Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Sunshine
Sunshine : 6. fejezet - Kétségbeesés

6. fejezet - Kétségbeesés

Oda akartam rohanni Jacob-hoz, de Rosalie visszatartott. Nem emlékszem arra, hogyan került mögém, de mindenesetre erősen szorított a karjai közt, jóformán levegőt se kaptam. Zokogva próbáltam kiszabadulni, de erre képtelen voltam, és egy idő után csalódottan hagytam fel a próbálkozással. 

Oda akartam rohanni Jacob-hoz, de Rosalie visszatartott. Nem emlékszem arra, hogyan került mögém, de mindenesetre erősen szorított a karjai közt, jóformán levegőt se kaptam. Zokogva próbáltam kiszabadulni, de erre képtelen voltam, és egy idő után csalódottan hagytam fel a próbálkozással. 

A könnyeimtől továbbra se láttam semmit, csak néha hallottam fájdalommal teli kiáltásokat és sikításokat. Tudni akartam, hogy mi történik, de egyszerűen képtelen voltam abbahagyni a sírást. Tompán érzékeltem, ahogy arrébb rántanak, majd hallottam egy hatalmas puffanást azon a helyen, ahol az előbb még mi álltunk.

Éreztem, ahogy a szél az arcomba csapódik, nem fogtam fel, hogy mi történik. 

Haragudtam magamra. Most egészen biztosan terhére vagyok mindenkinek, ráadásul Jake is miattam sérült meg. Nem akartam sírni. Segíteni akartam nekik valahogyan. 

A könnyeim egyre lassabban hullottak, így legalább már felfogtam valamit a körülöttem történő eseményekből. Meglepődve vettem észre, hogy már nem ott vagyok, ahol a harc folyik. Valaki elhozott onnan, ugyanis most az erdőnek egy másik pontján álltam.

Körbenéztem, hogy megtudjam ki az, aki elhozott onnan. Egy homokszín bundájú farkast pillantottam meg, akit rögtön felismertem.  

Seth csak néhány lépésnyire távolodott el tőlem, és feszülten figyelt a vészjósló hangok irányba. Kérdezni akartam, de tisztában voltam vele, hogy úgysem tudna válaszolni, legalábbis farkas alakban biztosan nem. 

Próbáltam a hallásom segítségével megtudni, milyen messze vagyunk a csatától. Jókora távolságra lehettünk, ugyanis a zajok meglehetősen távolról hallatszottak.

Nem voltam képes semmit pontosan kivenni, csak találgattam.

Seth megdermedve állt, és erősen koncentrált valamire. 

Nekem arra kellett odafigyelnem, hogyne felejtsek el lélegezni. Úgy éreztem, a következő pillanatban elájulok, de mégsem történt semmi. Seth időnként felém fordította a fejét, de amikor meggyőződött róla, hogy még egyben vagyok, rögtön visszafordult, és figyelmesen hallgatta falkatársai gondolatait. 

Lassan kezdett felemészteni az őrült kétségbeesés. Biztos akartam lenni benne, hogy a családom és a barátaim mind épségben vannak, mert nélkülük nem tudnék tovább létezni. Seth igazán elmondhatná, hogy mi történik! Igazából nem tudom eldönteni, hogy az e a jobb, ha fogalmam sincs arról, ami a harctéren zajlik, vagy az, ha tudom, mi történik. 

Félek a dolgok végkifejletétől. Rossz előérzetem volt, bár ilyen tekintetben semmiben se lehettem biztos, hiszen nem látom a jövőt, nem úgy mint Alice.

Alice puszta említése is újabb pánikrohamot indított el bennem. Akaratlanul is a családomra gondoltam, és azért fohászkodtam magamban, hogy éljék túl mindannyian. 

Az idő lassan telt. Annyi dolog kínzott belül, hogy nem voltam képes másra terelni a figyelmemet. Ugyan minek? A végeredmény úgyis az, hogy szörnyen érzem magam.

Csak álltam és vártam, hátha történik valami. 

Hirtelen Seth felém fordult, majd a fejét hátra lendítette, mintha olyasmit akart volna, hogy másszak fel a hátára.

Nem tudtam, miért akar cipelni, amikor én is tudok vele lépést tartva futni a saját lábamon. 

Nem ellenkezhettem. Felmásztam Seth hátára, az arcomat pedig a bundájába rejtettem. Éreztem a hátamon az erősödő szelet, ahogy egyre gyorsabban haladt. 

Elképzelésem sem volt, hogy merre akar vinni, de legalább már nem álltam tehetetlenül egy helyben. 

Amikor Seth lassított, tudtam, hogy megérkeztünk. Felemeltem a fejem és óvatosan körbenéztem. 

Hihetetlen megkönnyebbülés lett úrrá rajtam amikor megpillantottam néhány méterre tőlem a házunkat. Helyesebben a Cullen-házat, de hát nekem ez is ugyanúgy az otthonom volt, mint az a házikó, amiben hárman laktunk. 

Az ajtóban abban a pillanatban megjelent Apu. Nem tétováztam, csak rohantam hozzá és a karjaiba vetettem magam. Olyan boldog voltam, hogy jól van. 

      - Apu! Jól vagy? És a többiek? Mi történt? – hadartam idegesen. 

      - Nessie, kicsim! Én jól vagyok, de hosszú lesz mire mindent elmesélek. Talán menjünk haza. 

Valahogy olyan furcsa volt. Mintha halogatni akarná a beszámolóját a történtekről. Az is feltűnt, hogy nem válaszolt az egyik kérdésemre, arra, hogy mi történt a többiekkel. Az arca is kifejezéstelen volt, csak egy egészen halvány mosoly futott keresztül rajta, amikor meglátott. 

Ahogy a házhoz értünk, kezdett feszültté válni a légkör. Odabent csak állt, és nézett maga elé, szerintem azon tűnődött, hogy mit is mondjon nekem.

Mikor már elegem lett a hallgatásból, megtörtem a csendet. 

      - Apu! Mondd el, mi történt, és kérlek ne próbálj szépíteni a dolgokon. Az igazat szeretném hallani! – jelentettem ki elszántan. 

      - Nessie! Igazából nem történt semmi különös, csak téged elküldtünk Seth-tel a biztonság kedvéért, nehogy valami bajod essen. – Látszott, hogy megválogatja a szavait, és nagyon ügyelt rá, nehogy valami rosszat mondjon, vagy elszólja magát. – Nincs semmi baj… - mondta megnyugtató hangon. 

      Én ezt nem hiszem el! Apu, érzem, hogy történt valami rossz…” – üzentem felé gondolatban. 

      - Kicsim….Az a helyzet… – úgy tűnt, tétovázik, nem tudta eldönteni, hogy megmondja-e az igazat, vagy talán csak azt mérlegelte, hogyan fogok reagálni. 

Rosalie - mintha csak érezte volna, hogy Apunak szüksége van a segítségére, mert egyedül nem képes semmit se mondani - jelent meg az ajtóban szürke, enyhén fájdalmas arckifejezéssel. 

      - Edward! Hagyd….úgyis meg kell tudnia! – közölte színtelen hangon – Nessie, drágám, kérlek ne ijedj meg… 
 

Az ereimben megfagyott a vérem. Arcul csapott a kétségbeejtő felismerés, hogy valami szörnyűség történt…

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!