Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Váratlan fordulat
Váratlan fordulat : 1. fejezet

1. fejezet

(Jacob szemszöge)

Cullen-ék már megint hazudtak. Még, hogy vannak jó vámpírok is ezen a kegyetlen és sötét világon, ez kizárt. Átváltoztatták Bellát, ez már biztos. Ezt az ostoba hazugságot, még, hogy vírus, járvány, karantén!


(Jacob szemszöge)

Cullen-ék már megint hazudtak. Még, hogy vannak jó vámpírok is ezen a kegyetlen és sötét világon, ez kizárt. Átváltoztatták Bellát, ez már biztos. Ezt az ostoba hazugságot, még, hogy vírus, járvány, karantén! Ezt nem gondolhatták, hogy bevesszük! - Egy vonyítás hozott vissza gondolataimból. Seth volt az. Gyűlés lesz. Jobb is, ha megyek. Mikor kiértem megláttam a hamuszürke farkast, és együtt futottunk tovább.

A gyűlésen…

  • A szerződést megszegték, de az újak miatt nem most támadunk. Bemutatom őket: Collin Half – és a sötét barna, majdnem fekete hajú, világos barna szemű, magas srácra mutatott. – Ő pedig itt Katrine Stand. – és a sötétvöröses sötét barnás hajú, zöld szemű alacsony lányra mutatott.

Mindenki őket nézte.  Csak Leah volt elfoglalva saját magával, mint mindig. Seth egész végig Katrine-t nézte. Talán ő is talál valakit, megérdemli a kölyök.

  • Szóval a feladatok a következők: Brady északi erdő, északi határ, Collin vált. Quil keleti erdő, keleti határ Embry vált. Jared nyugati erdő, nyugati határ, Paul vált. Én megyek déli erdőbe, a déli határhoz, Jacob te váltasz. A váltások 3 óránként legyenek. Seth, Leah ti körbevezetitek Collint és Katrinet. Ellenvetés? – erre a kérdésre csak Leah fujtatott. Seth tekintet nézve azt hittem feljöttek a csillagok. De Katrine sem panaszkodhatott.
 

(Seth szemszöge)

Sam kiadta a parancsokat, a feladatom Katrine, és persze Collin körbevezetése. Csak az a pech, hogy Leah is ezt fogja tenni. De most nincs evvel bajom, úgy érzem magam, mintha a mennyországban repülnék, szállnék, lebegnék… a pillangók pedig a gyomromban ezerfelé szállnának. Csak néztem és néztem Katrine gyönyörű rubint zöld szemét… és egyszer csak Sam kezeire lettem figyelmes, hogy ott hadonászik az orrom előtt, majd a hangját is meghallottam.

  • Seth! Seth! Hahóóó! Itt vagy? – kérdezgette.
  • Öhhm. Persze. – köszörültem meg a torkomat. – Mehetünk. – majd Collin és Katrine felé néztem.
  • Először meg kéne ismerkednünk. Ki kezdi? – egymásra néztek majd rávágták, hogy: Te! – és persze előtört belőlünk a röhögés.

Körbenéztem észrevettem, hogy már csak mi négyen vagyunk ott. Gondolkodtam egy kicsit, hogy mit is mondjak, és belekezdtem.

  • Öhm. Seth Clearwater-nek hívnak. 1994. július 20-án születtem, 16 éves vagyok. Apám Harry Clearwater, aki sajnálatos módon 2 éve meghalt, anyám Sue egy helyi kis üzletben dolgozik. Leah a nővérem. Sam vagy Jacob lehet, hogy az unokatestvérem, de még nem derült ki, hogy melyik, de ez egy hosszú történet, majd egyszer elmesélem. Katrine?
  • A nevem Katrine Stand. De szólíts csak Katy-nek. 1993. március 17.-én születtem, 17 éves vagyok. Apám George Stand, anyám Sara Yellow, testvérem nincs. De Collin-t annak tekintem…- mosolyodott el. Remélem, hamar beilleszkedünk a falkába. Nem szeretek új lenni. Olyankor minden olyan fura.
  • Az én nevem Collin Half. 1992. október 15.-én születtem, 18 éves vagyok. Apám Mike Half, anyám Meredith Rood. 2 féltestvérem van, Sara Rood, és John Half. De Katy-t is húgomként szeretem. – majd megölelte az említettet. Olyanok voltak, mint az igazi testvérek. Majd Collin megszólalt.
  • Mi lesz a következő program?

Kicsit eltöprengtem. Leah szólalt meg.

  • Ha nincs senkinek ötlete, akkor menjünk hozzánk ebédelni, majd később mennyünk el sziklát ugrani. Este pedig a tábortűznél találkozunk. – ez szerintem is egy jó ötlet volt, kicsit meg is lepődtem nővéremen.
  • Mi az a sziklaugrás? – kérdezte Katrine. És egyből elkezdtem beszélni.
  • A sziklaugrás iszonyú para de totál mámor. Ahogy a szikláról elrugaszkodsz, egyből túlteng az adrenalin, de mikor belecsobbansz az nagyon kellemes érzés, ahogy a szél belecsap az arcodba… utána meg a víz simogat… én személy szerint nagyon szeretem.
  • Akkor vágjunk bele!

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal