Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Születésnap
Születésnap : Születésnap

Születésnap

Nymphi  2010.03.09. 07:08

Ezt a novellát Henciinek ajánlom, különösen azért, mert ma van a szülinapja. Ez az én ajándékom, Neked, Hencii! Boldog szülinapot! :)

Remélem tetszeni fog!

És hogy a novelláról is írjak valamit...Jacob és Nessie. :) Csak, hogy hű maradjak a szerepjátékhoz! ;)


Amikor aznap reggel kinyitottam a szememet, rögtön tudtam, hogy ez egy különleges nap lesz. Nessie születésnapja volt, méghozzá a tizennyolcadik. Erre vártam…pontosan tizennyolc éve.

Az ágyból kikelve elmosolyodtam. Tizennyolc év. Milyen hosszú idő, és számunkra mégis milyen rövid. Nagyon gyorsan eltelt és nagyon sok dolog történt.

Ez a nap mégis az ünneplésé. A bulié…legalábbis Alice szerint. Nessie nagyon nem akarja ezt a bulit. Ugyanolyan szerény, mint az anyja. Azzal viszont mindenki egyetértett, hogy ezt a kort meg kell ünnepelni. Így Alice megkapta – már megint – a főszervező címet és az elmúlt két hétben csak a parancsokat osztogatta, ki mit csináljon.

Azt hiszem, kijelenthetem, én kaptam a leghálásabb feladatot: Nessie lefoglalását. Amikor Alice és a többiek titkos bulit – amiről persze mindenki tud, még Nessie is – készítették elő, nekem kellett szerelmemet elvinnem, elfoglalnom, „elrabolnom”. Ilyenkor a jól bevált módszerrel elcsábítottam La Push-ba, így valószínűleg Nessie csak akkor nem fogott volna gyanút, ha körülbelül akkora az IQ-ja, mint a Loch Ness-i szörnynek.

Így tehát Alice szövögethette kis tervét, Nessie eljátszhatta, hogy nem tud semmiről, én pedig boldog lehettem, hiszen nagyon sok időt töltöttem azokban a napokban szerelmemmel.

Hamar eljött a mai nap, aminek külön forgatókönyve volt. Délben az ünnepi ebéd, ahova persze én is hivatalos vagyok, majd délután a buli.

Alice úgy gondolta, hogy minden tökéletesen fog alakulni, úgy ahogy ő szerette volna.

Nekem viszont más terveim voltak, amiről senki nem tudott – na jó, talán csak Edward, de ő szolidaritást vállalt velem, és nem szólt senkinek.

Egész délelőtt idegesen fel-alá járkáltam, nem akartam ma semmit elszúrni. Apám párszor próbálkozott megnyugtatni, de mivel ez nem hatott, hamar feladta.

Végre elérkezett a pillanat, hogy összeszedjem magam és elinduljak a szokásos úton a Cullen ház felé. Az utat már csukott szemmel is meg tudtam volna tenni, de ez most más volt. Ahogy közeledtem egyre jobban dobogott a szívem, egyre jobban vártam, hogy megpillanthassam Nessie szép szemeit, karcsú testét, tökéletes alakját.

Még kopogni sem volt időm, amikor kinyílt az ajtó. Alice állt ott.

-Végre megjöttél! – mondta kicsit mérgesen. – Még jó, hogy Nessie nem készült el időben, különben elkéstél volna.

Én csak lesütöttem a szememet. Ki merne vitatkozni egy mérges Alice-szel? Ez nem igazán hatotta meg, sőt…

-Hol van az ajándék?

Ó, a francba! Tudtam, hogy valamit elfelejtettem. Nagyot nyeltem és Alice-re néztem.

-Otthon hagytam.

Alice csak megfordult, de még hallottam, hogy motyog valami „ostoba farkasokról”. Én a szégyentől vörösen és magamra mérgesen lehuppantam a szokásos helyemre.

Ekkor néztem csak körül. A nappali fel volt díszítve, olyan Alice-esen, mégis tökéletesen Nessie-hez illően. Gyönyörű volt. Ekkor fentről zajok hallatszottak és a lépcső tetején megjelent Nessie. Egyszerű fehér ruhát viselt, ami remekül állt rajta.

Felálltam és odaléptem a lépcső aljához. Amikor szerelmem leért, csókkal üdvözöltem és megfogtam a kezét.

-Nagyon szép vagy. – mosolyogtam rá, amire elpirult. Még mindig nem bírt hozzászokni a bókokhoz.

Bementünk az étkezőbe, ahol elég nevetséges volt, hogy csak kettőnknek volt megterítve, mégis mindenki ott ült.

Egymsára nevettünk Nessie-vel és a többiekre való tekintettel gyorsan megebédeltünk, majd visszatértünk a nappaliba az ajándékbontáshoz.

Természetesen mindenkitől jobbnál jobb ajándékokat kapott, én pedig ott ültem egyre vörösebben. Amikor rám került a sor, csak annyit mondtam:

-Az én ajándékom otthon van. Ha átjössz, akkor majd ott megkapod.

-Hát igen, aki elfelejtette… - hallatszott Alice gúnyos hangja.

Nessie rám nézett és elmosolyodott. Odaállt elém, majd hirtelen leült az ölembe.

-Nekem az is elég, hogy velem vagy. – mondta és megcsókolt.

Ekkor már biztosan tudtam, hogy a tervem tökéletes lesz. Nagyon örültem, hogy Alice nem láthatja a jövőnket, mert ha tudta volna, mire készülök, akkor biztosan kitekerte volna a nyakamat, vagy legalábbis mindent megtett volna, hogy megakadályozza.

A buli tényleg szuper volt, mint amilyen úgy általában Cullenéknél szokás. Már kezdett sötétedni, amikor láttam, hogy Nessie kezdi unni a dolgot. Tudtam, hogy eljött az én időm.

-Gyere velem – suttogtam halkan a fülébe és megfogtam a kezét. Nem kellett sokáig unszolni, jött azonnal.

Amikor már az erdő közepén jártunk és egy vámpír sem jött utánunk, felnevettem.

-Születésnapos szöktetés. Nem olyan jó, mint a menyasszonynál, de… - elhallgattam. Nessie furcsán nézett rám. – Mi a baj?

-Miért csináltad ezt?

-Láttam, hogy unod… - mondtam határozatlanul. Elrontottam volna? Nem kellett volna elhívnom a szülinapi bulijából? Te jó ég! Hibáztam!

Nessie, amikor látta, hogy elsápadok, megkönyörült rajtam. Odalépett mellém, belém karolt és nevetve a vállamra hajtotta a fejét.

-Köszönöm. – mondt halkan.

Én csak megsimítottam a haját és az erdő belseje felé vezettem. Most következett a tervem második része, amiben a barátaim is segítségemre voltak. Mondhatni, előkészítették a terepet.

-Váóóóó! – kiáltott fel Nessie, amikor meglátta a tisztást, ahol körben fáklyák égtek. – Ez gyönyörű.

-Nem annyira, mint te. – mondtam, és bár nem láttam, de biztos voltam benne, hogy megint elpirult. – Boldog szülinapot! – pusziltam meg a feje búbját.

-Jake! Ezt…ezt nem kellett volna.

Én nem válaszoltam. De kellett…nagyon is kellett. Hiszen a tervem harmadik része csak most következik.

Leültünk a földre és néhány pillanatig némán néztük egymást. Nekem a következő pillanatokon járt a fejem és azon, hogy mennyire szeretném tudni mi jár Nessie gondolataimban. Végül egy nagy sóhajjal megszorítottam Nessie kezét és belekezdtem.

-Régóta várok erre a pillanatra. Azt hiszem, mondhatom azt, hogy tizennyolc éve. – elmosolyodtam, majd újra komoly lettem. Belenyúltam a zsebembe, ahol ott volt az, ami a következő hosszú évek sorsát meghatározhatja. – Nessie, hozzám jössz feleségül?

A lány egy pillanatig nem szólt semmit. Azt hittem vége mindennek. Nem tudtam mit fog válaszolni, de nagyon reméltem, hogy nem fog visszautasítani.

Aztán legördültek az első könnycseppek a szép arcán. Én felemeltem a kezemet, hogy letöröljem a cseppeket, de ekkor Nessie elkapta a kezemet.

És én rögtön tudtam, mi a válasza…

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal