Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Jacob Black - Az igazi szerelem
Jacob Black - Az igazi szerelem : 9. fejezet - Összetörtem Nessi nélkül…

9. fejezet - Összetörtem Nessi nélkül…

Nessi nélkül egyszerűen nem bírtam. Teltek a hónapok és én csak ültem összeroskadva. Egyszer eljött hozzám az apám, hogy érdeklődjön mi van velem. Nem töltött itt sok időt de szerettem ha van itt valaki, eltereli a figyelmemet.

Nessi nélkül egyszerűen nem bírtam. Teltek a hónapok és én csak ültem összeroskadva. Egyszer eljött hozzám az apám, hogy érdeklődjön mi van velem. Nem töltött itt sok időt de szerettem ha van itt valaki, eltereli a figyelmemet. Néha eljött hozzám Seth, Quil vagy Embry. Nessi még csak nem is hívott abban a három hónapban. Úgy döntöttem hogy felhívom én. Csak nem csapja rám a telefont. Csörgött hármat majd valaki felvette:

  • Hallo? – szólt bele egy női hang, de nem Nessi-é volt az.
  • Jacob vagyok. Nessi hol van? Miért nem ő vette fel?
  • Szia Jake. Nessi sokat mesélt rólad. Elment a szüleivel valahová. Majd szólok hogy hívtad.
  • Rendben, azt megköszönném. Megtudhatom hogy kivel beszélek?
  • Igen, Tanya vagyok. Szia Jacob. – a nevemet nyomatékosan ejtette ki. Biztos azt akarta hogy tegyem le.
  • Szia Tanya. – és letettem a telefont.

Mikor letettem visszaestem abba mély depresszióba ami ezelőtt voltam. Talán most egy kicsit hasonlítottam Bellára, mikor Edward elhagyta. Nem is tudtam eddig hogy milyen rossz volt neki abban az időben. Talán nekem is el kéne terelnem a figyelmemet valamivel. Elmehetnék moziba valakivel. Csak ráérnek. Átöltöztem rendesebb ruhába és átmentem Quil-hez hogy lenne-e kedve eljönni, de neki kellett vigyáznia Clarie-re a bevésődésére. Embry próbált segíteni Em-nek a baba körül, Seth és Leah pedig járőrözött. Úgy döntöttem hogy inkább akkor sétálok egyet a parkban. 

Nagyon szép nap ígérkezett. Sütött a nap, csicseregtek a madarak. Az emberek mindenfélét játszanak. Van aki kutyát sétáltat, frizbizik, focizik, de senki nincsen egyedül csak én… Egy kutya egyenesen célba vett engem, és rám is ugrott. Egy csinos lány – nem lehetett több 17-nél – futott kiabálva.

  • Byron! Byron! Gyere vissza. – kiabálta kétségbeesetten – Nagyon sajnálom hogy rád ugrott, nem volt szándékos csak azt az embert aki kinéz magának és tetszik is neki egyből ráugrik. Amúgy Caty vagyok!
  • Szia. Én Jacob vagyok, de legyen csak Jake. Nem baj hogy rámugrott szeretem a kutyákat és közeli kapcsolatba is vagyok velük. – nem is tudod mennyire gondoltam – Majd szeretnék én is egyet. Milyen fajta kutyus?
  • Ez egy Német Dog. De ő még kölyök… Sokkal nagyobb lesz mint egy farkas. – ezen mosolyognom kellett. Nagyobb mint én?

Nagyon szimpatikus lány volt.. A haja búzaszőke volt, a szemei zöldek és nagyon karcsú alakja volt. Talán el kellene hívnom egy vacsorára valamilyen étterembe.

  • Caty? Lenne kedved eljönni velem valahova? Mondjuk vacsorázni vagy moziba?
  • Te most randira hívsz engem?
  • Hmm… Igen, miért is ne? Vagy… neked van barátod?
  • Nem nincs, csak meglepődtem hogy valaki elhívott. Nem nagyon szoktak. Igen elmehetünk. Hova szeretnél menni?
  • Menjünk inkább moziba, rendben? – végiggondoltam a vacsora ötletet és rájöttem hogy nem lenne megfelelő egy lány előtt enni annyi mennyiséget amit egy farkas magába bír gyömöszölni. Kivéve Nessi előtt. De ő már a múlté.
  • Rendben. A mozi nagyon jó ötlet. Mit nézzünk meg? Valami romantikusat mint pl Valentín nap, vagy valami vígjátékot, esetleg a vadiúj horrort a Farkasembert? – van olyan film hogy farkasember? Meg kellene néznem és nevetni rajta.
  • A Farkasember tökéletes lesz. Nekem az egy kicsit vígjáték is lesz.
  • Merthogy?
  • Azt majd egyszer talán megtudod.
  • Oké. De nekem most mennem kell. A szüleim már biztos aggódnak hogy hova tűntem. Hol és mikor talizunk?
  • Találkozzunk holnap 6-kor a mozi előtt. Foglalok jegyeket. Addig is lefoglalom magam.
  • Szia! – köszönt el Caty
  • Szia Caty holnap látlak! – köszöntem el én is de mire befejeztem eltűnt a sötétségbe.

Lassan kezdtem el sétálni hazafelé. Vidám is voltam, de bűntudatom is volt, úgy éreztem hogy megcsalom Nessit. 

Mikor hazaértem megláttam apámat a ház előtt. Ott „parkolt” a bejárat előtt fényesre tisztított tolókocsijával.

  • Szia apa, régen láttalak!
  • Szia Jake! Én is. Örömmel látom hogy kimozdultál otthonról. Hol voltál? Talán valami lány lesz az illető akihez mentél? Nagyon örülök hogy végre rájöttél hogy Nessi nem akar téged! Nem szerettem azt a lányt! Egy vámpír lánya!
  • Ne merd szidni Nessit! Attól hogy nincs velem ő az én bevésődésem és szeretem! Jobban mint bármi mást! – förmedtem rá. – Az is igaz hogy mióta elmentek nem hívott és még a hívásaimra sem válaszolt, de az már sok hogy szidod!! Nem hagyom!
  • Rendben Jake! Te akartad! Szóba sem hozom többet. Na de mostmár elmondhatnád hogy hol a fenébe voltál. Kb. két órája várok rád a verandán ülve!
  • A parkban voltam sétálni és találkoztam egy lánnyal akit holnap moziba viszek úgyhogy nem érdemes várni, későn jövök.
  • Húú Jake, újra csajozik! Végre vissza fog térni az igazi éned?
  • Talán…
  • Jacob, azért jöttem hogy szóljak hogy elmondjam, én odaköltözöm Sue Clerwather-hez, így mindenkinek könnyebb lesz, a gyerekek – Leah és Seth beköltöznek a mi régi házunkba. Ha keresnél Sue-nál leszek. És már ott is maradok.
  • Rendben. Viszlát apa. Egyedül szeretnék lenni! – a „viszlát” szót lehet hogy egy kicsit túl nyomatékosan ejtettem ki. Billy köszönés nélkül távozott.
 

A nap hátralévő részét gondolkozással töltöttem. Gondolkodtam a holnapi randin és az én Renesmee-men is. Lehet hogy Nessi csak elfelejtett felhívni. Nem…  Ha még szeret akkor nem felejti el. Akkor valószínűleg már nem szeret engem.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal