeltől aki most ocsúdott fel a mélázásából. Rám nézett és leült a kis fotelbe - Jesse ölébe.
- Dora, mondj valamit magadról. - kérlelt kedvesen Ann, eközben Katya rosszallóan nézte őt. - Nem értettem, hogy miért, talán nem ez lett volna az udvarias kérdés? De igen, hiszen mit kérdezhetne egy idegentől? - De Ann nem tulajdonított neki nagy figyelmet, ehelyett rászegezte a szemeit és kíváncsian várta a válaszom amire én még mindig nem tudom  a választ. Most mit mondjak nekik? Hazudjak? Vagy sem? nem tudom teljesen kétségbe vagyok esve, MIT CSINÁLJAK? - kérdeztem magamtól, de válsz nem hangzott el rá a fejemben.
-  Hát szóval én, - kezdtem bele és aztán megvilágosodtam - én nem emlékszem semmire. - mondtam kicsit akadozva és reméltem, hogy elhiszik mert ha ne akkor nekem lőttek.
- Jaj, szegénykém. Még egy halvány emlékfoszlányod sincs?
- Nem nincs. - hazuttam könnyedén, bár még mindig feszengve, és csak most vettem észre, hogy írtózatosan kapar a torkom.
Lehunytam a szemem, hátha elűzhetem a szomjúságom, de nem sikerült. Még egyszer lehunytam most jó hosszan, és próbáltam nem a szomjúságomra figyelni, de nem sikerült. Valószínüleg ezt John és a többiek is észrevették.
- Melött folytatnánk, elöbb el kéne mennünk vadászni. - a vadászni szó hallatán, eltorzult az arcom.
- Én, nem, tu- tudok vadászni. - jelentettem ki kicsit akadozva, miközben a vadászat szónál nagyot nyeltem.
- Nem kell aggódnod, majd mi megtanítunk. - húzta mosolyra száját Jesse. Keztem, kicsit félni, vajon mit fogunk csinálni.


Kimentünk a házból és nekiiramodtunk az erdőnek. nem tudtam, hogy merre megyünk John és Katya vezette a "csapatot".
A lábaim még ennyi pihenés után is lassan forogtak, de próbáltam velük tartani a tempót, a több kevesebb sikerrel ment is.
Miután megálltunk egy kis tisztáson, - ami nem volt olyan szép mint amilyenen "találkoztam" Annabellel - aztán John elkezdett oktatni a vadászattal kapcsolatban. - a vadászat szó hallatán mindig összerezzenek, valahogy olyan furcsa, még magamban is kimondani, hogy vadászat.


Én nem akartam ilyen lenni. Ha nem megyek al arra a nyamvadt kirándulásra akkor most nem lenne ez. Nem jött volna oda hozzám Mary. Nem találkoztam volna Alec-kel - még gondolatban is nehezemre esik kimondani a nevét. Mi lesz velem nélküle? - kérdeztem magamtól, de a válasz csak annyi volt, hogy Nem tudom. Ha tudnám akkor talán nem tartanék itt, de innen, most nem tudnék elszökni. Valami ideköt, valami nagyon erős kötelék, csak annyi a baj, hogy nem tudom, hogy kihez, és, hogy miért.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal